- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.330
- 548
- 26
Nasıl anlamadımNe köymüş kızz
Bizim köyümüz, annemler burda yaşıyor eşimle geldik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl anlamadımNe köymüş kızz
Hee yok öyle değel espri ettimm kuzummNasıl anlamadım
Bizim köyümüz, annemler burda yaşıyor eşimle geldik
Yeniden başlamana müsaade ediyorlarmı peki canım.Hiç disaridan göründüğü gibi degil tüp bebek tedavisi Benim hamile kala biliyorum cnm ama maalesef pıhtılaşma olduğunu 3 . Bebek kaybından sonra farkketiler bizde bu süreçte tüp bebek tedavisine karar verdik ama negatif oldu ondan sonra da meme kanseri teşhisi konuldu yeni bitti tedavilerim 1 ay oldu henüz
Öncesinde bilmiyordum ki kuzum enson 14 haftalık bebek kaybından sonra araştırmaya yönlendirildik öyle belli oldu şuan için ben istemiyorum artık kuzum yaa çok yıprandım artık böylesi hayırlısıymis dıyorumYeniden başlamana müsaade ediyorlarmı peki canım.
Malesef benimde sebebiniz bilmediğimiz 5 kayıptan dolayı tüp bebek yaptırıyoruz
Senin sebebin belli aslında pıhtılaşman için önlem Alınıp kendinde deneyebilirsin canım
Bence zaten bir süre dinlen kolay şeyler yaşamadın canın ne istiyorsa onu yap hemen birde bebek stresine girme. Birax kafan rahat yaşa hayatını. Sonrasında bakarsın canım hayat ne gösterir bilinmezÖncesinde bilmiyordum ki kuzum enson 14 haftalık bebek kaybından sonra araştırmaya yönlendirildik öyle belli oldu şuan için ben istemiyorum artık kuzum yaa çok yıprandım artık böylesi hayırlısıymis dıyorum
Günaydın minikim nasılsın ❤❣hoşgeldin gel bekleriz devamlıGünaydin
Sukur iyiyim daha onceden yazdigim icin bildirim geliyordu zaten minnos etiketlemisti ya birvgunaydin diyeyim dedim sen nasilsin canimGünaydın minikim nasılsın ❤❣hoşgeldin gel bekleriz devamlı
Iyiyim canım bende❣ rutin sabah isleri iyi yapmış minnoş etiket yapınca gel her zaman beklerim ❤❤Sukur iyiyim daha onceden yazdigim icin bildirim geliyordu zaten minnos etiketlemisti ya birvgunaydin diyeyim dedim sen nasilsin canim
Aynen canım yaa rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin inşallah transfer sonrası müjdeli haberler alırsın cnm benim rabbim gönlündekini versinBence zaten bir süre dinlen kolay şeyler yaşamadın canın ne istiyorsa onu yap hemen birde bebek stresine girme. Birax kafan rahat yaşa hayatını. Sonrasında bakarsın canım hayat ne gösterir bilinmez
Günaydınnnn paremm
Günaydın kizlar
Günaydın meralim tatlı arkadaşım nasılsın ❤Günaydınnnn paremm
İyiyim kuzum çok şükür sen nasılsın balımGünaydın meralim tatlı arkadaşım nasılsın ❤
Iyiyim bende tv izliyorum müge yi canım iş yapmak istemedi tembel tembelİyiyim kuzum çok şükür sen nasılsın balım
Boşver bugün de tembellik yap parisimmIyiyim bende tv izliyorum müge yi canım iş yapmak istemedi tembel tembel
GünaydınGünaaaaayyyyssss
Günaydın dut garisuGünaaaaayyyyssss
Üşüyorum ya örtü üstümde yemekte yok akşamaBoşver bugün de tembellik yap parisimm