- 25 Ağustos 2019
- 61.148
- 114.194
- 698
- 31
Genelde bende öyle hele çayAfiyet olsun canım hafta içi akşam içmiyorum uykumu kaçırıyor![]()
![Grinning face :grinning: 😀](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f600.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Genelde bende öyle hele çayAfiyet olsun canım hafta içi akşam içmiyorum uykumu kaçırıyor![]()
Bende oyle isterdim eger eltim olsa niye kötü oluyolar ben anlamıyorum.niye kıskanıyolar yaniNapim gelene kapım açık kimseye kötülük düşünen fitne fesat olmadım olmam da
İsterdim arkadaş gibi oluruz ama sanırım olmayacak
Anası kendi eltisiyle küslermiş alttan alltan kızını da işliyordur kim bilirBende oyle isterdim eger eltim olsa niye kötü oluyolar ben anlamıyorum.niye kıskanıyolar yani
Heehhh ortaya çıktıAnası kendi eltisiyle küslermiş alttan alltan kızını da işliyordur kim bilir
Eevtt aynennElti çekemez olur falan gibisindense işte
Çok şükür iyiyim kuzucum, yaşayıp gidiyoruz vallaİnşallah güzelim inşallah
Sen nasılsın
Eh işte kuzum ya. Şu salgından nasiplendik bizde bir kaç gündür onunla uğraşıyoruz ailece hastalandık. En son öksürük kaldı bakalım ne zaman geçerÇok şükür kurbisim sen nasılsın, bebiskom nasil![]()
Kız deli napcan boşver mesafeli olsun. Mesafe candır. Çok muhabbet tez ayrılık getirir derler yafrum. Elti eltinin kumasıdır derler. Elti alma yılan al derler. Elti diyince akla hemen onun adı gelir yılan yılan yılanNapim gelene kapım açık kimseye kötülük düşünen fitne fesat olmadım olmam da
İsterdim arkadaş gibi oluruz ama sanırım olmayacak
Ah kuzum çok geçmiş olsun, rabbim korusun inş. KorkuyorumEh işte kuzum ya. Şu salgından nasiplendik bizde bir kaç gündür onunla uğraşıyoruz ailece hastalandık. En son öksürük kaldı bakalım ne zaman geçer![]()
Nalet gelmeye gadınHeehhh ortaya çıktı
Eevtt aynenn
Ahahahah manyak yaaaKız deli napcan boşver mesafeli olsun. Mesafe candır. Çok muhabbet tez ayrılık getirir derler yafrum. Elti eltinin kumasıdır derler. Elti alma yılan al derler. Elti diyince akla hemen onun adı gelir yılan yılan yılanderler
tamam sonları salladım
![]()
canımm ben etiketini farketmemişimbir mucizee muzooo napıyosun nasilsın konusamadık hiç şu ozodan haberin varmı etiket ettim baya oldu ama
ablanı merak edip soraydın öğrenirdin ama nerdee benim o eski mucizemİyi kuzum sen nasılsın almiş nasıl
Ozoyla konuşmadım bayadır aynen buraya da gelmiyor sanırım
Özür dilerim kicanımm ben etiketini farketmemişimaslında yazmıştım ama sen görmedin sanıyorum. baba ve anne sağlık problemleri var. en çokta baba. hastane, iş ev mekik dokuyoruz. keyfim yoktu hiç. hem fiziksel hem beyinsel çok yorgunum kuzum. o yüzden çok fazla giremiyorum.
ablanı merak edip soraydın öğrenirdin ama nerdee benim o eski mucizem![]()
amin canım sağol. olsun bebişim ben şaka yapıyorum. herkesin kendine göre bir derdi var. sana da geçmiş olsun kuzum. rabbim sağlıkla, mutlulukla oturmayı nasip etsin yeni evinizde.Özür dilerim ki
Valla haklısın ablacm inanki kaç haftadır evin doğalgaz döşemesi artı diş çektirdim onun eziyeti hastalık grip derken perişan oldum
Çok çok geçmiş olsun ablacm Rabbim şifa versin tez zamanda annenle babana
Sen nasıl oldun artık daha iyi misin bitti mi tedavin![]()
Amin inşallah aşkom yaAh kuzum çok geçmiş olsun, rabbim korusun inş. Korkuyorum![]()
Gerçekten öyle bitanemAmin inşallah aşkom yaçok dağıldı covidib başka varyantı mıdır nedir
![]()
Boncuğumm