Nesnanın 7 kaynı varsa 1 de kocası etti 8 2 de görümcesi varsa kaç eder diye hesap ederken buldum kendimiBende 2 tanede görümce var
Bende görümcelerimle görüşmüyorum hemde hiiiççç
Bi ortamda denk gelirsek selam bile vermiyorum asla... Bakın benimde görümce eksikliğim var
Yukarıda bende yaptım o hesabı perimNesnanın 7 kaynı varsa 1 de kocası etti 8 2 de görümcesi varsa kaç eder diye hesap ederken buldum kendimi
İste yeterkii kurabiyem oynamak olsunBari bizim yerimize de oyna
Ahahah bende yatakta yuvarlanıyorum kocamla küstüm aksam onunla ters yattım ayak tarafında hiç uyuyamadım şimdide uyuyamadım yuvarlanmaya devamİyiyim balım dün karda yuvarlandık pare kurabiye falan bugünde yatakta yuvarlanıyorum te Büle
Aynen öyle canım valla dün ben utandım onlar adına. Rabbim akıl versinOo o zaman iş uzar kuzum aman Allah akıl fikir versin diyelim
Oo dolaylı yoldan eltiya şu sıralar herkes elti diyor Banane bende elti istiyorum ama kafama göre
Ama bizimki pek çalışmayı sevmez. Sen öalışcan getircen para. Sonra farklı bakış açıları var. Mesela herşeyin sebebi dış güclerSabah sabah gelsin nasipler
Elticanlar
Ahahahaha maşşallah kaynanasına bak eski topraklar hee ben 1 tane doğursam yamulurumYukarıda bende yaptım o hesabı perimönce 8 dedim sonra bir baktım 2 görümcek çıktı piyasaya
Ana olmaz o iş ben onu dış güçlere veririm gitsin uğraşamamAma bizimki pek çalışmayı sevmez. Sen öalışcan getircen para. Sonra farklı bakış açıları var. Mesela herşeyin sebebi dış gücler
Ahaha oda işte bundan heralde evlenmiyorAna olmaz o iş ben onu dış güçlere veririm gitsin uğraşamam
Aaa kız Allah seni hayır mıAhahah bende yatakta yuvarlanıyorum kocamla küstüm aksam onunla ters yattım ayak tarafında hiç uyuyamadım şimdide uyuyamadım yuvarlanmaya devam
Aynı bende ya bir tane doğsa halimiz külAhahahaha maşşallah kaynanasına bak eski topraklar hee ben 1 tane doğursam yamulurum
Hayırmı ney anlamadımAaa kız Allah seni hayır mı
Aynı bende ya bir tane doğsa halimiz kül
Cesaretine hayran kaldım perim bizede gönder azıcıkHayırmı ney anlamadım
Aynen öyle valla birde diyordum bir ara 3 tane istiyorum ben
O zamanlar genctim toydum şimdi yok o cesaretCesaretine hayran kaldım perim bizede gönder azıcık
Ahahah farkına varınca bir tane olsun yeter diyor insanO zamanlar genctim toydum şimdi yok o cesaret
Rüyanda hangimizi gördünSabaha eltilerle nesillerle kayinlarla uyanmak allahım allahım ne mutlu bir pareyim
bir mucizee
N NesNa
Cookiie eltilerommm
AmaaaAna olmaz o iş ben onu dış güçlere veririm gitsin uğraşamam
Valla aynen öyle zaten yaş geçince insan düşünemiyor bile çokAhahah farkına varınca bir tane olsun yeter diyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?