- 19 Kasım 2020
- 22.039
- 48.127
- 548
Kızz şu tüylere bakk maşallah
Dandinisu
Analarini zorla emmiyorlar evin icinde bildiğin kovalamacaKızz şu tüylere bakk maşallahmıncır güzelce
Anam bunu mu anası emziriyor eşşek kadar olmuş
Hahah yazık anasına yafAnalarini zorla emmiyorlar evin icinde bildiğin kovalamaca
Ee sen böyle dersen canım kendini buna inandırırsanArtık kalamıyorum ki
Bende çok şükür canım toparlanmaya çalışıyorum sağolasın. Ay sosyalim ya yapmıyorum inşallah yaomıcam nasip ne varsa onu yaşıcazİyiyim kuzum şükür, evde vakit geçiyor. Sen nasılsın çok geçmiş olsun, heyecan panik stres yapmao bebe buraya gelecek
Allah büyük kuzum,elinden geleni yaptınBende çok şükür canım toparlanmaya çalışıyorum sağolasın. Ay sosyalim ya yapmıyorum inşallah yaomıcam nasip ne varsa onu yaşıcaz
En azından bu yönden içim rahat sosyalim gerisi takdir ilahi gerçektenAllah büyük kuzum,elinden geleni yaptın
Yapma nolur sun yapma gari su bastı buraları
Yaaaa maral buçok tatlıı honuAnalarini zorla emmiyorlar evin icinde bildiğin kovalamaca
E napam özgem ya Bi tarafım kırık eksik Rabbim belki sağlıklı hayırlı Bi evlat verirse sanki tamamlanırmış gibiEe sen böyle dersen canım kendini buna inandırırsan
ben gecenlerde buradamı yoksa başka biryerdemi gördüm hatırlamıyorum. birisi yeme düzenini herşeyini değiştirirek amh değerini yükseltmiş. böyle bir olasılık varmı canım varsa bir araştırsana sende
Yapma nolur sun yapma gari su bastı buraları
Yaaaa maral buçok tatlıı honu
E napam özgem ya Bi tarafım kırık eksik Rabbim belki sağlıklı hayırlı Bi evlat verirse sanki tamamlanırmış gibi
Düşünmemeye çalışıyorum artık belki de zamanı gelmemiştir
Bilmiyorum ki bazılarının değerleri yanlış ölçüm oluyo bilmem neben gecenlerde buradamı yoksa başka biryerdemi gördüm hatırlamıyorum. birisi yeme düzenini herşeyini değiştirirek amh değerini yükseltmiş. böyle bir olasılık varmı canım varsa bir araştırsana sende
Sende yap birşeyler mucizem rabbimden umut kesilmez rabbim isteyin vereyim diyor. Biliyorum çok istedik ama vereceği zamanı en hayırlı şekilde o biliyorBilmiyorum ki bazılarının değerleri yanlış ölçüm oluyo bilmem ne
Bi kaç yerde ben de gördüm takviye Bi şeylerle yükseldi diyen vardı da ne kadar doğru kim bilir
Elbette kuzum Allah tan ümit kesilmiyor gerçektenSende yap birşeyler mucizem rabbimden umut kesilmez rabbim isteyin vereyim diyor. Biliyorum çok istedik ama vereceği zamanı en hayırlı şekilde o biliyor
canımmm
Benimki de bypass dan sona gudurduAhaha ya ne güldüm duttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?