- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
1,5 saat kaldı canımTövbe sanki keyfimden bekledim o kadar soğukta de. Az kaldı galiba çıkış saatine sabret bakalım
canım minnoşum nasılsın keyfin yerinde miMavişşşşşşş
İyidir minnoşum birazcık yatak keyfi yapıyorum sen ne yapıyorsunNasılsın canım
benim yerime de yatak keyfi yapar mısınİyidir minnoşum birazcık yatak keyfi yapıyorum sen ne yapıyorsun
Yaparım tabisii kelebeğimmmbenim yerime de yatak keyfi yapar mısın
burasıda soğuk ve karlı daha çok buzluYaparım tabisii kelebeğimmmbugun burdada hava kapalı zaten
Sağolasın kurabiyem inşallah kötü birşey olmasında bakalımCookiie perişim yeni gördüm durumunu kuzum inşallah üşütmeye bağlı kas ağrısı falandır temiz gelir inşallah canım
Canım çok geçmiş olsun inşallah temiz çıkarSağolasın kurabiyem inşallah kötü birşey olmasında bakalım
Çok sağolasın canım inşallahCanım çok geçmiş olsun inşallah temiz çıkar
Sen içini ferah tut
Ne zaman gidiceksin film için bize de haber et sonucu kuzumSağolasın kurabiyem inşallah kötü birşey olmasında bakalım
Canım cumartesi eşim evdeyken gideriz büyük ihtimal yada sonraki hafta. Bu aralar baya hava kötü bugün hastaneye zor gittim kardan düşüp totom motom kırılcak diyeNe zaman gidiceksin film için bize de haber et sonucu kuzum
İyiyim kuzum bende oturdum çay içiyorumİyidir minnoşum birazcık yatak keyfi yapıyorum sen ne yapıyorsun
Aman dikkat et kuzum yollar çok fena. Cumartesiye açılır inşallahCanım cumartesi eşim evdeyken gideriz büyük ihtimal yada sonraki hafta. Bu aralar baya hava kötü bugün hastaneye zor gittim kardan düşüp totom motom kırılcak diye
Ne zamana canım düzelir belki hava varsa daha. Sizin orda gerci daha olur kar amaAman dikkat et kuzum yollar çok fena. Cumartesiye açılır inşallah
Benim de troid için randevum var da bakalım ertelerim büyük ihtimalle
Bu haftaydı ama ertelemek lazımNe zamana canım düzelir belki hava varsa daha. Sizin orda gerci daha olur kar ama
Ay ne güzel amaBu haftaydı ama ertelemek lazımhe ya durup dinlenip yağıyor mübarek
Sorma ya haberlerde kayanları gördüm nasıl eğleniyorlarAy ne güzel amabizim dün baya bir yoğun yağdı bi sonra bitti
Kusura bakma iş işten geçti olamayız artiiik eskisi gibiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?