- 8 Kasım 2019
- 20.593
- 35.871
- 598
Beni elesi direk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beni elesi direk
Ayy çok doğrusun ya insan korkuyor sorumluluk almaktanValla aynen öyle zaten yaş geçince insan düşünemiyor bile çok
Olursa tabi hayır demeeyiz ama hele bir 1 taneyi haklayalım bir heleAyy çok doğrusun ya insan korkuyor sorumluluk almaktan
Aynen canım biz salonu doldururuz zatenÖyleyse hiç bulaşma zaten
İyi sabır 7 elti ise seninki yle beraber 8 oğlan anaaa
Kimisinin elti ile kimisinin görümcekle sınavı işte yalnız 10 kardeşler mi ağzım açık kaldı bir düğün olsa kardeşler dışında başkasına gerek yok kendiniz yaparsınız
Bana bazen geliyorlar ikiz olsun diyorum ailede de olunca bazende nasıl bakarım bir tane olsun diyorumOlursa tabi hayır demeeyiz ama hele bir 1 taneyi haklayalım bir hele
Bir yandan güzel kalabalık aile hele iyi anlaşılıyorsa ben çok severimAynen canım biz salonu doldururuz zaten
Görümceler hariç çok güzel ama kalabalık vallahi çok seviyorum benNesnanın 7 kaynı varsa 1 de kocası etti 8 2 de görümcesi varsa kaç eder diye hesap ederken buldum kendimi
Günaydınnnnn tatlımmmmSabaha eltilerle nesillerle kayinlarla uyanmak allahım allahım ne mutlu bir pareyim
bir mucizee
N NesNa
Cookiie eltilerommm
Ay evet bende bazen diyorum ikiz olsun diye hele kaybettiğim ikizmiş ya. Ondan sonra daha bir heveslenmiştimBana bazen geliyorlar ikiz olsun diyorum ailede de olunca bazende nasıl bakarım bir tane olsun diyorum
Ne güzel canım gönlüne göre olmuşGörümceler hariç çok güzel ama kalabalık vallahi çok seviyorum ben
Biz 4 kardeşiz hep isterdim kalabalık aile olmayı Rabbim burdan verdi çok şükür
Hadi yaa bizimkini al bak ağzı var dili yok eline kız eli değmemiş işinde gücünde evi var ne istersen yaptırırsınPeriyi eledim onun kayın dış güç falan diyormuş uğraşamam dışarıdakilerle
Seni kaybeden üzülsün tatlımBeni elesi direk
Ben ben ben benim olsun ikizim çoook isterim çokkBana bazen geliyorlar ikiz olsun diyorum ailede de olunca bazende nasıl bakarım bir tane olsun diyorum
Rabbim seninde gönlüne göre versin canım benimNe güzel canım gönlüne göre olmuş
Bizde bende iki kardeş eşimde birde kaynım 30 küsür yaşında evlenmeye hiç niyeti yok ben tek gelin olarak kalıyorum işte
Yaaa ikiz miymişti olsun canım verende Allah alanda Allah tekrar ikiz nasip eder inşallah istiyorsan şayetAy evet bende bazen diyorum ikiz olsun diye hele kaybettiğim ikizmiş ya. Ondan sonra daha bir heveslenmiştim
Kız bende istiyorum bazen ama korkuyorum nasıl bakılır diyeHadi yaa bizimkini al bak ağzı var dili yok eline kız eli değmemiş işinde gücünde evi var ne istersen yaptırırsın
Seni kaybeden üzülsün tatlım
Ben ben ben benim olsun ikizim çoook isterim çokk
Tabi kızzz benim gibi elti nerde bulcak MssPARE otursun ağlasınHadi yaa bizimkini al bak ağzı var dili yok eline kız eli değmemiş işinde gücünde evi var ne istersen yaptırırsın
Seni kaybeden üzülsün tatlım
Ben ben ben benim olsun ikizim çoook isterim çokk
Amin canım benim böyle tek olmak güzel. Ama tabiki keşke anne babalarımız ölümsüz olsa. Tabiki kimin ne zaman ne olacağı belli değil ama. İsterim kaynımda yuvasını kursun ileride yalnız kalmasın bir yoldaşı olsunRabbim seninde gönlüne göre versin canım benim
Öyleymiş canım. Ben herşeye razıyım yeterki rabbim versin Tabi bana da onu hayırlı büyütebilecek bilinç versin en baştaYaaa ikiz miymişti olsun canım verende Allah alanda Allah tekrar ikiz nasip eder inşallah istiyorsan şayet
Kız bende istiyorum bazen ama korkuyorum nasıl bakılır diye
Ayy öyle deme duanızı tam yapın diyor hocalar kız herşey razıyım deme kuzum sağlıklı hayırlı eli ayağı düzgün saliha evlat versin Allah başka birşey istemeyizÖyleymiş canım. Ben herşeye razıyım yeterki rabbim versin Tabi bana da onu hayırlı büyütebilecek bilinç versin en başta
Bak zorla da olsa yuvarlandın bir dolu kısmet çıktı bide isteyerek yuvarlansaydın off neler gelirdi acabaBi yuvarladım sizle nasibim açıldı ha
Gelin yine yuvarlanalim
Amin canımAynen öyle canım valla dün ben utandım onlar adına. Rabbim akıl versin
Ahaha yokmu kız hiç
Yok yani ikiz ücüz tek yönünden razıyım dedim yoksa tabiki hayırlı sağlıklı nir evlat olsun en baş dileğimizAyy öyle deme duanızı tam yapın diyor hocalar kız herşey razıyım deme kuzum sağlıklı hayırlı eli ayağı düzgün saliha evlat versin Allah başka birşey istemeyiz
Amin canım benim eminim o bilinci kazanmışızdır ne eleklerden geçtik geçiyoruz çünkü
Olabilme ihtimali varmı canım bekar kayınBak zorla da olsa yuvarlandın bir dolu kısmet çıktı bide isteyerek yuvarlansaydın off neler gelirdi acaba
Amin canım
Bir tane var ama ben onu saymıyorum Banane Banane yenisini istiyorum cici elti istiyorum