Jou bu sefer masumduk geçerken rüzgarına kapıldıkBilmezmiyimm canım.bende sizleri seviyorum azcukk yerinizde durun
Ayyy bdv deyince ben hep banlanirdımm yavv ne günlerim dii kızz ensonda pes ettim orayıJou bu sefer masumduk geçerken rüzgarına kapıldıkgiz yinede tut beni Bdv dalmayim
Bide toplu mapusa gitmiştik covit aşısı konusun daAyyy bdv deyince ben hep banlanirdımm yavv ne günlerim dii kızz ensonda pes ettim orayı
Vallahaa geçerken bi uğrayı verince olanlar oldu
Ayyy evettt ayy pariş yaaaBide toplu mapusa gitmiştik covit aşısı konusun da
Çüçekk uzanıyoree birazdan uyuyore olcakSelam kizlar, hayırlı geceler. Napiyorsunuz
Bende memleketimdeyim canım, keyif yapıyorumÇüçekk uzanıyoree birazdan uyuyore olcaksen napıyorsunnnn
Iyi yapmıssın köy havasıBende memleketimdeyim canım, keyif yapıyorumözlemişim nasıl
Depremi duymadım kupa maçı vardı yeni haberlerde gördüm deprem deyince burdaki olayları diyorsun sandım@Masal_Perisi çatlağım
MssPARE parem güzelim
Hoşgelmişsiniz
Cok sevindim görünce.
Depremden sonra geldiğinizi görünce temebbüsm ettm
Heryer buzz kızz totonu üşütmeeEskişehir'im soğuk
Kiz nered eolmuş depremDepremi duymadım kupa maçı vardı yeni haberlerde gördüm deprem deyince burdaki olayları diyorsun sandım
Geçmiş olsun canımallah bir daha yasatmasin
Kafami hala toplayamadım
Çok üzüldüm çünkü
bu arada özele yazanlar oldu yazamadım arka sayfada kalmış
Teşekkür ederim.hosbulduk baloncum❣❤
Valla İzmir gibi bir yerde bronşit oldumHeryer buzz kızz totonu üşütmee
Cok fenaa ccokk hemde ben buhafta ayakta durmak icin neler ictim yedim yanii çocuk var kucağımda maskeyle dolastım evde halim vardi neseki cok şükürr yaa hava değişimindende çarpar sana rüzgar kuzummValla İzmir gibi bir yerde bronşit oldumama salgın çok var balimmmm
Iyiyim kupa maçına baktım sonra buraya geldim.aen.nasilsin ❣Selam kizlar, hayırlı geceler. Napiyorsunuz
Hahahhaha bide ben karistirdim ben ban yemedim siz yedinizAyyy evettt ayy pariş yaaacocoylada bigün beraber banlanmıştık onrydi hatırlamiyorum ama pisman da değildim savunmuştum onuda bide hepte haksız yerde banlanan biz
Aynı bizde öyleydik kızlarla, çok fena grip geçirdim sesim gitti boğazlarım şişti. Gözlerimden bile yaşlar aktı. Şuan da etkisini çekiyorum işte. Yine çok şükür halimze Allah beterinden saklasınCok fenaa ccokk hemde ben buhafta ayakta durmak icin neler ictim yedim yanii çocuk var kucağımda maskeyle dolastım evde halim vardi neseki cok şükürr yaa hava değişimindende çarpar sana rüzgar
Kurbikim onu bilgisayardan girincw görüyoruz
Vallah ben diyeceğimi dedim keserim semi mütemadiyen cebaplar ver çık kavga istemiyoruz hele ban falan almaBdv konu vardı şu kedisine insan gibi davranan kadının yazayım dedim sizden korktum valla en çokta
Minnosprenses
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?