- 8 Nisan 2017
- 56.967
- 299.936
- 698
evetVay vay tavasiz kaldim ana da burda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evetVay vay tavasiz kaldim ana da burda
işlerin güçlerin rast gitsin canım kolaylıkla transferin gerçekleşsinTransfer hazırlığı için kontrol canım
Amin canımm o güne gelelim inşallah tektek duanızı alıcam inşallahişlerin güçlerin rast gitsin canım kolaylıkla transferin gerçekleşsin
Belli mi gunun latemmmKaynanam var açamam dansta edemem hastaneye gidiyorum zati
1 ay sende o haldeKaynanam var açamam dansta edemem hastaneye gidiyorum zati
Daha değil kuzum rahim kalınlaştırma aşamasındayımBelli mi gunun latemmm
Belki 21 ay sende o halde
Hayırlidiyla sonuçlansın insaallahhDaha değil kuzum rahim kalınlaştırma aşamasındayım
Ohhhhh hadi haftaya bol enerjik mutlu hoplamalı zıplamalı başlıyalım
Kotu sözlerden negatif kişilerden üzerinizdeki ağır enerjiden sıyrılıp azıcık oynayalım kiviralim
Sonra ev işlerine çocuk işlerine dalalim
Haydiiiiiiii yandannnnn ac sesi o zaman dans
@ASSOSyal
Cookiie
@Minnosprenses
@Masal_Perisi
@Cemoos
@coconatt
Jou
@D U T
@bir mucizee
@Fatmazell
@madammor
@Tiniminimavihanim
@Saliha40
@Lna16
@ozo1907
@My_Moonlight06
@MaviMabellee
karamel Latte
Meral01
@Black Light
@Semra12345
penyez83
@Nefes0858
@Meryeemmm_
@Ssevincli
İnşallah canımHayırlidiyla sonuçlansın insaallahh
Ayy vallahaa bende 1.5 ay kaldı biliyosun ne sıkıldım ev daginık mutfak karişmış aboovvv biran once 2 ayın geçsin bitsin inşaallahhhhhh düzellsin bebiş guzelce tutunsun annesine bırakmasun onuBelki 2
İnşallah canım benimmAyy vallahaa bende 1.5 ay kaldı biliyosun ne sıkıldım ev daginık mutfak karişmış aboovvv biran once 2 ayın geçsin bitsin inşaallahhhhhh düzellsin bebiş guzelce tutunsun annesine bırakmasun onu
Aynenn oda geçer gider üstüne pardonn benim 2bucuk ay kaldı 1.5 ayi dogumdan sonrasinı saymışımmİnşallah canım benimm
Dişimi sıkıp görmezden geleceğim bende napım
Vuracak dermanım yok ama askomm yatığım yerden sallıyorumBende elimde süpürgenin kablolarıyla dans halindeyim
Yandan yavrum salla salla vur duvara
yapacak bişeyimiz yokAynenn oda geçer gider üstüne pardonn benim 2bucuk ay kaldı 1.5 ayi dogumdan sonrasinı saymışımm
Hee vallahii olsunn senin sağlığin durumun önemlii kalksın bsksın bi zahmettyapacak bişeyimiz yok
Gunaydin iyi haftalarGünaydin
nasilsin canim sarmalar bitti miGunaydin iyi haftalar
Ayneeen öyle aferinHee vallahii olsunn senin sağlığin durumun önemlii kalksın bsksın bi zahmett
Hahhaha sarmalar bitti ..üstüne tatlı yaptım ekliyecem şimdinasilsin canim sarmalar bitti mi