• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O kadar iyi anlıyorum ki seni. Bak 2 sene de benim olmadı. Eşim değil ama ailesi hani daha yok mu bilmem ne. Kp kav ile haber gönderip durur çekirdek çitlemesinler çocuk yapsınlar.
1 düşük yaşadım daha olmadı. Stresten seninki gibi düzenim şaştı. Dr a götürüp derdime düşen de olmadı para gitmesin diye. Kv lafı söyler söyler allah vere ki ola. Nasip işi olmazsa olmaz napak der kenara geçer. Her ay test yaparım onu bile yüzüme vurdu babamın yanında.O kadar çok ağladım o kadar çok yalvardım ki. 1 kere boşanmadan döndük falan. Neyse en son dedim aman oldu oldu olmaza napim demek benim de sınavım bu çocuğum olmicak.
Ne zaman ki kendimi saldım. O zaman hamile kaldım.
Belki de şu an için senin hakkına en hayırlı olan bu. Rabbim seni sınıyo. Belki hiç ummadığın anda gelecek . Belki stres yaptığın için olmuyo balım.
Her ne olursa olsun senden daha değerli hiç bişey hiç.kimse yok. Sakın ha ezdirme kendini eyme başını
Kalbini öpüyorummm

Buraya taşınmadn kaldığımız ilçede Bi evimiz var kuzum çok şükür.. Eşimin işine yakın olsun diye buraya geldik
Burası aile binası öyle satmaz eşim
Ancak zaman ne gösterecek duruma göre öbür evi satıp merkezden Bi eve bakıp eşime taşınalım demeyi düşünüyorum..
Umarım evimizin üçüncü üyesi bize gelmek isterse belki bunlara gerek kalmayacak ama
Evet o da olabilir canım ya da baktın satma durumu yok burayı kiraya verip diğer eski düzene dönebilirsiniz de. Ne kadar uzak o kadar iyi oluyor canım
Bu arada yukarıda yazdıklarını da okudum
Canım benim sabrı çok zordur ben tahmin bile edemem ama cennet kapısında seni bekleyen meleklerin var. Ne büyük bir mükafat
İnşallah bir meleğin de bu dünyada olur sağlıcakla kucağına alırsın
Dutun dediği gibi biraz bu dönemde uzak kalmaya çalış sadece hayatını yaşamaya çalış
Bana da çok dediler böyle ama ben istediğim kadar bıraksam da yumurtalar gelişmiyordu stresw bağlı değildi yani
Senin en azından bu imkanın var bunu düşün gebe kaldın yine olabilir olacaktır. Olsun inşallah Rabbim kolayca nasip etsin

Kizlar iyi aksamlar yardimci olurmusun hic anlamadik doktor ultrasona yonlendirdi sadece bir takviye yada birsey demedi

Eklentiler

• IMG_20230104_155503.jpg
    IMG_20230104_155503.jpg
    97,4 KB · Görüntüleme: 34

Onlar: "Seni, hakk ile müjdeliyoruz. Asla ümidini kesenlerden olma." dediler.​

قَالُواْ بَشَّرْنَاكَ بِالْحَقِّ فَلاَ تَكُن مِّنَ الْقَانِطِينَ
Kalu beşşernake bil hakkı fe la tekun minel kanıtin.
Dut kız seni seviyorum
Allahım yazdığı yoruma allahım ya
Gel buraya :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

Buara yoğunum parişş ek gıda işi epeyy iş çiktı bana kıza yetişemiyorum sen mışıl mışıl uyurkenn ben kızla geceleri cebelleşiyorum yat kalk yat kalk🤣🤣🤣🤣
Iyi şişirmedim başunuuuu🤪🤪
Hahha evet sana yetişebilmek hızına yetişebilmek ne mümkün hünkarım 😅😅
Hahahahaahahah yaaaaaaaaaaa yiycem seniii laf yetiştirmek bana göree uzun uzunnlarrrcaaaaaaa 🤪🤪bileeessssiiiinnnnn
Bana laf yetiştiriyır nerede olacak 😅😅
Iki elti gibisin hahha:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Back