- 8 Kasım 2019
- 20.598
- 35.872
- 598
Ay paremm inşallahh Allahım tüm isteyenin göbeğini doldursunPerim.insallah herşey yolunda gitsin ben daha sevimli bir şey atıp gobusunu opucek❤❣
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay paremm inşallahh Allahım tüm isteyenin göbeğini doldursunPerim.insallah herşey yolunda gitsin ben daha sevimli bir şey atıp gobusunu opucek❤❣
Amin bitanem inşallah rabbim yüzünü güldürsün perimAy paremm inşallahh Allahım tüm isteyenin göbeğini doldursun
Yaaa ama şarkının altındaki yorumlara baksan herkes o kadar çok duygulanmış ve övmüşki biran dedim Allah Allah klipten nasıl şarkıya odaklandılar acabaHahahahaha insanın gidesi geliyor ama Hahhaha
Ahh canım parem benimAmin bitanem inşallah rabbim yüzünü güldürsün perim
Acaba kulaklarına perdemi indiYaaa ama şarkının altındaki yorumlara baksan herkes o kadar çok duygulanmış ve övmüşki biran dedim Allah Allah klipten nasıl şarkıya odaklandılar acaba
Hadi ya gormedim ben hiçHatay da bende burdaki diyor sandım balon meğer ciddi ciddi depremmis Allah korusun
Hoş bulduk canımCatlak-kurabiye çatlağım
MssPARE parem güzelim
Hoşgelmişsiniz
Cok sevindim görünce.
Depremden sonra geldiğinizi görünce temebbüsm ettm
Ay pare onu hiç hatırlatma aklıma gebelik uygulaması geliyor. Gecenin Bi vakti bebek sesine uyanmıştın yaBide toplu mapusa gitmiştik covit aşısı konusun da
Aaa farklı bir şey yani. Tüh ya telde de olsaydıKurbikim onu bilgisayardan girincw görüyoruz
Hee tamam sen diyince anladım bazı sitelerde oluyordu. Güzel olur ya. Kamyon arkası yazılar ile doldururuzMesajlarımızın altındaki o kilo hamilelik şeysi sanıyorum catlağom birde şimdi söz yazmada gelmiş galiba geçen minnoşta gördüm mesajının altına güzel güzel birşeyler yazmış aramızda kalsın ama telefondan gözükmüyor
Ne eti gıÖyle vallahaa neyap ne et çarpıyorr sana meryoş
Kalbini öperumm
Şişmeye başladın dimiGobişime dimi bu öppücükler
Günaydın tinnom balımmmm bal böcümmmm profil pareye özelCatlak-kurabiye günaydınnnn profil fotosunu sevdiğimmm kurabiyem
Öpücüklerceeee kurabiyem her zamanki gibi çok yaguşuklusunnnn Paremm de eminim çook severGünaydın tinnom balımmmm bal böcümmmm profil pareye özel
Ahahahha bencede parişimHahahahaha en iyisi ben dua grubu acayim Bdv unutayım yoksa genç yaşta gidicem
ProfilGünaydın tinnom balımmmm bal böcümmmm profil pareye özel
Çok da önemli birşey değil kiAaa farklı bir şey yani. Tüh ya telde de olsaydı
Hee tamam sen diyince anladım bazı sitelerde oluyordu. Güzel olur ya. Kamyon arkası yazılar ile doldururuz