Hemen dinliyorum ❤ ilk defa gördüm bunuBenden de bu olsun
Düşüklerin sebebi neydi bulunmadı mıBazı özel yerlerde kendi isteğinle çektirilebiliyor. Ben tüp bebek yaptırıyorum şuan evet tekrarlayan düşükler sebebiyle
Habu paçi sağolsunn daha yoğurdu mayaladım duruyo fırında zamanı dolsada koysam dolabada uyusam acayip yoruldum bugünÖyle bi sebebten
Kokay gelsin kuzum Uyu dinlen ❣❣Habu paçi sağolsunn daha yoğurdu mayaladım duruyo fırında zamanı dolsada koysam dolabada uyusam acayip yoruldum bugün
Bende birkaç defa biryerde duydum öyleHemen dinliyorum ❤ ilk defa gördüm bunu
işte tedavi aşamasında rahim kaynaklı olduğunu düşünmeye başladı doktorum. T rahimdi düzeltildi. Embriyolara genetik inceleme yapıldı sağlıksızlar ayıklandı. Cünkü sağlıksız embriyoda düşüğe sebep. Transfer aşamasına gelince rahimin istenenden az kalınlaştığı görüldü. İnce rahimde düşüklerin sebebi olabilir dedi.Düşüklerin sebebi neydi bulunmadı mı
Şu an tedaviniz devam ediyor mu yoksa sonuç aldınız mıişte tedavi aşamasında rahim kaynaklı olduğunu düşünmeye başladı doktorum. T rahimdi düzeltildi. Embriyolara genetik inceleme yapıldı sağlıksızlar ayıklandı. Cünkü sağlıksız embriyoda düşüğe sebep. Transfer aşamasına gelince rahimin istenenden az kalınlaştığı görüldü. İnce rahimde düşüklerin sebebi olabilir dedi.
Transfer aşamasındayımŞu an tedaviniz devam ediyor mu yoksa sonuç aldınız mı
Hoşbuldum canım
Sağolasın SalişimmmGecmis olsun kendine dikkat et. . Cok fazla dus almamaya calis dusta ise keselenme. Vucudun kurumasin. Nemli kalsin
Hoşbuldum parem arada bir girdim çıktım ama genelde bakmaya fırsatım olmadı buraya
Iyiyiz canım şükür sen nasilsin iyimisin neler yaptın yokken buralar daHoşbuldum parem arada bir girdim çıktım ama genelde bakmaya fırsatım olmadı burayaÇok özledim hepinizi nasılsın iyi misin
İyi olun kuzum çok şükür iyiyim bende bildiğiniz gibi ev iş yemek bi 2 hafta oldu memlekete geldim bu ay sonu da döneceğiz inşallahIyiyiz canım şükür sen nasilsin iyimisin neler yaptın yokken buralar da❤❣
Iyi olmuş hemşom aman iyi olun sağlıklı olun ❤❣ canım benim merak ediyor görmeyince insanİyi olun kuzum çok şükür iyiyim bende bildiğiniz gibi ev iş yemek bi 2 hafta oldu memlekete geldim bu ay sonu da döneceğiz inşallah
Evdeydim arkadaşlarla falan vakit geçirdim annemler geldi gitti öyle geçti günler
Rabbim yardımcın olsun kardeşim hayırlı haberlerini bekliyorumTransfer aşamasındayım
Çok sevindim yaaKoşun koşunnnnnnnnLna16 gelmişşşşşşşş
MssPARE
ASSOSyal
@Masal_Perisi
@Minnosprenses
@Tiniminimavihanim
@coconatt
Jou
Fatmazell
D u t
@Saliha40
Lna16
@ozo1907
@Mavi Menekse
@My_Moonlight06
@karamel Latte
@Meral01
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?