• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meral01 Meral01 maralımm ne desem bilemedim nefret ederim emrivakilerden eşim bey de çok yaptığı oluyordu hatta daha bir ay olmadı beter kavga edeli ama ben de ses çıkarmamaya çalışıyorum çünkü kendine beddua etmeye başlıyor ölsem de kurtulsan sen de annenin yanına geri dönsen diye.. Canımı çok yakıyor
Ama kuzum eşine uygun Bi dille eleştirdi söyle sen günlerce kardeşi çekmek zorunda değilsin ne olursa olsun senin de birsürü sıkıntıların var ne o öyle
Maalesef kuzum hep kendilerini hakli cikarma çabası içerisindeler Bingöl de iken 1 yıl geldi baktım izmiri bıraktılar bingölde dershaneye gonderdiler şimdi de burada yine bakarım sıkıntı değil ama sağlığım el vermiyor mucizem kirmak istemiyorum kendi anlayış gosterirmi acaba dıyorum yok bir de dün söyledim diye trip atıyor ne demek istedigimi anladı onun tribi 😀 çok ta umrumdaydi

Eşimin erkek kardeşi Kırşehir de okuyor kuzum 2 hafta da bir çıkıp çıkıp geliyor 1 hafta kalıyor ben hâlâ kendimi toparlayamadim ışının yan etkileri devam ediyor bir de bununla uğraşıyorum sormuyor bile musaitmisiniz diye yoruldum artık Valla 😞😞
Bazıları densiz olur düşüncesiz olur
Eşinin uygun dille demesi gerekiyor
Tam hizmet edilecek zaman yani 😡😡

Bazıları densiz olur düşüncesiz olur
Eşinin uygun dille demesi gerekiyor
Tam hizmet edilecek zaman yani 😡😡
Hiç sorma paremm birde otobüse biner msj atar ben yoldayim beni otogardan al abi diye bu kadar yüzsüz ben ışinın verdigi bir yangin var vücudumda evde şortla atletle geziyorum gun içinde bir kaç kez duş almam gerekiyor sabaha kadar evin içinde geziniyorum uykuya hasretim kendi evimde rahat edemiyorum bunaldım artık gelince gitmek istemiyor Kırşehir güzel değilmiş burada kalmak istiyormuş gitmeyeceğim dedi dün düşün

Hiç sorma paremm birde otobüse biner msj atar ben yoldayim beni otogardan al abi diye bu kadar yüzsüz ben ışinın verdigi bir yangin var vücudumda evde şortla atletle geziyorum gun içinde bir kaç kez duş almam gerekiyor sabaha kadar evin içinde geziniyorum uykuya hasretim kendi evimde rahat edemiyorum bunaldım artık gelince gitmek istemiyor Kırşehir güzel değilmiş burada kalmak istiyormuş gitmeyeceğim dedi dün düşün
Tamam tutsun 1+1 ev kalsın
Eşin demeli bunu baktım demiyor sen alttan alttan de tabiki kal de iyi olur bide sana misafir gelir gideriz yakın bir ev bakalım de istemediğini belli et

Tamam tutsun 1+1 ev kalsın
Eşin demeli bunu baktım demiyor sen alttan alttan de tabiki kal de iyi olur bide sana misafir gelir gideriz yakın bir ev bakalım de istemediğini belli et
Öyle masraflı işe kim girişir bizim ev varken bedava yasamak varken parisimm bir de ihtiyac listesi yapar her geldiginde aldirir öyle gider böyle biri ev tutarmi

Dün gitti bende temizlik yaptim dip bucak esim isteydi aradi napiyosun falan diye bende biraz soylendim dr söylediğine de moralim bozuldu biraz Dün akşamdan beri tavir yapıyor hiç umrunda da değil açıkçası kuzum ben sagligimla uğraşırken birde kendi dusuncesizlikleri ile uğraşıyorum
Off kuzum ya okudum yazdıklarını o ne yüzsüz ne düşüncesiz insanmış ya 😡😡😡 bide istekleri var beyfendinin 😡 tabiri caizse bu asalak gibi yapışmış abisinin yakasına evlense bile hala abiden geçinir böyleleri😡 Ahh bu erkekler 😡 eşinin dur demesi lazım 🤦‍♀️

Off kuzum ya okudum yazdıklarını o ne yüzsüz ne düşüncesiz insanmış ya 😡😡😡 bide istekleri var beyfendinin 😡 tabiri caizse bu asalak gibi yapışmış abisinin yakasına evlense bile hala abiden geçinir böyleleri😡 Ahh bu erkekler 😡 eşinin dur demesi lazım 🤦‍♀️
Aynen kuzum ama maalesef keşke yapsa ama maalesef sinir olmamak elde değil 😞😡

Öyle masraflı işe kim girişir bizim ev varken bedava yasamak varken parisimm bir de ihtiyac listesi yapar her geldiginde aldirir öyle gider böyle biri ev tutarmi
Ah kuzum yine de istemediğini belli et eşine söyle bunu yoksa iyice sizin oğlunuz olucak dengesiz 😡😡😡

Ah kuzum yine de istemediğini belli et eşine söyle bunu yoksa iyice sizin oğlunuz olucak dengesiz 😡😡😡
Geleceği dakika söylüyor eşim oncesinde soylese kabuletmeyecegimi çok iyi biliyor akşam konuşacağım paremm gondersin harçlığını ama sık sık çıkıp çıkıp gelmesin anasının babasının parasımi yok ama dershane donemini bizim uzerimize attılar okula basladi bizim üzerimize attilar şu durumdayken kimseyide çekemicem

Yok lee kocama yedi numara serisi eşliğinde yelek örüyorım 🤪

İyidir canm sen nasılsjn

Oh iyi iyi çok şükür
Bebemize iyi bak üşütme çocu anası kendine de iyi bak sütünü neym bol ver ha

Geçmiş olsun Duduş pekmez iç
Lo o etiket ne ben şok bok mok
İyiyim canımmm

Back