Aynı benim başıma geldiği gibiiSorma canım ya 2 kere üst üste iptal oldu. Sonuncuda hele birsürü iğneleri fitilleri hepsini kullanmıştım ertesi gün saati maati belliydi birden bir telefon geldi covid pozitifsiniz herşey öylece kaldı çok can sıkıcıydı. Bu ay inşallah herşey yolunda gider
Hadi inşallah çok da heyecandirikli oluyyoSorma canım çok.
Şuan belli değil daha bugün başladım daha ilaçlara bulunduğum yerde muayene olup doktprla telefonda görüştük. Haftaya kontrole giticem ona. O zaman belli olur canım nasipse
Aynen öyle canım nasip rabbim herşeyin en iyisini bilirAynı benim başıma geldiği gibii
Vardır allahın bir bildiğii
Kalınlaşma problemim olduğunfsn daha çok endişeli oluyorHadi inşallah çok da heyecandirikli oluyyo
Çok uykum var gel şu kıza bakta bi uyuyayim yavvvAynen öyle canım nasip rabbim herşeyin en iyisini bilir
Fırlat bu tarafa doğru sen yat sonraÇok uykum var gel şu kıza bakta bi uyuyayim yavvv
Yok gece uyuyo da sabah erken kalkinca busefer sonra uyuyunca ben uyuyamadım yemrği düşün çamasirı düşün evi düşün derken dedim kalk jou osaat busaat uyuyamadımFırlat bu tarafa doğru sen yat sonrauyutmuyormu gece
Hangisi o kızBenim de öyle idi kuzum yaa 1 haftada bitiyordu operatörü degistirdim simdi de bitmiyor üstelik hafta da en az 10 gb net hediye geliyor
Anaaaaa sende de mi çıktıKalınlaşma problemim olduğunfsn daha çok endişeli oluyor
At tutem burdanYok gece uyuyo da sabah erken kalkinca busefer sonra uyuyunca ben uyuyamadım yemrği düşün çamasirı düşün evi düşün derken dedim kalk jou osaat busaat uyuyamadımevde güneş başum ağrıdii canlanamadumm daaa
Camdan cama fırlatemmmm
Gecmis olsun kendine dikkat et. . Cok fazla dus almamaya calis dusta ise keselenme. Vucudun kurumasin. Nemli kalsinAnnemin hastalığını öğrendikten az bir kaç gün sonra vücudumda kaşıntı ile beliren lekeler döküntüler başladı ..
Üstüne ameliyat,cenaze bir sürü olaylar derken doktora gittim dermotolijoye..
Pitriyasis Rosea dedi yani halk dilinde Madalyon hastalığı ..
Kortizonlu iğneler, haplar, kremler bana mısın demedi 3 4 ayı bulur dedi ..
İyi gelmedi burda doktora gittim tedavi verdi ve alerji veya mikrop olablir dedi bir sürü test onlarda temiz çıktı ..
Şimdi yine tedavi sonuçlara göre eğer bunlarda iyi gelmezse başka tedavi başka tahliller ..
Hamd olsun ilk güne göre daha iyiyim kaşıntım vs daha iyi ama geçmiyor deli gibi bir kısır döngü..
Geçiyor, hooop başka yerden ..
Böyle işte. .
Rabbim yine de dermansız hastalık vermesin kuzum
Geçmiş olsun bu ara da senin neyin var ?
Geçen yıl ki dualar mı etiket yaparsan bakarım bir çok kalabalık olmazsa geçen yıl ki gibi ..
İlk ay sadece esterofemle 6.9da kaldı. Geçen ay estrofem, climara, redostim, e vitamini kullandım oksaparada hemenn başlattı 7.2 oldu en fazla yine. Kapasite bu kadar demekki dedi doktorum. Ama şükür ki 3 çizgi oluyor. 3 çizgi olmasa yapmam transfer dedi ordan kurtarıyorumki transfer kararı alabiliyoruz. Bakalım bu ay ne olcak yine aynı şekilde kullanmaya başladım aynı ilaçlarıAnaaaaa sende de mi çıktı
E ne kullanıyorsun kaça kadar çıkuyo
Türk TelekomHangisi o kız
Taahhütüm bitsin de Bi bakauk. CanımTürk Telekomtatlım
Vallahi kuzum 15 yıldır turcel kullandim olmadı geçen yil wodfn khllandm 150 tl fatura ayda 350 tl ye çıktı 25 gb net 1 haftada nasıl bitiyor bi türlü anlamadik 3 aydir bunh kullanıyorum şimdi net bitmiyorTaahhütüm bitsin de Bi bakauk. Canım
O zaten melekKanatlarına melek takarım tamamm
Hadi yaaaİlk ay sadece esterofemle 6.9da kaldı. Geçen ay estrofem, climara, redostim, e vitamini kullandım oksaparada hemenn başlattı 7.2 oldu en fazla yine. Kapasite bu kadar demekki dedi doktorum. Ama şükür ki 3 çizgi oluyor. 3 çizgi olmasa yapmam transfer dedi ordan kurtarıyorumki transfer kararı alabiliyoruz. Bakalım bu ay ne olcak yine aynı şekilde kullanmaya başladım aynı ilaçları
İşte o 3 çizgiye göre oluyor canım. Doktorum kalınlıktan çok rahimde 3 çizgi görüntüsüne bakıyoruz artık son yıllarda dedi. Tüm kongrelerdede bunun daha doğru olduğunu tartışıyoruz dedi. Yani 5 6 mm olup 3 çizgiyle hamile kalıp doğuranlar var dedi. He 9 10 olsa dahi 3 çizgi olmasa transfer yapmam diyor. Bende araştırdığımda hep bu şekilde sonuçlar çıkıyor heryerde.Hadi yaaa
İlaç sende de mi az etki yapıyo acaba
İyi bari o üç çizgi neyse hiç bizim Dr dememişti 9 10 dedi durdu
5 6 ile bile gebe kalıp doğuran var neye göre bu olay bilmiyorum
İnşallaah bu ay daha güzel olur kuzum ya
Climare bulabiliyomusunzj peki redostim neyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?