- 27 Mart 2019
- 29.796
- 108.775
- 598
Günaydınnnnn
Günaydın enerjisini yedigim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydınnnnn
Günaydın enerjisini yedigim
Öyleyse hiç bulaşma zatenHaklısın ya cocom benim eltiye anlaşan henüz yok zaten
İyi sabır 7 elti ise seninki yle beraber 8 oğlan anaaaYok canım aşiret değiller valla
Ama eşimin ailesi, sülalesi kalabalık.. kadınları çalışkan MaşaAllah
Kimisinin elti ile kimisinin görümcekle sınavı işte yalnız 10 kardeşler mi ağzım açık kaldı bir düğün olsa kardeşler dışında başkasına gerek yok kendiniz yaparsınızBende 2 tanede görümce var
Bende görümcelerimle görüşmüyorum hemde hiiiççç
Bi ortamda denk gelirsek selam bile vermiyorum asla... Bakın benimde görümce eksikliğim var
Günaydın kurabiyem sabah sabah enerjini yerimGünaydınnnnn
Gud mornik şekerim
Şaka şaka Günaydın
Sorma sorma valla yaza hep oynıcaz nasipseBol düğün var yaza erik dalları ohhh yandan
Çok şükür canım cocom sen nasılsınn
Sen nasılsın canım keyifler yerinde mi
Bari bizim yerimize de oynaSorma sorma valla yaza hep oynıcaz nasipse
Şaka şaka Günaydın
Ya valla sorun bizim kızda ve ailesinde. Paraya mala mülke tapmışlar. Saygısı kalmamış birşeye onun konuşma tarzı bile kavga sebebi orda bile görümcesine küfürlü konuştuHahah olacağı buydu zaten
Ya mesafe koyacak ya da yüzleşip derdini söyleyecek konuyu çözecek
2 miiiiibiz 1 taneyi bulamadık
Neyse inşallah gönlüne göre olurlar kuzum elti önemli
İyiyim balım dün karda yuvarlandık pare kurabiye falan bugünde yatakta yuvarlanıyorum te BüleÇok şükür canım cocom sen nasılsınn
Oo o zaman iş uzar kuzum aman Allah akıl fikir versin diyelimYa valla sorun bizim kızda ve ailesinde. Paraya mala mülke tapmışlar. Saygısı kalmamış birşeye onun konuşma tarzı bile kavga sebebi orda bile görümcesine küfürlü konuştu
Ahaha kız benimde yok bunlar 2. Dereceden elti. Eşimin amca cocuklarına aldık ben şakadan diyroum elti elti diye
Pare benimde kaynım var bekar
Koca da koca
Hahha pareyi biraz zorla yuvarladık ama yine de başardıkİyiyim balım dün karda yuvarlandık pare kurabiye falan bugünde yatakta yuvarlanıyorum te Büle
Yuvarlandı ya ne edek ona da şükürHahha pareyi biraz zorla yuvarladık ama yine de başardık
Ahahahahah kocana senin
Koca da koca
Pare benimde kaynım var bekar
Onu evlenmeye ikna edebilirsen sende bizde çok mutlu oluruz
Ahahahahah kocana senin
Hahha pareyi biraz zorla yuvarladık ama yine de başardık
Yaaaa sen bide bizi beğenme naz yap yuvarlanmak için gördün mü kahretsin çok cooluzBi yuvarladım sizle nasibim açıldı ha
Gelin yine yuvarlanalim