- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 83.029
- Puanlar
- 598
Bana da versene dondurmandan az yalimSelam ben Mahmut![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![KK53 :KK53: :KK53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana da versene dondurmandan az yalimSelam ben Mahmut![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Almiş napıyo büyüdü iyiceKarıştı asko![]()
Iyi kuzu azönce böcük yemiş onu onunla ugraştım yarımsaatte anında geçti karanfiilli zeytinyağla ve kendim sütumle damlattımAlmiş napıyo büyüdü iyice![]()
Yalan yok valla dondurma yiyormBana da versene dondurmandan az yalim![]()
Bana güzel masallarından anlat mahmuşAhh çok heyecanlı![]()
Ah kıyamam yavruma ya pis böcük buldu tazecik eti tabiIyi kuzu azönce böcük yemiş onu onunla ugraştım yarımsaatte anında geçti karanfiilli zeytinyağla ve kendim sütumle damlattım
Yalan yok valla dondurma yiyormnasılsınız sektiyy leydiii
![]()
Uyuyan piyimsesi anlatayım pyensin olayımmmBana güzel masallarından anlat mahmuş![]()
Şişko bacakları tabiiiAh kıyamam yavruma ya pis böcük buldu tazecik eti tabi![]()
Dert yiye besIyi kuzu azönce böcük yemiş onu onunla ugraştım yarımsaatte anında geçti karanfiilli zeytinyağla ve kendim sütumle damlattım
![]()
![]()
uykuya ihtiyacım var . Şu adam gibiyim 3 gündür
Sorma haa bende diyorum bukız niye ağlıyo böyle etmezdi elinlen kaşıyo ama tee aşşaalara yemiş bezin dibinden kaşıyo hahaha ay ne güzel ediyodu amaDert yiye besbaska yicek adam mı yokmuş yavruyu yemiş
Çocuklar yine hasta . Öksürük illeti gitmiyo bi türlü ne denediysem olmadı. 3 gündür gece 3 4 oluyo uyuduğumHahha adam harika ya tıpkı bana benziyorneden uykusuz kaldın hayırdır güzel bağyanımm
Bezin içine mi.girmiş bücükSorma haa bende diyorum bukız niye ağlıyo böyle etmezdi elinlen kaşıyo ama tee aşşaalara yemiş bezin dibinden kaşıyo hahaha ay ne güzel ediyodu ama![]()
Yok kizzz kaşintı ora saniyo anlayamadı bakBezin içine mi.girmiş bücük
Hahahah dondurmacı geldiBana da versene dondurmandan az yalim![]()
Oy derdin babannene gide yavruuuğm
Benim kızumm sişko teyzoşuOy derdin babannene gide yavruuuğm![]()