• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tenor.gif

Şaka şaka Günaydın 😂😂😂😂😂😂😂:halay::halay::halay::halay::KK49::KK49::KK49::KK49::KK15::KK15::KK15::KK15::KK55::KK55::KK55::21::21::21::21:

Haklısın ya cocom 😂 benim eltiye anlaşan henüz yok zaten 😬
Öyleyse hiç bulaşma zaten 😂
Yok canım aşiret değiller valla 😍
Ama eşimin ailesi, sülalesi kalabalık.. kadınları çalışkan MaşaAllah:KK70:
İyi sabır 7 elti ise seninki yle beraber 8 oğlan anaaa 😂😂😂
Bende 2 tanede görümce var :KK70:
Bende görümcelerimle görüşmüyorum hemde hiiiççç :KK71:
Bi ortamda denk gelirsek selam bile vermiyorum asla... Bakın benimde görümce eksikliğim var :KK71:
Kimisinin elti ile kimisinin görümcekle sınavı işte 😂😂 yalnız 10 kardeşler mi ağzım açık kaldı bir düğün olsa kardeşler dışında başkasına gerek yok kendiniz yaparsınız 😂😂😂😂

Hahah olacağı buydu zaten 🤣🤣
Ya mesafe koyacak ya da yüzleşip derdini söyleyecek konuyu çözecek 🤭
2 miiiii:63::63:biz 1 taneyi bulamadık🤣🤣
Neyse inşallah gönlüne göre olurlar kuzum elti önemli 😪
Ya valla sorun bizim kızda ve ailesinde. Paraya mala mülke tapmışlar. Saygısı kalmamış birşeye onun konuşma tarzı bile kavga sebebi orda bile görümcesine küfürlü konuştu 🙄
Ahaha kız benimde yok bunlar 2. Dereceden elti. Eşimin amca cocuklarına aldık ben şakadan diyroum elti elti diye 🤣🤣🤣🤣

Ya valla sorun bizim kızda ve ailesinde. Paraya mala mülke tapmışlar. Saygısı kalmamış birşeye onun konuşma tarzı bile kavga sebebi orda bile görümcesine küfürlü konuştu 🙄
Ahaha kız benimde yok bunlar 2. Dereceden elti. Eşimin amca cocuklarına aldık ben şakadan diyroum elti elti diye 🤣🤣🤣🤣
Oo o zaman iş uzar kuzum aman Allah akıl fikir versin diyelim😁
Oo dolaylı yoldan elti🤣 ya şu sıralar herkes elti diyor Banane bende elti istiyorum 🤣🤣 ama kafama göre :KK53::KK53:

Back