• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bildiğiniz bir doktor var mı özele kadar gittim kimse rahim filmi çektir demiyor😔
Yani canım bu yola gireceksen eğer ben tüp bebekte çareyi buldum. Tüp bebek doktorları daha detaylı ve temkinli ilerliyor bence 😒
Doktorun demesini bekleme kendinde gidip çektirebilirsin

Vallahi kuzum 15 yıldır turcel kullandim olmadı geçen yil wodfn khllandm 150 tl fatura ayda 350 tl ye çıktı 25 gb net 1 haftada nasıl bitiyor bi türlü anlamadik 3 aydir bunh kullanıyorum şimdi net bitmiyor 😀😂
Tamam canım az kaldı yaza doğru bitiyor Bi bakayım hem biraz daha uygun galiba Vodafone a göre

Yani canım bu yola gireceksen eğer ben tüp bebekte çareyi buldum. Tüp bebek doktorları daha detaylı ve temkinli ilerliyor bence 😒
Doktorun demesini bekleme kendinde gidip çektirebilirsin
Nasıl yani kendim mi gidip hastanede ben rahim filmi çektirmek istiyorum diyim birde çareyi tüp bebek almakta mı buldunuz yoksa tüp bebek doktorunda mı

Nasıl yani kendim mi gidip hastanede ben rahim filmi çektirmek istiyorum diyim birde çareyi tüp bebek almakta mı buldunuz yoksa tüp bebek doktorunda mı
Bazı özel yerlerde kendi isteğinle çektirilebiliyor. Ben tüp bebek yaptırıyorum şuan evet tekrarlayan düşükler sebebiyle

İşte o 3 çizgiye göre oluyor canım. Doktorum kalınlıktan çok rahimde 3 çizgi görüntüsüne bakıyoruz artık son yıllarda dedi. Tüm kongrelerdede bunun daha doğru olduğunu tartışıyoruz dedi. Yani 5 6 mm olup 3 çizgiyle hamile kalıp doğuranlar var dedi. He 9 10 olsa dahi 3 çizgi olmasa transfer yapmam diyor. Bende araştırdığımda hep bu şekilde sonuçlar çıkıyor heryerde.
Climara zor buluyorum ya sorma. Sadece bir eczanede bulabiliyorum onada tek tük geliyor. İşte napcaz bilmem😒
Redostimde vitamin gibi birşey rahime iyi geliyor galiba bilmiyorum
Ay hadi yaaa
Herkes in Bi yoğurt yiyişi var gerçekten

Allah yardımcın olsun kuzum ya ilaç sıkıntı hala demek ki

Niye böyle zorluyorlar üretmiyorlar anlamıuorum

geçen yıl ben özel hastanede direk sekreterlikten rahim filmi cekilmek istedigimi doyleyip cektirmistim sizde ayni şekilde gidip cektire bilirsiniz 😊

Pare etiketlere bak eksik varsa tamamla🤪🤪

geceye bi şarkı bırakın . Benim ki bu olsun ❤

Back