- 19 Kasım 2020
- 22.046
- 48.142
- 548
Burda öyle derler, işkembe galiba. Ama onu dikiyoruz biz içini mumbarı doldurduğumız gibi dolduruyoz çok güzel oluyor. Yaparsak fotoğraf çekerim heherheh
Yaf bu nickin içinde boğuluyorum ölüyorum her gün ruhum çekiliyorCatlak-kurabiye yalnız pp ve nick çok uyumlu zusjdkdkdlflföf
Valla ne yalan söyleyeyim ben de sana yakıştıramıyorumYaf bu nickin içinde boğuluyorum ölüyorum her gün ruhum çekiliyorçok ağır geldi. Ah bu pare yine beni yakan o oldu. Dedim ki al bunh sen yap sana uyar ddm yok dedi. Tuttum ben yaptım ama nasıl ağır geliyor taşıyamıyorum çatlağım ben arkadaş bunlar bana xxxxllll
Hee bildim bildim. Bi kere mumbar ile denedim sw beceremiştimBurda öyle derler, işkembe galiba. Ama onu dikiyoruz biz içini mumbarı doldurduğumız gibi dolduruyoz çok güzel oluyor. Yaparsak fotoğraf çekerim heherheh
He kız benim elimden her yemek gelir ahdjdd
Dimiiii Ahh bakim sürem ne zaman doluyormuşValla ne yalan söyleyeyim ben de sana yakıştıramıyorum
Buralara uğrarsanız bir gün donatırım sofrayı, ay konusurken acıktımHee bildim bildim. Bi kere mumbar ile denedim sw beceremiştimmaşallah maşallah hamarat hatunlara bir yenisi daha eklendi pehh kıskanmadık ki
Haaa yoo bize demedi onu hatta kaloriferi odada iyice kısın dedii hava nemlendirici açın dedi oyle yanii hafif geniz akıntısı var bizde belki ondan demedi yastığı biz dun gece kapattıkk kaloriferii 23 dereceydi zaten sabah 7de 22 oldu güzelde uyudu bayaKuzum başı yukarıda yatsın dedi mi. Normal de yastıksız yatıyor ama Dr bu süreçte başı yukarıda yatsın ddi yastık kullanıyoruz
Benim aklımda da hep jane diye kalıyonGeçenlerde jane yaptım nickimi sonra hemen mesaj attım yöneticilere pişman oldum değiştirmeyin diywzamanında pişman olmanın faydaları
Oralar nireler bacımBuralara uğrarsanız bir gün donatırım sofrayı, ay konusurken acıktım
Sağoll dutum canım sen nasılsınİyi şükür canımgeçmiş olsun tekrar
Herrkes de böyle biliyor yavBenim aklımda da hep jane diye kalıyon
Bizim nefese de bize de demişti canım. Hani genize akmasın diye mi burnu tıkanması diye mi bilmiyorum.Haaa yoo bize demedi onu hatta kaloriferi odada iyice kısın dedii hava nemlendirici açın dedi oyle yanii hafif geniz akıntısı var bizde belki ondan demedi yastığı biz dun gece kapattıkk kaloriferii 23 dereceydi zaten sabah 7de 22 oldu güzelde uyudu baya
Hahha janeeeeeHerrkes de böyle biliyor yav
Herhalde belki sizinki ağırdı benim ki hafif geçiriyoBizim nefese de bize de demişti canım. Hani genize akmasın diye mi burnu tıkanması diye mi bilmiyorum.Nefes0858
Yaa çok merak ettiğim şehirlerden biri dahaDiyarbekir
Nego seni paralar haaa iyice temizleOh be mutfağım pırıl pırıl olduuu
Ama islerim bitmedi, burda konusmaya daldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?