- 27 Mart 2019
- 30.102
- 110.300
- 598
Wuuu beybi beybi

Ama meral böyle olmaz ki eve gelin kahve yapmam görücü usulü şey olur du

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Wuuu beybi beybi
Ne yapıyorsunuz kızlar nasılsınız bakamadimburaya dua grubu hazırlıkların vardı biliyorsunuz
herkes iyimi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@ASSOSyal
@-Cookie
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@Cemoos
@coconatt
@Jou
D u t
@bir mucizee
@Fatmazell
@Tiniminimavihanim
@Saliha40
@Lna16
@ozo1907
@My_Moonlight06
@MaviMabellee
@karamel Latte
Meral01
@Black Light
@Semra12345
@penyez83
@Nefes0858
@Meryeemmm_
Wuuu beybi beybi![]()
![]()
![]()
Ama meral böyle olmaz ki eve gelin kahve yapmam görücü usulü şey olur du![]()
Nere gittinSoğuk parem soğuk dondum da geldim![]()
Amin amin aminnnnnnnnnnnnn![]()
ayyy paremmm Allah gönlüne göre versin inşallah uzun boylu kara kaşlı kara gözlü huyu suyu güzel çokk çokk Aminnn
![]()
Burdayım ben geliyom kendi kendime konuşup gidyom . Yukarı etiketleri bile görmedinNere gittin
Nerdesin sen kaç gündür![]()
Evlenen nasıl anlamamış ona şaşırdım heralde nefes alsin yeter demişŞaşırdık mı![]()
![]()
![]()
Kız dua grubunu görmedim miBurdayım ben geliyom kendi kendime konuşup gidyom . Yukarı etiketleri bile görmedin![]()
Hep birlikte AminnnnnAmin amin aminnnnnnnnnnnnn
bur daha aminnnnnnnn![]()
Evlenince anlasaydı ya aman tanrimEvlenen nasıl anlamamış ona şaşırdım heralde nefes alsin yeter demiş![]()
Maksat delik olsunEvlenen nasıl anlamamış ona şaşırdım heralde nefes alsin yeter demiş![]()
Gördüm oraya yazmayı unuttumKız dua grubunu görmedim mi![]()
Tamam kuzum liste kapandı zaten bir dahakine ❣❣❣❣Gördüm oraya yazmayı unuttumgiremicem diye. Diğer gruba girdim ben
Puhahahhahah![]()
![]()
Allah acımış yine
İnşallah parem. Rabbim gönlündekini versin sana ❤ ne güzel sizler sayesinde bizde nasipleniyoruzTamam kuzum liste kapandı zaten bir dahakine ❣❣❣❣
Puhahahhahah![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Amin bitanem seninde gonlundekini versin rabbimİnşallah parem. Rabbim gönlündekini versin sana ❤ ne güzel sizler sayesinde bizde nasipleniyoruz