How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

bir mucizee bir mucizee MssPARE MssPARE off o nasıl sarma uaaa
İzlerken ööğğğğ oldum 🥺🥺🥺🥺
haath-pochna-rohit.gif

Bi ara nefesim de geldiydi emmeee bebeden vakit bulamıyor zaarr 😅😅 @Nefes0858
Bağa da beddua et sağlıklı Bi çocum olsun da vakit bulamayam🤤

haath-pochna-rohit.gif

Bağa da beddua et sağlıklı Bi çocum olsun da vakit bulamayam🤤
Aminn mucim inşallah tez zamanda hamile kalasan da gece tekmelerinden çişin gelmekten uyuyamayasannnn
Doğunca da onunla şıngır mıngır oynamaktan kk lara giremeyesennnn :dua::dua::dua::dua::dua:

Aminn mucim inşallah tez zamanda hamile kalasan da gece tekmelerinden çişin gelmekten uyuyamayasannnn
Doğunca da onunla şıngır mıngır oynamaktan kk lara giremeyesennnn :dua::dua::dua::dua::dua:
Allah mmmm bu nasıl güzel bir duaaadır canm Kurabişim
Rabbim inşallah artık 🤤
:KK70: :KK70: :KK70: :KK70::KK53::KK53: igerdege girince anlamış galiba dediğin gibi olmuş mucizem
Sıra sende dediyse bide 🤣🤣🤣🤣
Aah mucizem ah inşallah hayırlısı ile bi veledin olur benim gibi uykusuzluktan mental sağlığını kaubedersin dondurma yiyemezsin 🤣🤣🤣
Aminnnnnnnm dutum benim aminnnnnnnnnnnn hayaldi gerçek oldu diyim gari yaaa 😍🥰🤣kuru kuruya şey yapıyoz tadı yoh tuzu yohhh 🤣

Hafi çok şükür. Bende resmen yemek yapmakla günü bitirdim yahu şu mügeye oturunca tüm işler kalıyor bu ssaatten sonra süpürge açmakta istemiyor insanın canı🤣
Ben süpürge yapmadım valla kahvaltı pazar derken gün bitmek üzere sende.dinlen bugün kalsın 💕💕

Back