Cookiie Cookiie periş senin süreç ne durumda canım 🥰
Kurabişim adetim oldu şükür yarın gidicem muayeneye ama doktorum uzak diye bulunduğun yerde ol bana sonuçları at dedi. Bende burda olup doktorla telefonda görüşcem bakalım nolcak 🥰

Kurabişim adetim oldu şükür yarın gidicem muayeneye ama doktorum uzak diye bulunduğun yerde ol bana sonuçları at dedi. Bende burda olup doktorla telefonda görüşcem bakalım nolcak 🥰
Ohh hadi bakalım hayırlısı kuzum 🥰 ay anlayışlı doktorlara bayılıyorum ya. Ne güzel bak illa ki gel demiyor
Nerde sormuşum canım 😬
Buraya sormuştu biri de kim hatırlayamadım sen değildin o zaman 😅

Şimdi genetikten mi hbaer gelecekti kuzum şu sıralar hastalıktan benim kafa durdu unuttum kuzum ya,
Evet canım genetikte 2 embriyomuz var bitanede genetiğe gönderilmeyen embriyomuz var eğerki genetikten iyi haber gelirse onlardan birini transfer olucam. Aramalarını bekliyoruz 2 hafta sürer demişlerdi. 1 hafta oldu.
Kötü haber alırsakta genetiğe gitmeyen embriyomun transferini olucam son kalanı genetik yaptırmıcam yani

Evet canım genetikte 2 embriyomuz var bitanede genetiğe gönderilmeyen embriyomuz var eğerki genetikten iyi haber gelirse onlardan birini transfer olucam. Aramalarını bekliyoruz 2 hafta sürer demişlerdi. 1 hafta oldu.
Kötü haber alırsakta genetiğe gitmeyen embriyomun transferini olucam son kalanı genetik yaptırmıcam yani
Maşallah canım 🥰 hadi bakalım güzel haberler inşallah. Seni mucizene kavuşturacak hangisiyse o vesile olsun inşallah 🥰 🤲🤲

Ohh hadi bakalım hayırlısı kuzum 🥰 ay anlayışlı doktorlara bayılıyorum ya. Ne güzel bak illa ki gel demiyor

Buraya sormuştu biri de kim hatırlayamadım sen değildin o zaman 😅
Sağolsun canım çok iyi gerçekten şuanki sürecime kadar gözüm kapalı herkese öneririm doktorumu. Transferim olumluda olumsuzda olsa ilk zamandan itibaren hep iyiki dedik 💕

Ben değildim evet 🤣🤣

Back