Meralim bitanem şükürler olsun kuzum
Hep duamdasin tatlı meralim ozelenyazdim dua topigi açalım diye duanın gücüne inanıyoruz çok şükür inancımız var
Inşallah bitanem hep iyi ol bu yaşanan seyler gelsin geçsin
Çok ama çok.mutlu ol bak şuan ezan okunuyor şu ezanlar hürmetine cumanın nuru hürmetine rabbim sana ve şifa bekliyen herkese YA ŞAFI isminhurmetince şifa versin bebeğim
Rabbim senden razı olsun
Seviyorummm kız seni ❤

Gözünaydın canım

Oyyy kalbi güzel kuzum hep yanımda oldunuz sende linosum da canlarım yalniz birakmadiniz dün kendi doktorumu arayıp görüştüm tedaviyi degistirdi değince yarın geldiğinde radyoterapi dr ile görüşelim bir görsün böyle bir tedavin yoktu dedi o dr ne diyecek ona göre msj atacaktım dua için kuzum çok şükür bir sıkıntı yok boşu boşuna yormak istemedim bitanem hepinizden Allah razı olsun dua için yalniz birakmayacaginizi da biliyorum bende çok ama çok seviyorum seni paremmm

Son düzenleme:
Meral01 canım benim gerçekten çoook sevindim. rabbim bir an önce sağlığına kavuşmanı nasip etsin inşallaaah böyle haberleri duyunca gerçekten mutlu oluyorum. şu sağlık ne önemli şeymiş valla

ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye. senin adına da sevindim canım benim hep mutlu olun böyle hep gülün inşallah tabii ben de güleyim

MssPARE hayırlı cumalar demiş miydim hatırlamıyom kuzummm. yoğun bir gündü daha yeni yazıyom

Meral01 benimm ponçik güzel Meralımmm Kaç zamandır bu güzel haberin için vallahi bekliyordum çok şükür seninle birlikte biz de rahatladık artık bundan sonra o illet sana sevdiklerine kimseye uğramasın kuzumm gelmiş geçmiş olsun kuzum beniim gözümüz aydınnnn

Çok şükür Meralcimmmmm
Canımsın benim

Oyyy cansınız sizler Allah razı olsun hepinizden rabbim hiç kimselere dert verip derman aratmasın kuzum 2 gün çok kötüydum çok şükür bugün geçti gitti hepsi bitanemmm benim tinnosummm

Son düzenleme:
Kuzummm Allah razı olsun canım benim aynen sağlık kadar önemli bir şey yok hayatta hiç bir şey için hiç kimse için üzülüp stres yapıp sağlığın dan olmaya değmiyor kuzum

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun kuzucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…