• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç disaridan göründüğü gibi degil tüp bebek tedavisi 😞 Benim hamile kala biliyorum cnm ama maalesef pıhtılaşma olduğunu 3 . Bebek kaybından sonra farkketiler bizde bu süreçte tüp bebek tedavisine karar verdik ama negatif oldu ondan sonra da meme kanseri teşhisi konuldu yeni bitti tedavilerim 1 ay oldu henüz
Yeniden başlamana müsaade ediyorlarmı peki canım.
Malesef benimde sebebiniz bilmediğimiz 5 kayıptan dolayı tüp bebek yaptırıyoruz 😒
Senin sebebin belli aslında pıhtılaşman için önlem Alınıp kendinde deneyebilirsin canım 🥰😘

Yeniden başlamana müsaade ediyorlarmı peki canım.
Malesef benimde sebebiniz bilmediğimiz 5 kayıptan dolayı tüp bebek yaptırıyoruz 😒
Senin sebebin belli aslında pıhtılaşman için önlem Alınıp kendinde deneyebilirsin canım 🥰😘
Öncesinde bilmiyordum ki kuzum enson 14 haftalık bebek kaybından sonra araştırmaya yönlendirildik öyle belli oldu şuan için ben istemiyorum artık kuzum yaa çok yıprandım artık böylesi hayırlısıymis dıyorum 😘😘😊

Öncesinde bilmiyordum ki kuzum enson 14 haftalık bebek kaybından sonra araştırmaya yönlendirildik öyle belli oldu şuan için ben istemiyorum artık kuzum yaa çok yıprandım artık böylesi hayırlısıymis dıyorum 😘😘😊
Bence zaten bir süre dinlen kolay şeyler yaşamadın canın ne istiyorsa onu yap hemen birde bebek stresine girme. Birax kafan rahat yaşa hayatını. Sonrasında bakarsın canım hayat ne gösterir bilinmez 😘🥰

good-morning.gif

Günaydın kizlar :21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:

Günaydın minikim nasılsın ❤❣💕hoşgeldin gel bekleriz devamlı 💕💕
Sukur iyiyim daha onceden yazdigim icin bildirim geliyordu zaten 😘 minnos etiketlemisti ya birvgunaydin diyeyim dedim 💕 sen nasilsin canim 😁

Sukur iyiyim daha onceden yazdigim icin bildirim geliyordu zaten 😘 minnos etiketlemisti ya birvgunaydin diyeyim dedim 💕 sen nasilsin canim 😁
Iyiyim canım bende❣ rutin sabah isleri👍😇 iyi yapmış minnoş etiket yapınca gel her zaman beklerim ❤❤💕💕😇👍

Bence zaten bir süre dinlen kolay şeyler yaşamadın canın ne istiyorsa onu yap hemen birde bebek stresine girme. Birax kafan rahat yaşa hayatını. Sonrasında bakarsın canım hayat ne gösterir bilinmez 😘🥰
Aynen canım yaa rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin 🤲🤲😘😘 inşallah transfer sonrası müjdeli haberler alırsın cnm benim rabbim gönlündekini versin 😘😘

Back