Yemek iş güç bitanem, beynim zonkluyor sanki🤷‍♀️ retro mu vurdu acaba 🤣 siz napiyon7z🥰🤩 askimsumu mincir yogur ısır 🥰🤩😍🍒🍒😘
Aynen bende oyle yaaa ssıpa hasta olmasın diye hiç gitmiyom biyere ama aşırı bunaldımm salgın var heryerde dikkat et allah yardımcımız olsun

karamel Latte karamel Latte canimcim seni merak ediyorum,son gelişmelerin nasıl oldu🤩😍🥰 inş güzel haberler verirsin bize kuzum🤲💜🥰🍒🍒🍒😘
Canm benim koşturmaca devam ediyorum🥰
2 embriyom genetiğe gitti sağlıklı gelmeleri için dua edip haber bekliyoruz eğer sağlıklı gelmezlerse son kalan embriyomu transfer olucam 🥰

Canm benim koşturmaca devam ediyorum🥰
2 embriyom genetiğe gitti sağlıklı gelmeleri için dua edip haber bekliyoruz eğer sağlıklı gelmezlerse son kalan embriyomu transfer olucam 🥰
Rabbim sevindirsin kuzucum, gönlüne göre olsun inş. İnş sağlıklı gelir ,güzel haberler alırız,bebislerimi gelir yasocum🤲💜🥰🤩😍🍒🍒🍒😘

Cano ben pek bu topiğe gelemedimkii anamm oyüzdenn nebileyim anaaa eltiş iyimi kötümü 🥲
Doğrudur kuzum pek muhabbet edemiyoruz eskisi gibi
İyi gibi de değişik yaa
Gündüz sürekli Bi yere gider olur ya annesi gelmiş olur ya arkadaşları
Hiç bana da napıyon abla gel oturalım ya da ben geleyim demez
Toplu biraraya geldik mi iyi hoş ama gün içinde o da evde ben de evdeyim ama dediğim gibi öyle Bi çeşit

Belkide anası tembihliyodur elti bu iyi olmaz yanaşma diye

• Beğen
Reactions: Jou
Doğrudur kuzum pek muhabbet edemiyoruz eskisi gibi
İyi gibi de değişik yaa
Gündüz sürekli Bi yere gider olur ya annesi gelmiş olur ya arkadaşları
Hiç bana da napıyon abla gel oturalım ya da ben geleyim demez
Toplu biraraya geldik mi iyi hoş ama gün içinde o da evde ben de evdeyim ama dediğim gibi öyle Bi çeşit

Belkide anası tembihliyodur elti bu iyi olmaz yanaşma diye
Olabilirrr kız analarıda öyledirr nekadar mesafe okadar iyi derler ya o kesin demiştir yanii bosver lazım değeelll

Olabilirrr kız analarıda öyledirr nekadar mesafe okadar iyi derler ya o kesin demiştir yanii bosver lazım değeelll
Napim gelene kapım açık kimseye kötülük düşünen fitne fesat olmadım olmam da
İsterdim arkadaş gibi oluruz ama sanırım olmayacak

• Beğen
Reactions: Jou
Back