• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşüklerin sebebi neydi bulunmadı mı 😔
işte tedavi aşamasında rahim kaynaklı olduğunu düşünmeye başladı doktorum. T rahimdi düzeltildi. Embriyolara genetik inceleme yapıldı sağlıksızlar ayıklandı. Cünkü sağlıksız embriyoda düşüğe sebep. Transfer aşamasına gelince rahimin istenenden az kalınlaştığı görüldü. İnce rahimde düşüklerin sebebi olabilir dedi.

işte tedavi aşamasında rahim kaynaklı olduğunu düşünmeye başladı doktorum. T rahimdi düzeltildi. Embriyolara genetik inceleme yapıldı sağlıksızlar ayıklandı. Cünkü sağlıksız embriyoda düşüğe sebep. Transfer aşamasına gelince rahimin istenenden az kalınlaştığı görüldü. İnce rahimde düşüklerin sebebi olabilir dedi.
Şu an tedaviniz devam ediyor mu yoksa sonuç aldınız mı

Gecmis olsun kendine dikkat et. . Cok fazla dus almamaya calis dusta ise keselenme. Vucudun kurumasin. Nemli kalsin
Sağolasın Salişimmm ❤️
Doktor da öyle dedi bakalım kuzum ne olacak 🥺
Nemlendirici kremde verdi umarım faydası olur 🥲
Sen nasılsın iyi misin ?

Iyiyiz canım şükür sen nasilsin iyimisin neler yaptın yokken buralar da💕❤❣🌹🌷
İyi olun kuzum çok şükür iyiyim bende bildiğiniz gibi ev iş yemek bi 2 hafta oldu memlekete geldim bu ay sonu da döneceğiz inşallah 🥰
Evdeydim arkadaşlarla falan vakit geçirdim annemler geldi gitti öyle geçti günler 🥰🤍

İyi olun kuzum çok şükür iyiyim bende bildiğiniz gibi ev iş yemek bi 2 hafta oldu memlekete geldim bu ay sonu da döneceğiz inşallah 🥰
Evdeydim arkadaşlarla falan vakit geçirdim annemler geldi gitti öyle geçti günler 🥰🤍
Iyi olmuş hemşom aman iyi olun sağlıklı olun ❤❣ canım benim merak ediyor görmeyince insan 💕🌹🌷❤❣

Back