• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kek kalıbı almıştım kargo da bir başkasına teslim etmiş kargo 3 gündür geri alamiyor kadin üstüne yatti vermiyor 😞😀😀 çiçeğim
Ayy kuzum şimdi baştan sona okudum durumunu 🥺🥺🥺🥺
Allahm ya bu neyin kafası 🥺 oraya bir kaç kişi daha yazmış karışıklık oluyormuş öyle Allah esirgesin 😢 haram ya
Kalıbı dötüne giresice de keki ağzına yapışasıca

Ooo faslı bacum gı nerelerdesin gı sennn

kiss.gif
Ooo önce yogurup sonra isirmaca çok seksili🤣

Allahm ya bu neyin kafası 🥺 oraya bir kaç kişi daha yazmış karışıklık oluyormuş öyle Allah esirgesin 😢 haram ya
Hahahhahaha kadının yemediği beddua kalmadı hahahah
Bu nasil beddua :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

:KK70: :KK70: :KK70:Allah senide güldürsün o nasıl bir bedduaydi masalimm 😀😀😀

Ulaann kurabiyemmmmm🤣🤣🤣🤣🤣

laugh-koksal.gif

Hahahhahaha kadının yemediği beddua kalmadı hahahah
Bu nasil beddua :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Bu beddualarla çok sürmez köpek gibi pişman olur. Arar kargoyu Allah aşkına alın şu kek kalıbını başıma gelmeyen kalmadı falan 😅😅 ohhh kekine şeker yerine tuz katasıcaaaaa yemeklerinin dibi tutasıcaaaaa

Hadi ya tüh neyse aklına yeni nick gelene kadar devamke 😅 ya da mavicookie😅😅 aman yok olmadı Cookiemavi 🥴🥴🥴😵
İyi bari kuzum inşallah atlatırsın
Geçen kazen dedi ya bu sene pembeliler şanslı olcakmış pembecokie yapayım🤣🤣

Bu beddualarla çok sürmez köpek gibi pişman olur. Arar kargoyu Allah aşkına alın şu kek kalıbını başıma gelmeyen kalmadı falan 😅😅 ohhh kekine şeker yerine tuz katasıcaaaaa yemeklerinin dibi tutasıcaaaaa
Günaydın kız ni dur bi fren yap
Allahım tam gaz ileri
Beddua bacı seni

Yeni nikin B beddua Bacı :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Ay yarıldım yatakta kuz böyle bi üye varmış tobe yarabbi :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Back