Benii o fırına koyarlar ben patlarım ordaAboooo kk üyesi ise kesin görmeli
Ne mide var yaaaYokk kuzum Allah bilir kek yapip yemistir bile
Saliha yaO kek kalibi bi çocuğun duasıyla ya . Benim cizmem olmadi hic abimin çizmelerini giyerdim kocaman kocaman hergun allahim bana cizme yolla derdim. Dün markette cocuk cizmesi gordum okşayıp dalmışım herif noriyon diyor
Rabbim her seyi goren bilen dir canım Vallahi ben ne parasindayim nede o kek kalibinda ama bu kadar yüzsüz ve arasiz oluşu beni sinir etti ihtiyacim vardi veremem desin yine helal ederim olan oldu artık ben Allaha havale ettim kuzumGulsemmi aglasammi bilemedim merlacim.
Nasibinde varsa bukur gelir seni o kimse senden daha çok ihtiyacı varmış demekki ona o kek kalıbını damdan düşer gibi yollayan da Allah sana o kek kalıbını nasip etmeyen de Allah vardır bunun altında yatan bir sebep elbet. Düşünsene yediğin mandalinayı sen yiyorsun taa çiçekten bunu meral yiyecek diye yazılıyor senin mandalinan bana degil sana ulaşıyor. Diger taraftan yaptığı haksızca kek kalıbını gasp eden kişiyi gören Allah cc kac kek kalıbı ödeyerek senin hakkını alacak onu yine Allah bilir Allah cc kulunun hakkını gozetendir. Görmesekte duymasakta
Gün görmemiş beddualar ortalığa çıkıyor
Inşallah firinin icinde patlar firini bozulur
Kek kabarmaz hamur kalırkek kalıbımı eliyle alır elleri yanar
Eli yanınca yere bırakır ayaklarına düşer ayakları yanar yürüyemez
Oyyy kuzum yaaa kıyamam sanaO kek kalibi bi çocuğun duasıyla ya . Benim cizmem olmadi hic abimin çizmelerini giyerdim kocaman kocaman hergun allahim bana cizme yolla derdim. Dün markette cocuk cizmesi gordum okşayıp dalmışım herif noriyon diyor
Bende korktum salisin yazısından sonrao nasıl bedduaydi ben bile korktumm paremm
Hepimizin vardir yüreğini cizen cam kırıkları.Oyyy kuzum yaaa kıyamam sana
Benim her yerim kırık salisimHepimizin vardir yüreğini cizen cam kırıkları.
Takil bana sen iyileşirsin.Benim her yerim kırık salisim
Takiliyorum kuzum iyi geliyorsunuz banaTakil bana sen iyileşirsin.
Kuzum istersen yaparsın yap gitsinKalkayım da bi ağ pahla yapayımASSOSyal frida kahlo gibi kofte yapamam şimdilik.
Olmaz olurmu Salisimm hiç bitmeyen hemdeHepimizin vardir yüreğini cizen cam kırıkları.
O kaaaa yedi yedi de bak gene boşa sürmüş yaaffDav şanalemsin muci
Tanışalım beybiortalık yırtıcı dolu
Yırtıcılara aktifim yavrumTanışalım beybi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?