Yeniden başlamana müsaade ediyorlarmı peki canım.
Malesef benimde sebebiniz bilmediğimiz 5 kayıptan dolayı tüp bebek yaptırıyoruz
Senin sebebin belli aslında pıhtılaşman için önlem Alınıp kendinde deneyebilirsin canım

Öncesinde bilmiyordum ki kuzum enson 14 haftalık bebek kaybından sonra araştırmaya yönlendirildik öyle belli oldu şuan için ben istemiyorum artık kuzum yaa çok yıprandım artık böylesi hayırlısıymis dıyorum

Bence zaten bir süre dinlen kolay şeyler yaşamadın canın ne istiyorsa onu yap hemen birde bebek stresine girme. Birax kafan rahat yaşa hayatını. Sonrasında bakarsın canım hayat ne gösterir bilinmez

Günaydın minikim nasılsın ❤❣hoşgeldin gel bekleriz devamlı
Sukur iyiyim daha onceden yazdigim icin bildirim geliyordu zaten minnos etiketlemisti ya birvgunaydin diyeyim dedim sen nasilsin canim

Bence zaten bir süre dinlen kolay şeyler yaşamadın canın ne istiyorsa onu yap hemen birde bebek stresine girme. Birax kafan rahat yaşa hayatını. Sonrasında bakarsın canım hayat ne gösterir bilinmez
Aynen canım yaa rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin inşallah transfer sonrası müjdeli haberler alırsın cnm benim rabbim gönlündekini versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…