- 19 Kasım 2020
- 22.039
- 48.127
- 548
İleti geri,
Siz kime nerede ne zaman ne sürüyonuz yaaHızlı mı yavaş mi saatte kac km hız
Off bugün He r şeye Fransızjmmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İleti geri,
Siz kime nerede ne zaman ne sürüyonuz yaaHızlı mı yavaş mi saatte kac km hız
Ayy kuzum şimdi baştan sona okudum durumunuKek kalıbı almıştım kargo da bir başkasına teslim etmiş kargo 3 gündür geri alamiyor kadin üstüne yatti vermiyor çiçeğim
Ooo önce yogurup sonra isirmaca çok seksiliOoo faslı bacum gı nerelerdesin gı sennn
Hahahhahaha kadının yemediği beddua kalmadı hahahahAyy kuzum şimdi baştan sona okudum durumunu
Allahm ya bu neyin kafası oraya bir kaç kişi daha yazmış karışıklık oluyormuş öyle Allah esirgesin haram ya
Kalıbı dötüne giresice de keki ağzına yapışasıca
Ahahah boşver kurbişimSiz kime nerede ne zaman ne sürüyonuz yaa
Off bugün He r şeye Fransızjmmmm
Allah senide güldürsün o nasıl bir bedduaydi masalimmAyy kuzum şimdi baştan sona okudum durumunu
Allahm ya bu neyin kafası oraya bir kaç kişi daha yazmış karışıklık oluyormuş öyle Allah esirgesin haram ya
Ulaann kurabiyemmmmmAyy kuzum şimdi baştan sona okudum durumunu
Hee mıncır mıncır yoğururummnOoo önce yogurup sonra isirmaca çok seksili
Hak etti zukkumAllah senide güldürsün o nasıl bir bedduaydi masalimm
Bu beni üzdüAhahah boşver kurbişim
Bu beddualarla çok sürmez köpek gibi pişman olur. Arar kargoyu Allah aşkına alın şu kek kalıbını başıma gelmeyen kalmadı falan ohhh kekine şeker yerine tuz katasıcaaaaa yemeklerinin dibi tutasıcaaaaaHahahhahaha kadının yemediği beddua kalmadı hahahah
Bu nasil beddua
Son beddua bükücüUlaann kurabiyemmmmm
Geçen kazen dedi ya bu sene pembeliler şanslı olcakmış pembecokie yapayımHadi ya tüh neyse aklına yeni nick gelene kadar devamke ya da mavicookie aman yok olmadı Cookiemavi
İyi bari kuzum inşallah atlatırsın
Günaydın kız ni dur bi fren yapBu beddualarla çok sürmez köpek gibi pişman olur. Arar kargoyu Allah aşkına alın şu kek kalıbını başıma gelmeyen kalmadı falan ohhh kekine şeker yerine tuz katasıcaaaaa yemeklerinin dibi tutasıcaaaaa
bu gidişle olacağı o kuzummBu beddualarla çok sürmez köpek gibi pişman olur. Arar kargoyu Allah aşkına alın şu kek kalıbını başıma gelmeyen kalmadı falan ohhh kekine şeker yerine tuz katasıcaaaaa yemeklerinin dibi tutasıcaaaaa
Bu beni üzdü
Ahahaha benimki de yapücümmmm kuzuGeçen kazen dedi ya bu sene pembeliler şanslı olcakmış pembecokie yapayım
Pembe bir mucize çok güzel oldu mucimm
Ahahaha benimki de yapücümmmm kuzu
Kukiş nasilPembe bir mucize çok güzel oldu mucimm
Amannn benimki az da yeşil bir mucize kalsın ama belkide yaparım pembePembe bir mucize çok güzel oldu mucimm
Yalnış anlaşılmaya çok müsait değilmi sosyalimKukiş nasil