Cookiie periş senin süreç ne durumda canım
Kurabişim adetim oldu şükür yarın gidicem muayeneye ama doktorum uzak diye bulunduğun yerde ol bana sonuçları at dedi. Bende burda olup doktorla telefonda görüşcem bakalım nolcak

Kurabişim adetim oldu şükür yarın gidicem muayeneye ama doktorum uzak diye bulunduğun yerde ol bana sonuçları at dedi. Bende burda olup doktorla telefonda görüşcem bakalım nolcak
Ohh hadi bakalım hayırlısı kuzum ay anlayışlı doktorlara bayılıyorum ya. Ne güzel bak illa ki gel demiyor
Nerde sormuşum canım
Buraya sormuştu biri de kim hatırlayamadım sen değildin o zaman

Şimdi genetikten mi hbaer gelecekti kuzum şu sıralar hastalıktan benim kafa durdu unuttum kuzum ya,
Evet canım genetikte 2 embriyomuz var bitanede genetiğe gönderilmeyen embriyomuz var eğerki genetikten iyi haber gelirse onlardan birini transfer olucam. Aramalarını bekliyoruz 2 hafta sürer demişlerdi. 1 hafta oldu.
Kötü haber alırsakta genetiğe gitmeyen embriyomun transferini olucam son kalanı genetik yaptırmıcam yani

Maşallah canım hadi bakalım güzel haberler inşallah. Seni mucizene kavuşturacak hangisiyse o vesile olsun inşallah

Ohh hadi bakalım hayırlısı kuzum ay anlayışlı doktorlara bayılıyorum ya. Ne güzel bak illa ki gel demiyor

Buraya sormuştu biri de kim hatırlayamadım sen değildin o zaman
Sağolsun canım çok iyi gerçekten şuanki sürecime kadar gözüm kapalı herkese öneririm doktorumu. Transferim olumluda olumsuzda olsa ilk zamandan itibaren hep iyiki dedik

Ben değildim evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…