Tedaviyle düzelmiyoröu kan sulandırıcı iğnelerle falan kontrol altına alınmazmı acaba
Yok kuzum olmadı. Şu an da tedavide. Her ay gidip kan veriyo. Genetiğe gönderdiler genetikmiş. En son 555 e düştü. Ay başında gene gidecek. Günde 6 tane kan sulandırıcı alıyo ona rağmen böyle

Yok kuzum olmadı. Şu an da tedavide. Her ay gidip kan veriyo. Genetiğe gönderdiler genetikmiş. En son 555 e düştü. Ay başında gene gidecek. Günde 6 tane kan sulandırıcı alıyo ona rağmen böyle
daha da düşer canım zamanla.
Benim arkadaşımın babası aynı şeymi bilmiyrıum pıhtı atmış biryere beslenmesinede baya müdahale ettiler yeşillik yiyor genelde. Böyle biraz egzersiz falan iyi gelmezmi acaba

Bi tek alıç çok iyi geldi acayip düşürdü. Sabahları aç karnına 1 bardak alıç dalı kaynatıp içirdim bi o bi de alıç sirkesi yaptım o gece yatmadan önce 1 kaşık içirdim acayip düşürdü ama dr tedaviyi etkiliyo içme dedi diye içmiyo

İşte böylede insan korkuyor tabi biryerden iyi gelen biryerden birşeyin etkisini bozabiliyor. Ama zamanla düşecek bence doktorun dediklerini dikkatle yapmaya devam edin dutum rabbim yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…