- 19 Kasım 2020
- 22.018
- 48.093
- 548
Bağa da beddua et sağlıklı Bi çocum olsun da vakit bulamayam
Elleseymiş önceden
Aminn mucim inşallah tez zamanda hamile kalasan da gece tekmelerinden çişin gelmekten uyuyamayasannnn
Elleseymiş önceden
Biraz öyle olmuş allahltan damat ucuz kurtulmuşKızzzzzz gerdek gecesi mi anlamış yani yuh
KızD u t hahhahahah konuya imzayi doldurmuşun diyorum bir şey uzun uzun baktım sinan Allahım allahım
Alllah iyiliğini versin
Geldim kimse yoktu bende ayıb dahdumHahahahaha dut kahkaha attım
"Ortası delikti meydandami gezeyim "
Avukat diyor ya işine gelir uğraşmazsın fermuarla
Aah mucizem ah inşallah hayırlısı ile bi veledin olur benim gibi uykusuzluktan mental sağlığını kaubedersin dondurma yiyemezsin
O ne demek gıGeldim kimse yoktu bende ayıb dahdum
Yukarıyı doldurdumO ne demek gı
Sıkı sıkı giyin parem birşey olmaz nasipsePazara gidicem burası çok soğuk ya üşümeden eve gelsem yeter perim
Sende.dikkat et kuzum ailene geçmiş olsun ❤❤❣❣
Gittim geldim kuzumSıkı sıkı giyin parem birşey olmaz nasipse
Sağolasın canım amin
Allah mmmm bu nasıl güzel bir duaaadır canm KurabişimAminn mucim inşallah tez zamanda hamile kalasan da gece tekmelerinden çişin gelmekten uyuyamayasannnn
Doğunca da onunla şıngır mıngır oynamaktan kk lara giremeyesennnn
Sıra sende dediyse bideigerdege girince anlamış galiba dediğin gibi olmuş mucizem
Aminnnnnnnm dutum benim aminnnnnnnnnnnn hayaldi gerçek oldu diyim gari yaaaAah mucizem ah inşallah hayırlısı ile bi veledin olur benim gibi uykusuzluktan mental sağlığını kaubedersin dondurma yiyemezsin
Hahhaha o sinanca diliO ne demek gı
iyi yapmisinGeldim kimse yoktu bende ayıb dahdum
Hafi çok şükür. Bende resmen yemek yapmakla günü bitirdim yahu şu mügeye oturunca tüm işler kalıyor bu ssaatten sonra süpürge açmakta istemiyor insanın canıGittim geldim kuzumşükür
Ben süpürge yapmadım valla kahvaltı pazar derken gün bitmek üzere sende.dinlen bugün kalsınHafi çok şükür. Bende resmen yemek yapmakla günü bitirdim yahu şu mügeye oturunca tüm işler kalıyor bu ssaatten sonra süpürge açmakta istemiyor insanın canı
Öyle olcak canım artıkBen süpürge yapmadım valla kahvaltı pazar derken gün bitmek üzere sende.dinlen bugün kalsın
Ne yapıyorsunuz kızlar nasılsınız bakamadimburaya dua grubu hazırlıkların vardı biliyorsunuz
herkes iyimi
@ASSOSyal
Cookiie
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@Cemoos
@coconatt
@Jou
D u t
bir mucizee
@Fatmazell
Tiniminimavihanim
@Saliha40
@Lna16
@ozo1907
@My_Moonlight06
@MaviMabellee
@karamel Latte
Meral01
@Black Light
@Semra12345
@penyez83
@Nefes0858
@Meryeemmm_
Aa niye dalga geçiyorlar Ne yemeği o görmedim ben gözden kaçtıBence de çok güzel oldu hep gel
bak benim yemekle dalga geçiyorlar sevinclim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?