- 19 Kasım 2020
- 22.062
- 48.164
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kurabişim adetim oldu şükür yarın gidicem muayeneye ama doktorum uzak diye bulunduğun yerde ol bana sonuçları at dedi. Bende burda olup doktorla telefonda görüşcem bakalım nolcak
Nerde sormuşum canımSesli mesajı kim sormuştu yaCookiie sen miydin
İnşallah bebeğim inşallahHadi hayırlı haberler olsun inşallah![]()
![]()
İnşallah kuzumhayırlı haberlerle inşallah cnm benm
Aha gelmişKurabişim adetim oldu şükür yarın gidicem muayeneye ama doktorum uzak diye bulunduğun yerde ol bana sonuçları at dedi. Bende burda olup doktorla telefonda görüşcem bakalım nolcak![]()
Ohh hadi bakalım hayırlısı kuzumKurabişim adetim oldu şükür yarın gidicem muayeneye ama doktorum uzak diye bulunduğun yerde ol bana sonuçları at dedi. Bende burda olup doktorla telefonda görüşcem bakalım nolcak![]()
Buraya sormuştu biri de kim hatırlayamadım sen değildin o zamanNerde sormuşum canım![]()
Şimdi genetikten mi hbaer gelecekti kuzum şu sıralar hastalıktan benim kafa durdu unuttum kuzum ya,İnşallah bebeğim inşallah![]()
Evet canım genetikte 2 embriyomuz var bitanede genetiğe gönderilmeyen embriyomuz var eğerki genetikten iyi haber gelirse onlardan birini transfer olucam. Aramalarını bekliyoruz 2 hafta sürer demişlerdi. 1 hafta oldu.Şimdi genetikten mi hbaer gelecekti kuzum şu sıralar hastalıktan benim kafa durdu unuttum kuzum ya,
Maşallah canımEvet canım genetikte 2 embriyomuz var bitanede genetiğe gönderilmeyen embriyomuz var eğerki genetikten iyi haber gelirse onlardan birini transfer olucam. Aramalarını bekliyoruz 2 hafta sürer demişlerdi. 1 hafta oldu.
Kötü haber alırsakta genetiğe gitmeyen embriyomun transferini olucam son kalanı genetik yaptırmıcam yani
Amiin inşallah canımMaşallah canımhadi bakalım güzel haberler inşallah. Seni mucizene kavuşturacak hangisiyse o vesile olsun inşallah
![]()
![]()
Ahahaha gördüğümde tuvaletten şükürler olsun diye çıktım ahahaAha gelmiş![]()
Sağolsun canım çok iyi gerçekten şuanki sürecime kadar gözüm kapalı herkese öneririm doktorumu. Transferim olumluda olumsuzda olsa ilk zamandan itibaren hep iyiki dedikOhh hadi bakalım hayırlısı kuzumay anlayışlı doktorlara bayılıyorum ya. Ne güzel bak illa ki gel demiyor
Buraya sormuştu biri de kim hatırlayamadım sen değildin o zaman![]()
Hadi gözümüz aydınAhahaha gördüğümde tuvaletten şükürler olsun diye çıktım ahaha![]()
ay sonundaaaaaaaaaaaaaKurabişim adetim oldu şükür yarın gidicem muayeneye ama doktorum uzak diye bulunduğun yerde ol bana sonuçları at dedi. Bende burda olup doktorla telefonda görüşcem bakalım nolcak![]()
yaaaaSırdandılar gelin hele
Sanki kaymaklı bal yediler
Baya çük gibi şey![]()
Sanki topları bile var pareSırdandılar gelin hele
Sanki kaymaklı bal yediler
Baya çük gibi şey![]()
Senin gelmedi dimi daha haber canımHadi gözümüz aydın![]()
Gözümüz yollarda kaldıydı teşrif etti sonundaay sonundaaaaaaaaaaaaa
yaaaa
ahahahahaha![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()