- 6 Eylül 2020
- 4.561
- 7.551
- 108
Giren çıkamıyor amaİyi geceleer banada yer var mı aranızda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Giren çıkamıyor amaİyi geceleer banada yer var mı aranızda
Çıkamayacak kadar güzel muhabbetlerimiz olsun inşallahGiren çıkamıyor ama
Orkidelerimin toprağıni eseliyor Salisim günlük inadıma yapıyorNe yapıyormuş? hayir ben yapmadım hayir diyor
Ay ben yeni gördüm hayırlı cumalar ❤
Hayırlı nurlu cumalar Rabbim edilen dualarımızı kabul günahlarımızı bağışlasın paremmm
Hoşgeldin minik kuşumÇıkamayacak kadar güzel muhabbetlerimiz olsun inşallah
Yaaa ben bunu yeriiimmmm içimm eriyorrr Meralımmm oyyymıncırrrr iyiceeee onu
Efendim sizde hoşgeldiinizzzzzHoşbulduuuuuk
Hoş buldum nasılsınızzHoşgeldin minik kuşum
İyiyim çok şükür sen nasılsın canımHoş buldum nasılsınızz
3 tane bu bebelerden düşün artık kuzum mincirladimYaa
Yaaa ben bunu yeriiimmmm içimm eriyorrr Meralımmm oyyymıncırrrr iyiceeee onu
Bende iyiyim , teşekkür ederimmİyiyim çok şükür sen nasılsın canım
Hoş geldinHoş buldum nasılsınızz
Canım sende mi sağlık personelisin ben bir yerde okumuştum sankiBende iyiyim , teşekkür ederimm
Evet bu sene mezun oldum iş başvuruları yaptım dönüş olursa tam sağlık personeli oldum diyebilecegim inşallahCanım sende mi sağlık personelisin ben bir yerde okumuştum sanki
Hoş buldumHoş geldin
Hadi hayırlı uğurlu olsun canım benim. Bende ebe hemşireyim o yüzden dikkatimi çekmişti. İnşallah atandığın günleri de görürüzEvet bu sene mezun oldum iş başvuruları yaptım dönüş olursa tam sağlık personeli oldum diyebilecegim inşallah
Ayy ne güzel yaa benim atanmam için 95 lerde almam lazım ve sınav 2 senede bir inşallah o günleri görürüzHadi hayırlı uğurlu olsun canım benim. Bende ebe hemşireyim o yüzden dikkatimi çekmişti. İnşallah atandığın günleri de görürüz