Kızzzz o kalp gözü yanlış ettim haaa yanlış anlamaAynı bizde öyleydik kızlarla, çok fena grip geçirdim sesim gitti boğazlarım şişti. Gözlerimden bile yaşlar aktı. Şuan da etkisini çekiyorum işte. Yine çok şükür halimze Allah beterinden saklasın
Ne günlerdiiIyiyim kupa maçına baktım sonra buraya geldim.aen.nasilsin ❣
Hahahhaha bide ben karistirdim ben ban yemedim siz yediniz
Estağfurullah, yanlış anlamadım canım benimKızzzz o kalp gözü yanlış ettim haaa yanlış anlamadikkat et kendine
Öyle vallahaa neyap ne et çarpıyorr sana meryoşEstağfurullah, yanlış anlamadım canım benimsalgindan koruyacağız kendimizi
Bünyem hassas, aynı kalbim gibiÖyle vallahaa neyap ne et çarpıyorr sana meryoş
Gobişime dimi bu öppücükler
Öyle vallahaa neyap ne et çarpıyorr sana meryoşEstağfurullah, yanlış anlamadım canım benimsalgindan koruyacağız kendimizi
Kalbini öperummBünyem hassas, aynı kalbim gibi
Ama şimdi bu denmez ki
Mesajlarımızın altındaki o kilo hamilelik şeysi sanıyorum catlağom birde şimdi söz yazmada gelmiş galiba geçen minnoşta gördüm mesajının altına güzel güzel birşeyler yazmış aramızda kalsın
Perim.insallah herşey yolunda gitsin ben daha sevimli bir şey atıp gobusunu opucekGobişime dimi bu öppücükler
Hemde hatay kisiriAma şimdi bu denmez ki
Kısır ha anam anam
Ben acaba kelepçeyi nerden aldılar diye merak ettimAaaa ciddi mi ne güzel kız dur bir şeyler karalayım
Mucim mucim mucim m titrek emojilerini yirimmmmm
Hahaha ha @Saliha40 kız niye görmiyon yazdığımı
Hahahahaha en iyisi ben dua grubu acayim Bdv unutayım yoksa genç yaşta gidicemVallah ben diyeceğimi dedim keserim semi mütemadiyen cebaplar ver çık kavga istemiyoruz hele ban falan alma
Ya arkadaş yapma etme demeHemde hatay kisiri
Çok severim
Hatay da bende burdaki diyor sandım balon meğer ciddi ciddi depremmis Allah korusunKiz nered eolmuş deprem
Geçmiş olsun canım deprem olmuş sizin orda iyisinizdir inşallah@Masal_Perisi çatlağım
MssPARE parem güzelim
Hoşgelmişsiniz
Cok sevindim görünce.
Depremden sonra geldiğinizi görünce temebbüsm ettm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?