- 19 Kasım 2020
- 22.005
- 48.082
- 548
Senin kek kalıbından var mı sesçok guzel olur son bükücümm
Girdi mi acaba şeye fırına (anladın sen )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin kek kalıbından var mı sesçok guzel olur son bükücümm
Çok şükür canım benimSagol canim iyiyiz çok şükür çabuk toparladi atlattık şükürler olsun
Adam akıllı bişey yap gari çocuhhhhYapmaaa diyeydinnnn açeydinn kollarını ııı
Vişne varda cekirdekleri varBeğendin mi tatlımı yavru
Allah seni kimin bedduasını Bükec eksin . Guzel de nikmis ha
Kiz kaynattıktan sonra süz suyunu sonra elcinle ez sonra bilendir çek gitsinAllah seni kimin bedduasını Bükec eksin . Guzel de nikmis ha
Ohhhhh hadi haftaya bol enerjik mutlu hoplamalı zıplamalı başlıyalım
Kotu sözlerden negatif kişilerden üzerinizdeki ağır enerjiden sıyrılıp azıcık oynayalım kiviralim
Sonra ev işlerine çocuk işlerine dalalim
Haydiiiiiiii yandannnnn ac sesi o zaman dans
@ASSOSyal
@-Cookie
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@Cemoos
@coconatt
@Jou
@D U T
bir mucizee
@Fatmazell
@madammor
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
Noisy Girl
My_Moonlight06
@MaviMabellee
@karamel Latte
@Meral01
@Black Light
@Semra12345
@penyez83
@Nefes0858
@Meryeemmm_
@Ssevincli
Ohhhhh hadi haftaya bol enerjik mutlu hoplamalı zıplamalı başlıyalım
Kotu sözlerden negatif kişilerden üzerinizdeki ağır enerjiden sıyrılıp azıcık oynayalım kiviralim
Sonra ev işlerine çocuk işlerine dalalim
Haydiiiiiiii yandannnnn ac sesi o zaman dans
@ASSOSyal
@-Cookie
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@Cemoos
@coconatt
@Jou
@D U T
bir mucizee
@Fatmazell
@madammor
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
Noisy Girl
My_Moonlight06
@MaviMabellee
@karamel Latte
@Meral01
@Black Light
@Semra12345
@penyez83
@Nefes0858
@Meryeemmm_
@Ssevincli
Kokay gelsin gülüm ❣Temizlik ve yemek yapma şarkım bu benim paremmmm Şimdi temizlik yapacam açayımmm.Çoo fazla gelemedim buralara yoğundum çiçeğim
300 500 300 500Dimdid
Dım Dıs Dım Dıs Dım Dıs Dım mmm Dı Dımm
canim hosgeldinnnnnnn nasilsin kuzum ben de iyim cok sukur bir yaramazlik yok .. anca gordum mesajini giremedimki birturluHamd olsun canım sen nasılsın
ayyyyy ben cok severim hint dansi guzelde yaparimmmm hihihihihhi madem suraya ekleyem guzel bir sarkiYa ne kibarlar ohhh yandan kızlar yandan
@Fatmazell
@madammor
Saliha40
My_Moonlight06
@MaviMabellee
@karamel Latte
@Black Light
@Semra12345
@Nefes0858
@Meryeemmm_
@Ssevincli
ayyyyy ben cok severim hint dansi guzelde yaparimmmm hihihihihhi madem suraya ekleyem guzel bir sarki
Hoşbuldum canımcanim hosgeldinnnnnnn nasilsin kuzum ben de iyim cok sukur bir yaramazlik yok .. anca gordum mesajini giremedimki birturlu
Yapim miAdam akıllı bişey yap gari çocuhhhh
Mahmıt mesela
En son meralin kek kalıbını alana sövmüştüm pardon çalanaAllah seni kimin bedduasını Bükec eksin . Guzel de nikmis ha
canımm paremm teşekkür ederim düşündüğün için çok şükür verem tedavim bitti. bende bir şey yok artık. babamla uğraşıyoruz hala. hastane falan. kan veriliyor işte 2 3 haftada bir. düşe kalka idare ediyor. bu günler de geçecek biliyorum ama yorulduk biraz fazla. aklımdasınız. sizi seviyorumBende ondan merak ettim zaten hastalıklar vardı bem kendi hem ailesinde
merek ediyoruz seni Noisy Girl
Çok çom geçmiş gitmiş olsun ozmoşum Rabbim babana acil şifalar versin inşallahcanımm paremm teşekkür ederim düşündüğün için çok şükür verem tedavim bitti. bende bir şey yok artık. babamla uğraşıyoruz hala. hastane falan. kan veriliyor işte 2 3 haftada bir. düşe kalka idare ediyor. bu günler de geçecek biliyorum ama yorulduk biraz fazla. aklımdasınız. sizi seviyorum
Çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşamasın ozom❣babacığına acil şifalar rabbim güç kuvvet versin tabiki bu günler geçicek biraz sabır canım ❣gel buraya biraz patlarsın kafam dağılır bizde seni özledik ❣❤⚘canımm paremm teşekkür ederim düşündüğün için çok şükür verem tedavim bitti. bende bir şey yok artık. babamla uğraşıyoruz hala. hastane falan. kan veriliyor işte 2 3 haftada bir. düşe kalka idare ediyor. bu günler de geçecek biliyorum ama yorulduk biraz fazla. aklımdasınız. sizi seviyorum
Tak tak tak aaaa burası da neresiiiiiiEki Görüntüle 3077640
Eki Görüntüle 3098199
kızlar kızlar gelem mi yanaginızdan öpem mi
hadi gelin lafliyalim gülelim eğlenelim
kahve içelim çay içelim
derdimizi sevincimizi paylaşalım
müzik dinleyelim yemeklerimizi paylaşalım
ama en önemlisi mutlu olalım çok gulerim geyiğin dibine vuralim
@Buralardutluuugdu
Catlak-kurabiye
@karamel Latte
@HeLLaa