• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öyleyse hiç bulaşma zaten 😂

İyi sabır 7 elti ise seninki yle beraber 8 oğlan anaaa 😂😂😂

Kimisinin elti ile kimisinin görümcekle sınavı işte 😂😂 yalnız 10 kardeşler mi ağzım açık kaldı bir düğün olsa kardeşler dışında başkasına gerek yok kendiniz yaparsınız 😂😂😂😂
Aynen canım biz salonu doldururuz zaten 😂😂

Nesnanın 7 kaynı varsa 1 de kocası etti 8 2 de görümcesi varsa kaç eder diye hesap ederken buldum kendimi :KK70::KK70::KK70:
Görümceler hariç çok güzel ama kalabalık vallahi çok seviyorum ben :KK48:
Biz 4 kardeşiz hep isterdim kalabalık aile olmayı Rabbim burdan verdi çok şükür :halay:

Sabaha eltilerle nesillerle kayinlarla uyanmak allahım allahım ne mutlu bir pareyim :KK36: :KK36: :KK36: :KK36:

bir mucizee bir mucizee
N NesNa
Cookiie Cookiie eltilerommm

dance-happy.gif
Günaydınnnnn tatlımmmm 💞💞💞💞

Bana bazen geliyorlar ikiz olsun diyorum ailede de olunca 😂😂 bazende nasıl bakarım bir tane olsun diyorum 😂😂
Ay evet bende bazen diyorum ikiz olsun diye hele kaybettiğim ikizmiş ya. Ondan sonra daha bir heveslenmiştim😍

Görümceler hariç çok güzel ama kalabalık vallahi çok seviyorum ben :KK48:
Biz 4 kardeşiz hep isterdim kalabalık aile olmayı Rabbim burdan verdi çok şükür :halay:
Ne güzel canım gönlüne göre olmuş😍😍
Bizde bende iki kardeş eşimde🤣 birde kaynım 30 küsür yaşında evlenmeye hiç niyeti yok ben tek gelin olarak kalıyorum işte 🤣🤣

Periyi eledim onun kayın dış güç falan diyormuş uğraşamam dışarıdakilerle🤣🤣
Hadi yaa 🤣🤣bizimkini al bak ağzı var dili yok eline kız eli değmemiş işinde gücünde evi var ne istersen yaptırırsın🤪🤪🤪
Beni elesi direk 🤣🤣
Seni kaybeden üzülsün tatlım🤣🤣🤣
Bana bazen geliyorlar ikiz olsun diyorum ailede de olunca 😂😂 bazende nasıl bakarım bir tane olsun diyorum 😂😂
Ben ben ben 🤤 benim olsun ikizim çoook isterim çokk😍😍

Ay evet bende bazen diyorum ikiz olsun diye hele kaybettiğim ikizmiş ya. Ondan sonra daha bir heveslenmiştim😍
Yaaa ikiz miymişti olsun canım verende Allah alanda Allah tekrar ikiz nasip eder inşallah istiyorsan şayet 😂😂
Hadi yaa 🤣🤣bizimkini al bak ağzı var dili yok eline kız eli değmemiş işinde gücünde evi var ne istersen yaptırırsın🤪🤪🤪

Kız bende istiyorum bazen ama korkuyorum nasıl bakılır diye 😂😂

Tabi kızzz benim gibi elti nerde bulcak MssPARE MssPARE otursun ağlasın 🤣🤣

Rabbim seninde gönlüne göre versin canım benim 😘
Amin canım benim böyle tek olmak güzel. Ama tabiki keşke anne babalarımız ölümsüz olsa. Tabiki kimin ne zaman ne olacağı belli değil ama. İsterim kaynımda yuvasını kursun ileride yalnız kalmasın bir yoldaşı olsun

Yaaa ikiz miymişti olsun canım verende Allah alanda Allah tekrar ikiz nasip eder inşallah istiyorsan şayet 😂😂

Kız bende istiyorum bazen ama korkuyorum nasıl bakılır diye 😂😂
Öyleymiş canım. Ben herşeye razıyım yeterki rabbim versin 🤣 Tabi bana da onu hayırlı büyütebilecek bilinç versin en başta 🤗

Öyleymiş canım. Ben herşeye razıyım yeterki rabbim versin 🤣 Tabi bana da onu hayırlı büyütebilecek bilinç versin en başta 🤗
Ayy öyle deme duanızı tam yapın diyor hocalar kız 🤦🏻‍♀️ herşey razıyım deme kuzum sağlıklı hayırlı eli ayağı düzgün saliha evlat versin Allah başka birşey istemeyiz 🤲🥰

Amin canım benim eminim o bilinci kazanmışızdır ne eleklerden geçtik geçiyoruz çünkü 🤲

Bi yuvarladım sizle nasibim açıldı ha

Gelin yine yuvarlanalim :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :anne::anne::anne::anne::anne:
Bak zorla da olsa yuvarlandın bir dolu kısmet çıktı bide isteyerek yuvarlansaydın off neler gelirdi acaba 😍😍🤣🤣
Aynen öyle canım valla dün ben utandım onlar adına. Rabbim akıl versin🤲🏼
Ahaha yokmu kız hiç🤣🤣
Amin canım 🤣
Bir tane var ama ben onu saymıyorum Banane Banane 🤣🤣 yenisini istiyorum cici elti istiyorum :mad::mad::mad::mad:

Ayy öyle deme duanızı tam yapın diyor hocalar kız 🤦🏻‍♀️ herşey razıyım deme kuzum sağlıklı hayırlı eli ayağı düzgün saliha evlat versin Allah başka birşey istemeyiz 🤲🥰

Amin canım benim eminim o bilinci kazanmışızdır ne eleklerden geçtik geçiyoruz çünkü 🤲
Yok yani ikiz ücüz tek yönünden razıyım dedim😬 yoksa tabiki hayırlı sağlıklı nir evlat olsun en baş dileğimiz🤲🏼😍
İnşallah cocomm 🤗🤗😘😘

Bak zorla da olsa yuvarlandın bir dolu kısmet çıktı bide isteyerek yuvarlansaydın off neler gelirdi acaba 😍😍🤣🤣

Amin canım 🤣
Bir tane var ama ben onu saymıyorum Banane Banane 🤣🤣 yenisini istiyorum cici elti istiyorum :mad::mad::mad::mad:
Olabilme ihtimali varmı canım bekar kayın🤣

Back