Bol bol meyve vitamin ye kendini sıcak tut parem çok zor valla ben ilaçlardan yine çabuk atlattım o pik günlerini ama annemler mahvoldu 10 gündürAman hasta olmayım perim ağır atlatıyorum ben ya uzun sürüyor
Yigido lafta var hep gerçeği lazım bana
Inşallah transfer sonucun hepimiz burda mutluluk yaşarız laramelim❣❣
Bende iyiyim yavrum pazara gidicem oyalamıyorum ❤❤
Heee pare sarmış kol gibi
Bu ne kız Hahhaha
Pazara gidicem burası çok soğuk ya üşümeden eve gelsem yeter perimBol bol meyve vitamin ye kendini sıcak tut parem çok zor valla ben ilaçlardan yine çabuk atlattım o pik günlerini ama annemler mahvoldu 10 gündür
Aaaa sevinclim gel canım gelAaaa ben şok anam ben burayı nasıl görmedim de içeri girmedim Allah sizi bizim kızlarda burda ayy şaşkınım
Hahah hepimiz burdayız kız aaa sen nerde kaldınAaaa ben şok anam ben burayı nasıl görmedim de içeri girmedim Allah sizi bizim kızlarda burda ayy şaşkınım
Kız iste sar bir hafta rahatsın ye ye bitmez
Aaaa sevinclim gel canım gel
Ne guzel oldu bak çok sevindim hoş geldin
Ay valla çok güzel oldu hoşbuldum canlarım.Hahah hepimiz burdayız kız aaa sen nerde kaldın
Hoş geldin n n n n
Bi ara nefesim de geldiydi emmeee bebeden vakit bulamıyor zaarrAy valla çok güzel oldu hoşbuldum canlarım.
Ooohh ne güzel benimde gide bilecegim bir pazarim olsaydı keşkeAman hasta olmayım perim ağır atlatıyorum ben ya uzun sürüyor
Yigido lafta var hep gerçeği lazım bana
Inşallah transfer sonucun hepimiz burda mutluluk yaşarız laramelim❣❣
Bende iyiyim yavrum pazara gidicem oyalamıyorum ❤❤
Hahahaha beni gönül dağına gönder kurbikim
Bana tamer lazım
Ya yerim seni
Bence de çok güzel oldu hep gelAy valla çok güzel oldu hoşbuldum canlarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?