- 6 Eylül 2020
- 4.561
- 7.550
- 108
Giren çıkamıyor amaİyi geceleerbanada yer var mı aranızda
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Giren çıkamıyor amaİyi geceleerbanada yer var mı aranızda
![]()
Giren çıkamıyor ama
Orkidelerimin toprağıni eseliyor Salisim günlükNe yapıyormuş? hayir ben yapmadım hayir diyor
Ay ben yeni gördüm hayırlı cumalar ❤
Hayırlı nurlu cumalar Rabbim edilen dualarımızı kabul günahlarımızı bağışlasın paremmm
Hoşgeldin minik kuşumÇıkamayacak kadar güzel muhabbetlerimiz olsun inşallah
![]()
Yaaa ben bunu yeriiimmmm içimm eriyorrr Meralımmm oyyy
Efendim sizde hoşgeldiinizzzzzHoşbulduuuuuk![]()
İyiyim çok şükür sen nasılsın canımHoş buldumnasılsınızz
Yaa
Yaaa ben bunu yeriiimmmm içimm eriyorrr Meralımmm oyyymıncırrrr iyiceeee onu
![]()
Bende iyiyim , teşekkür ederimmİyiyim çok şükür sen nasılsın canım![]()
Canım sende mi sağlık personelisin ben bir yerde okumuştum sankiBende iyiyim , teşekkür ederimm![]()
Evet bu sene mezun oldumCanım sende mi sağlık personelisin ben bir yerde okumuştum sanki![]()
Hadi hayırlı uğurlu olsun canım benim. Bende ebe hemşireyim o yüzden dikkatimi çekmişti. İnşallah atandığın günleri de görürüzEvet bu sene mezun oldumiş başvuruları yaptım dönüş olursa tam sağlık personeli oldum diyebilecegim inşallah
![]()
Ayy ne güzel yaa benim atanmam için 95 lerde almam lazım ve sınav 2 senede birHadi hayırlı uğurlu olsun canım benim. Bende ebe hemşireyim o yüzden dikkatimi çekmişti. İnşallah atandığın günleri de görürüz![]()
Hahhahahah burası kk ya giriş kapisi gibi bir ara hep yeni üyeler ilk buraya yazıyordu