- 19 Kasım 2020
- 22.054
- 48.153
- 548
Hoş buldum bitanem özledim ha iki güneÇatlağim sende hosgeldin kuzum
Daha önce diyet topiğinde beraberdik diye hatırlıyorum o zaman nickim neydi acaba çok değiştirdim Ama
Hahaha sosyalim yaaa yerim seni
Kız benim gözümde canlanan sahneye bakSgdgsgdhahah nasıl açtınız sonra
DelisinizHahaha sosyalim yaaa yerim senipareyi bu oğlanla çıldırtıyorum ama öyle bir mimikleri var ki bakınca istemsiz Bi gülme geliyor pare o gece ağlıyor ben bunu atıyorum sonra gülüyor beni kovalıyor MssPARE
Ağlıyorum.isyanlardayim haksızlık bu diye feryatlardayim ben bunları tanımıyorum ne oldu anlamadım bile tam batsin bu dünya modundayim Kurbik bunu atıyor başlıyorum gülmeye ama öyle böyle değilHahaha sosyalim yaaa yerim senipareyi bu oğlanla çıldırtıyorum ama öyle bir mimikleri var ki bakınca istemsiz Bi gülme geliyor pare o gece ağlıyor ben bunu atıyorum sonra gülüyor beni kovalıyor MssPARE
Sonradan açıldın kurbisimEvet ufak çaplı bir çatlağım olduğu doğrudur
Ufak miEvet ufak çaplı bir çatlağım olduğu doğrudur
GuzuummAğlıyorum.isyanlardayim haksızlık bu diye feryatlardayim ben bunları tanımıyorum ne oldu anlamadım bile tam batsin bu dünya modundayim Kurbik bunu atıyor başlıyorum gülmeye ama öyle böyle değilASSOSyal
Ayy açıldın yani beybim senNERE kız ben anlamadım
Tamam sıyırdık pare sıyırdıkUfak mi
Çok zoruma gitti sosyalim cidden bilmediğim bir şeyin içinde gibi oldumGuzuumm
kuzum hepimiz çok üzüldükÇok zoruma gitti sosyalim cidden bilmediğim bir şeyin içinde gibi oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?