• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar o kadar yoğunum ve telasliyim ki bakamadim buralara herkes iyimi 💕❣❤💜😘😍 kimsede uğramamış öksüz yetim kalmis buralar 😔😔özledim hepinizi cumanız hayırlı olsun canlarım askolarim fındıklı lokumlarim❤❤💜🌱🍀🍁😘😍🥰
Eki Görüntüle 3201985

ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye.
Cookiie Cookiie
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
@Cemoos
@coconatt
@Jou
@D U T
@bir mucizee
@Fatmazell
@madammor
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
@Saliha40
@ozo1907
@My_Moonlight06
@MaviMabellee
karamel Latte karamel Latte
@Meral01
@Black Light
@Semra12345
penyez83 penyez83
@Nefes0858
@Meryeemmm_
@Ssevincli
Kuzucum hayirli cumalar, gözünüz aydın 😍🤩🥰💜🍒🍒🍒😘

Hayırlı cumalar parecim.
Bende iyi değildim tedavim olumsuz oldu malesef
Lattecim hayırlısı canım sıkma üzülme desem üzulucen ama vardır bir hikmeti ilahi inşallah umudunu kaybetme rabbim insallah kalbine serinlik versin kuzum 🤲🤲😇

Hayırlı cumalar parecim.
Bende iyi değildim tedavim olumsuz oldu malesef
Sürekli gelip bakıyordum bende canım size. Rabb'im hiç ummadığın anda tez vakitte yüzünü güldürsün. İnşallah doğurdum her şey yolunda diye sürpriz yapıp gelirsin 🤲🤲

Cookiie Cookiie canım perim inşallah şu aylar hürmetine şu mübarek cuma hürmetine yüzünü güldürsün rabbim bitanem 😇🤲💜🥰😍😘
Parem aminn Allah razı olsun biriciğim inşallah rabbim şu günlerin hürmetine hiçbirimizi kapısından boş çevirmesin 🤲🏼🤲🏼😘😘🥰❤️❤️

Kızlar o kadar yoğunum ve telasliyim ki bakamadim buralara herkes iyimi 💕❣❤💜😘😍 kimsede uğramamış öksüz yetim kalmis buralar 😔😔özledim hepinizi cumanız hayırlı olsun canlarım askolarim fındıklı lokumlarim❤❤💜🌱🍀🍁😘😍🥰
Eki Görüntüle 3201985

ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye.
Cookiie Cookiie
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
@Cemoos
@coconatt
@Jou
@D U T
@bir mucizee
@Fatmazell
@madammor
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
@Saliha40
@ozo1907
@My_Moonlight06
@MaviMabellee
karamel Latte karamel Latte
@Meral01
@Black Light
@Semra12345
penyez83 penyez83
@Nefes0858
@Meryeemmm_
@Ssevincli
Hayırlı cumalar paremmm beniimmm😍😍😍❤️❤️ Miniğinizi sağlıkla hayırla mutlulukla büyütün inşallah bitanemmm 🌸🌸🌸🤲🏻

Back