• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ohhhhh hadi haftaya bol enerjik mutlu hoplamalı zıplamalı başlıyalım :KK71: :KK71: :KK71: :KK71: :KK71: :KK71: :KK71: :KK71: :KK71: :KK71: :KK71: :KK71:

Kotu sözlerden negatif kişilerden üzerinizdeki ağır enerjiden sıyrılıp azıcık oynayalım kiviralim
:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

Sonra ev işlerine çocuk işlerine dalalim
:hamarat::hamarat::temizlik::temizlik::temizlik:

Haydiiiiiiii yandannnnn ac sesi o zaman dans:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

@ASSOSyal
@-Cookie
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
@Cemoos
@coconatt
@Jou
@D U T
bir mucizee bir mucizee
@Fatmazell
@madammor
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
Saliha40 Saliha40
Lna16 Lna16
Noisy Girl Noisy Girl
My_Moonlight06 My_Moonlight06
@MaviMabellee
@karamel Latte
@Meral01
@Black Light
@Semra12345
@penyez83
@Nefes0858
@Meryeemmm_
@Ssevincli

Temizlik ve yemek yapma şarkım bu benim paremmmm:dondurma::KK49::21::temizlik::temizlik::temizlik::KK60::KK60: Şimdi temizlik yapacam açayımmm.Çoo fazla gelemedim buralara yoğundum çiçeğim:KK69:

Dimdid

Ohhhhh hadi haftaya bol enerjik mutlu hoplamalı zıplamalı başlıyalım :KK71: :KK71: :KK71: :KK71: :KK71: :KK71: :KK71: :KK71: :KK71: :KK71: :KK71: :KK71:

Kotu sözlerden negatif kişilerden üzerinizdeki ağır enerjiden sıyrılıp azıcık oynayalım kiviralim
:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

Sonra ev işlerine çocuk işlerine dalalim
:hamarat::hamarat::temizlik::temizlik::temizlik:

Haydiiiiiiii yandannnnn ac sesi o zaman dans:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

@ASSOSyal
@-Cookie
@Minnosprenses
@Cemoos
@coconatt
@Jou
@D U T
bir mucizee bir mucizee
@Fatmazell
@madammor
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
Saliha40 Saliha40
Lna16 Lna16
Noisy Girl Noisy Girl
@MaviMabellee
@karamel Latte
@Meral01
@Black Light
@Semra12345
@penyez83
@Nefes0858
@Meryeemmm_
@Ssevincli

Dım Dıs Dım Dıs Dım Dıs Dım mmm Dı Dımm

Ya ne kibarlar ohhh yandan kızlar yandan :halay: :halay: :halay: :halay: :KK76::KK76::KK76::KK76:

@Fatmazell
@madammor
Saliha40 Saliha40
@MaviMabellee
@karamel Latte
@Black Light
@Semra12345
@Nefes0858
@Meryeemmm_
@Ssevincli

indian-raga-dancing.gif

%E0%A4%A8%E0%A4%BE%E0%A4%9A-yami-gautam.gif
ayyyyy ben cok severim hint dansi guzelde yaparimmmm hihihihihhi madem suraya ekleyem guzel bir sarki :KK73: :KK73: :KK73: :KK73: :KK73: :KK73: :KK73: :KK73: :KK73: :KK73: :KK73:

canim hosgeldinnnnnnn nasilsin kuzum :KK74: :KK74: ben de iyim cok sukur bir yaramazlik yok .. anca gordum mesajini giremedimki birturlu :işsiz:
Hoşbuldum canım 💜
İyilik hamd olsun Faslı gelinim 🥲🥲🌸🌸
Allah iyilik versin, iyi olmana sevindim canım 🥲
Olsun canım önemli değil burdasın ya önemli olan o ❤️

Bende ondan merak ettim zaten hastalıklar vardı bem kendi hem ailesinde

merek ediyoruz seni Noisy Girl Noisy Girl
canımm paremm teşekkür ederim düşündüğün için 🧡 çok şükür verem tedavim bitti. bende bir şey yok artık. babamla uğraşıyoruz hala. hastane falan. kan veriliyor işte 2 3 haftada bir. düşe kalka idare ediyor. bu günler de geçecek biliyorum ama yorulduk biraz fazla. aklımdasınız. sizi seviyorum 💖

canımm paremm teşekkür ederim düşündüğün için 🧡 çok şükür verem tedavim bitti. bende bir şey yok artık. babamla uğraşıyoruz hala. hastane falan. kan veriliyor işte 2 3 haftada bir. düşe kalka idare ediyor. bu günler de geçecek biliyorum ama yorulduk biraz fazla. aklımdasınız. sizi seviyorum 💖
Çok çom geçmiş gitmiş olsun ozmoşum Rabbim babana acil şifalar versin inşallah 🤲🏻

Çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşamasın ozom💕❣babacığına acil şifalar rabbim güç kuvvet versin 🤲🤲tabiki bu günler geçicek biraz sabır canım 💕❣gel buraya biraz patlarsın kafam dağılır bizde seni özledik 💕❣❤⚘🌷

Eki Görüntüle 3077640

frozen-princess-anna.gif

knock-door.gif

Eki Görüntüle 3098199

:KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36:

kızlar kızlar gelem mi yanaginızdan öpem mi :KK66: :KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

hadi gelin lafliyalim gülelim eğlenelim
kahve içelim çay içelim
derdimizi sevincimizi paylaşalım
müzik dinleyelim yemeklerimizi paylaşalım

:halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:

ama en önemlisi mutlu olalım çok gulerim geyiğin dibine vuralim

:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

@Buralardutluuugdu
@karamel Latte
@HeLLaa
@coconatt