İyiyim kuzum şükür, evde vakit geçiyor. Sen nasılsın çok geçmiş olsun, heyecan panik stres yapma o bebe buraya gelecek
Bende çok şükür canım toparlanmaya çalışıyorum sağolasın. Ay sosyalim ya yapmıyorum inşallah yaomıcam nasip ne varsa onu yaşıcaz

Zaten döncem ama şimdi siz böyle dedikçe Bi başka çılgınlık yapasım geliyor
bir mucizee
Yapma nolur sun yapma gari su bastı buraları
Analarini zorla emmiyorlar evin icinde bildiğin kovalamaca
Yaaaa maral buçok tatlıı honu
Ee sen böyle dersen canım kendini buna inandırırsan
E napam özgem ya Bi tarafım kırık eksik Rabbim belki sağlıklı hayırlı Bi evlat verirse sanki tamamlanırmış gibi

Düşünmemeye çalışıyorum artık belki de zamanı gelmemiştir

ben gecenlerde buradamı yoksa başka biryerdemi gördüm hatırlamıyorum. birisi yeme düzenini herşeyini değiştirirek amh değerini yükseltmiş. böyle bir olasılık varmı canım varsa bir araştırsana sende

Bilmiyorum ki bazılarının değerleri yanlış ölçüm oluyo bilmem ne
Bi kaç yerde ben de gördüm takviye Bi şeylerle yükseldi diyen vardı da ne kadar doğru kim bilir

Bilmiyorum ki bazılarının değerleri yanlış ölçüm oluyo bilmem ne
Bi kaç yerde ben de gördüm takviye Bi şeylerle yükseldi diyen vardı da ne kadar doğru kim bilir
Sende yap birşeyler mucizem rabbimden umut kesilmez rabbim isteyin vereyim diyor. Biliyorum çok istedik ama vereceği zamanı en hayırlı şekilde o biliyor

Sende yap birşeyler mucizem rabbimden umut kesilmez rabbim isteyin vereyim diyor. Biliyorum çok istedik ama vereceği zamanı en hayırlı şekilde o biliyor
Elbette kuzum Allah tan ümit kesilmiyor gerçekten
Şey ben şey Hayıt macunu kullanıyordum aklıma geldikçe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…