Wuuu beybi beybi
Soğuk parem soğuk dondum da geldimNe yapıyorsunuz kızlar nasılsınız bakamadimburaya dua grubu hazırlıkların vardı biliyorsunuz
herkes iyimi
@ASSOSyal
@-Cookie
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@Cemoos
@coconatt
@Jou
D u t
@bir mucizee
@Fatmazell
@Tiniminimavihanim
@Saliha40
@Lna16
@ozo1907
@My_Moonlight06
@MaviMabellee
@karamel Latte
Meral01
@Black Light
@Semra12345
@penyez83
@Nefes0858
@Meryeemmm_
Wuuu beybi beybi
Ama meral böyle olmaz ki eve gelin kahve yapmam görücü usulü şey olur du
Nere gittinSoğuk parem soğuk dondum da geldim
Amin amin aminnnnnnnnnnnnnayyy paremmm Allah gönlüne göre versin inşallah uzun boylu kara kaşlı kara gözlü huyu suyu güzel çokk çokk Aminnn
Burdayım ben geliyom kendi kendime konuşup gidyom . Yukarı etiketleri bile görmedinNere gittin
Nerdesin sen kaç gündür
Evlenen nasıl anlamamış ona şaşırdım heralde nefes alsin yeter demişŞaşırdık mı
Kız dua grubunu görmedim miBurdayım ben geliyom kendi kendime konuşup gidyom . Yukarı etiketleri bile görmedin
Hep birlikte AminnnnnAmin amin aminnnnnnnnnnnnn
bur daha aminnnnnnnn
Evlenince anlasaydı ya aman tanrimEvlenen nasıl anlamamış ona şaşırdım heralde nefes alsin yeter demiş
Maksat delik olsunEvlenen nasıl anlamamış ona şaşırdım heralde nefes alsin yeter demiş
Gördüm oraya yazmayı unuttumKız dua grubunu görmedim mi
Tamam kuzum liste kapandı zaten bir dahakine ❣❣❣❣Gördüm oraya yazmayı unuttumgiremicem diye. Diğer gruba girdim ben
PuhahahhahahAllah acımış yine
İnşallah parem. Rabbim gönlündekini versin sana ❤ ne güzel sizler sayesinde bizde nasipleniyoruzTamam kuzum liste kapandı zaten bir dahakine ❣❣❣❣
Puhahahhahah
Amin bitanem seninde gonlundekini versin rabbimİnşallah parem. Rabbim gönlündekini versin sana ❤ ne güzel sizler sayesinde bizde nasipleniyoruz
Kızzzzzz gerdek gecesi mi anlamış yani yuh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?