Aynı benim başıma geldiği gibii
Vardır allahın bir bildiğii

Sorma canım çok.
Şuan belli değil daha bugün başladım daha ilaçlara bulunduğum yerde muayene olup doktprla telefonda görüştük. Haftaya kontrole giticem ona. O zaman belli olur canım nasipse
Hadi inşallah çok da heyecandirikli oluyyo

Fırlat bu tarafa doğru sen yat sonra uyutmuyormu gece
Yok gece uyuyo da sabah erken kalkinca busefer sonra uyuyunca ben uyuyamadım yemrği düşün çamasirı düşün evi düşün derken dedim kalk jou osaat busaat uyuyamadım evde güneş başum ağrıdii canlanamadumm daaa
Camdan cama fırlatemmmm

At tutem burdan

Reactions: Jou
Gecmis olsun kendine dikkat et. . Cok fazla dus almamaya calis dusta ise keselenme. Vucudun kurumasin. Nemli kalsin

Anaaaaa sende de mi çıktı
E ne kullanıyorsun kaça kadar çıkuyo
İlk ay sadece esterofemle 6.9da kaldı. Geçen ay estrofem, climara, redostim, e vitamini kullandım oksaparada hemenn başlattı 7.2 oldu en fazla yine. Kapasite bu kadar demekki dedi doktorum. Ama şükür ki 3 çizgi oluyor. 3 çizgi olmasa yapmam transfer dedi ordan kurtarıyorumki transfer kararı alabiliyoruz. Bakalım bu ay ne olcak yine aynı şekilde kullanmaya başladım aynı ilaçları

Hadi yaaa
İlaç sende de mi az etki yapıyo acaba
İyi bari o üç çizgi neyse hiç bizim Dr dememişti 9 10 dedi durdu
5 6 ile bile gebe kalıp doğuran var neye göre bu olay bilmiyorum
İnşallaah bu ay daha güzel olur kuzum ya
Climare bulabiliyomusunzj peki redostim neyyy

İşte o 3 çizgiye göre oluyor canım. Doktorum kalınlıktan çok rahimde 3 çizgi görüntüsüne bakıyoruz artık son yıllarda dedi. Tüm kongrelerdede bunun daha doğru olduğunu tartışıyoruz dedi. Yani 5 6 mm olup 3 çizgiyle hamile kalıp doğuranlar var dedi. He 9 10 olsa dahi 3 çizgi olmasa transfer yapmam diyor. Bende araştırdığımda hep bu şekilde sonuçlar çıkıyor heryerde.
Climara zor buluyorum ya sorma. Sadece bir eczanede bulabiliyorum onada tek tük geliyor. İşte napcaz bilmem
Redostimde vitamin gibi birşey rahime iyi geliyor galiba bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…