- 27 Mart 2019
- 29.746
- 108.401
- 598
Wuuu beybi beybiEki Görüntüle 3190040
Ahada gonderdimm
Ama meral böyle olmaz ki eve gelin kahve yapmam görücü usulü şey olur du
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Wuuu beybi beybiEki Görüntüle 3190040
Ahada gonderdimm
Ne yapıyorsunuz kızlar nasılsınız bakamadim buraya dua grubu hazırlıkların vardı biliyorsunuz
herkes iyimi
@ASSOSyal
@-Cookie
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@Cemoos
@coconatt
@Jou
D u t
@bir mucizee
@Fatmazell
@Tiniminimavihanim
@Saliha40
@Lna16
@ozo1907
@My_Moonlight06
@MaviMabellee
@karamel Latte
Meral01
@Black Light
@Semra12345
@penyez83
@Nefes0858
@Meryeemmm_
Şist sen evli cocuklusun sekil aradan
ayyy paremmm Allah gönlüne göre versin inşallah uzun boylu kara kaşlı kara gözlü huyu suyu güzel çokk çokk AminnnWuuu beybi beybi
Ama meral böyle olmaz ki eve gelin kahve yapmam görücü usulü şey olur du
Nere gittinSoğuk parem soğuk dondum da geldim
Amin amin aminnnnnnnnnnnnnayyy paremmm Allah gönlüne göre versin inşallah uzun boylu kara kaşlı kara gözlü huyu suyu güzel çokk çokk Aminnn
Burdayım ben geliyom kendi kendime konuşup gidyom . Yukarı etiketleri bile görmedinNere gittin
Nerdesin sen kaç gündür
Evlenen nasıl anlamamış ona şaşırdım heralde nefes alsin yeter demişŞaşırdık mı
Kız dua grubunu görmedim miBurdayım ben geliyom kendi kendime konuşup gidyom . Yukarı etiketleri bile görmedin
Hep birlikte AminnnnnAmin amin aminnnnnnnnnnnnn
bur daha aminnnnnnnn
Evlenince anlasaydı ya aman tanrimEvlenen nasıl anlamamış ona şaşırdım heralde nefes alsin yeter demiş
Maksat delik olsunEvlenen nasıl anlamamış ona şaşırdım heralde nefes alsin yeter demiş
Gördüm oraya yazmayı unuttum giremicem diye. Diğer gruba girdim benKız dua grubunu görmedim mi
Allah acımış yineEvlenince anlasaydı ya aman tanrim
Tamam kuzum liste kapandı zaten bir dahakine ❣❣❣❣Gördüm oraya yazmayı unuttum giremicem diye. Diğer gruba girdim ben
PuhahahhahahAllah acımış yine
İnşallah parem. Rabbim gönlündekini versin sana ❤ ne güzel sizler sayesinde bizde nasipleniyoruzTamam kuzum liste kapandı zaten bir dahakine ❣❣❣❣
Puhahahhahah
Amin bitanem seninde gonlundekini versin rabbim ❤❤❤İnşallah parem. Rabbim gönlündekini versin sana ❤ ne güzel sizler sayesinde bizde nasipleniyoruz