- Emoji Skoru
- 35.878
- Puanlar
- 598
Evet parem artık toplaşalım herhün etiket yapalım. Ben beceremiyorm ama şu etiket işiniAynen kuzum ya herkesin işi gücü var telaşı var
![Rolling on the floor laughing :rofl: 🤣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f923.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet parem artık toplaşalım herhün etiket yapalım. Ben beceremiyorm ama şu etiket işiniAynen kuzum ya herkesin işi gücü var telaşı var
Nerde dakkabaşı be birkere o site kurallarına aykırıDakkabaşı degişirsen nickini ben bile bulamam seniihepte ben soruyorum senielçoyu soran yok
![]()
Kimyon nerde o masal perisi oldu sanırımKimyon da yok bi periCookiie bi kimyon takipte zorlanıyoruz
Yeni biri geldi aramıza ama gitti galiba
Catlak-kurabiye
TTamambitanem.diger kızlar da gelsinler eskisi gibi olalımEvet parem artık toplaşalım herhün etiket yapalım. Ben beceremiyorm ama şu etiket işini![]()
HahahahahahaNerde dakkabaşı be birkere o site kurallarına aykırı![]()
Sormuyonn ozelden herdefasında soruyommmmm seniiBende soruyorum ya kız ayıp öyle demenapıyosun nasılsın bakayım
![]()
Tanışalım tatlı bağyan tabi ama ben sanki sizi tanıyorumSeni unutanın kalbi kurusun güzel kız Tanışalım mı![]()
Haydi inşallahTTamambitanem.diger kızlar da gelsinler eskisi gibi olalım![]()
Sormasamda arada hepinizi tek tek aratıp neler yaptığınıza bakıyorum benHahahahahaha
Sormuyonn ozelden herdefasında soruyommmmm seniiemziyorumm beybiyi sen
Selam ben MahmutTanışalım tatlı bağyan tabi ama ben sanki sizi tanıyorum![]()
Anamm sus atılacan haaaSelam ben Mahmut![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Heeee gözümüz senin üstünde yaniSormasamda arada hepinizi tek tek aratıp neler yaptığınıza bakıyorum ben
Bende napayım yeni ev işlerini bitirdimde oturdum
Aaa mahmutsan özelde konuşalımSelam ben Mahmut![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kimse yemiyor ki ya Hevesim kursağımda kaldıAnamm sus atılacan haaa
Benim yuzümdenmiKimse yemiyor ki ya Hevesim kursağımda kaldı![]()