Bende oyle isterdim eger eltim olsa niye kötü oluyolar ben anlamıyorum.niye kıskanıyolar yani
Anası kendi eltisiyle küslermiş alttan alltan kızını da işliyordur kim bilir

Elti çekemez olur falan gibisindense işte

Reactions: Jou
Napim gelene kapım açık kimseye kötülük düşünen fitne fesat olmadım olmam da
İsterdim arkadaş gibi oluruz ama sanırım olmayacak
Kız deli napcan boşver mesafeli olsun. Mesafe candır. Çok muhabbet tez ayrılık getirir derler yafrum. Elti eltinin kumasıdır derler. Elti alma yılan al derler. Elti diyince akla hemen onun adı gelir yılan yılan yılan derler tamam sonları salladım

Ahahahah manyak yaaa senin eltoşun vağ mı ki

bir mucizee muzooo napıyosun nasilsın konusamadık hiç şu ozodan haberin varmı etiket ettim baya oldu ama
canımm ben etiketini farketmemişim aslında yazmıştım ama sen görmedin sanıyorum. baba ve anne sağlık problemleri var. en çokta baba. hastane, iş ev mekik dokuyoruz. keyfim yoktu hiç. hem fiziksel hem beyinsel çok yorgunum kuzum. o yüzden çok fazla giremiyorum.
İyi kuzum sen nasılsın almiş nasıl

Ozoyla konuşmadım bayadır aynen buraya da gelmiyor sanırım
ablanı merak edip soraydın öğrenirdin ama nerdee benim o eski mucizem

Özür dilerim ki

Valla haklısın ablacm inanki kaç haftadır evin doğalgaz döşemesi artı diş çektirdim onun eziyeti hastalık grip derken perişan oldum

Çok çok geçmiş olsun ablacm Rabbim şifa versin tez zamanda annenle babana
Sen nasıl oldun artık daha iyi misin bitti mi tedavin

amin canım sağol. olsun bebişim ben şaka yapıyorum. herkesin kendine göre bir derdi var. sana da geçmiş olsun kuzum. rabbim sağlıkla, mutlulukla oturmayı nasip etsin yeni evinizde.

benim bitmedi henüz. bu ay sonu gitcem tekrar kontrole. bakalım bitip bitmediğini göreceğiz. hayırlısıyla bitsin inşallah diyorum. çok üst üste geldi bazı şeyler. rabbim sağlıkla sınamasın kimseyi diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…