Ayy bende güzel haber veriyim bi tanecik 🤗🥳🤭🥰 regl oldum dün kontrole gittim biyopsi sonrası 🤗 herşey yolunda ,hiçbir sıkıntı yok. Rahimde yumurtaliklarda iyi durumda. Kalınlık normal polip yok, tertemiz aklanıp paklanip çıktım doktorun odasından bin şükür 🤲💜 neredeyse doktora sarılacaktim😂 regl düzensizliğim içinde istersen reglinin üçüncü günü regl hormonlarına bakıp düzenleyici verelim dedi 😍🤩🥰 rabbim kimseyi sağlığı ile sınamasın inş 😍🤩🥰💜🍒🍒🍒😘
gözün aydın sosyalim
çok şükür bebeğim

Ayy bende güzel haber veriyim bi tanecik 🤗🥳🤭🥰 regl oldum dün kontrole gittim biyopsi sonrası 🤗 herşey yolunda ,hiçbir sıkıntı yok. Rahimde yumurtaliklarda iyi durumda. Kalınlık normal polip yok, tertemiz aklanıp paklanip çıktım doktorun odasından bin şükür 🤲💜 neredeyse doktora sarılacaktim😂 regl düzensizliğim içinde istersen reglinin üçüncü günü regl hormonlarına bakıp düzenleyici verelim dedi 😍🤩🥰 rabbim kimseyi sağlığı ile sınamasın inş 😍🤩🥰💜🍒🍒🍒😘
Aminnn

Bunu yeni gördüm balım 🥰 çok şükür gözün aydın Rabbim beterinden korusun inşallah 🥰

Şimdi tesadüf gördüm kirazlımmm çok sevindim hamd olsunnn😘😘🥰🥰💕💕🌸🤲🏻❤️❤️‍🩹
Rabbim kimseyi sağlığıyla imtihan etmesin sevdikleriyle imtihan etmesin geçmiş olaunnn sosyalimmmmm😍😍😍😍

ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye.
Cookiie Cookiie
Minnosprenses Minnosprenses
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
BlueBerry4268 BlueBerry4268
Cemoos Cemoos
Y yagmurdansonra
mavikelebek34 mavikelebek34
coconatt coconatt
Jou Jou
D u t D u t
bir mucizee bir mucizee
Fatmazell Fatmazell
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
Saliha40 Saliha40
Lna16 Lna16
N NesNa
Noisy Girl Noisy Girl
M MaviMabellee
My_Moonlight06 My_Moonlight06
M Mavi Menekse
karamel Latte karamel Latte
Ballikabak Ballikabak
Madammor Madammor
Meral01 Meral01
Bal0ncuk Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye.
M Mutluuu06
Simurgp Simurgp
Black Light Black Light
Seridina Seridina
Nosking Nosking
Queen Teyze Queen Teyze
Wilma11 Wilma11
HALLEYS HALLEYS
penyez83 penyez83
Artemissisipi Artemissisipi
G gunces
Feminas Feminas
C A N O C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye.
deynepnaz deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye.
UcanSupurge UcanSupurge
Sadelikherseydir Sadelikherseydir
selennn selennnselennn hesabı doğrulanmış üye.

Günaydın kizlar❣♥️🌹🌼🌸💚💐🌷♥️🌻🌼🥰😘😘😘

Kızlar biliyorsunuz Lna16 Lna16 Selin annesini kaybetti iyi olması için dualar okuduk ama Raabim ne dersen o oluyor ömrü nefesi bu dünyada yeri bu kadarmış allah arkada kalanlara sabır versin
Istedim ki Yasin okuyalım Sevgi teyzemizin ruhuna isteyen tabiki arapça bilmeyen Türkçe de okuyabilir 41 yasin okunur vefat edenin arkasından inşallah burda okuyalım ..dua grubuna yeni topik açmak yerine burda bizler aylardır beraberiz arkadaş öldük dost öldük kendi kendimize okuyalım istedim

Bir kaç arkadasimi aklıma gelen ekledim isizlerinde eklemek istedikleri varsa ekleyin 41 yasin okumasıni tatmamlitalim kızlar nşallah ruhuna okuyup bağışlayalım ALLAH razı olsun 🤲🤲🤲

Son düzenleme:
Cookiie Cookiie
Cemoos Cemoos
Y yagmurdansonra
coconatt coconatt
Jou Jou
D u t D u t
bir mucizee bir mucizee
Fatmazell Fatmazell
Saliha40 Saliha40
Lna16 Lna16
N NesNa
Noisy Girl Noisy Girl
M MaviMabellee
M Mavi Menekse
Ballikabak Ballikabak
Madammor Madammor
Meral01 Meral01
M Mutluuu06
Simurgp Simurgp
Black Light Black Light
Seridina Seridina
Nosking Nosking
Queen Teyze Queen Teyze
Wilma11 Wilma11
HALLEYS HALLEYS
penyez83 penyez83
G gunces
Feminas Feminas
UcanSupurge UcanSupurge

Kızlar biliyorsunuz Lna16 Lna16 Selin annesini kaybetti iyi olması için dualar okuduk ama Raabim ne dersen o oluyor ömrü nefesi bu dünyada yeri bu kadarmış allah arkada kalanlara sabır versin
Istedim ki yaşın okuyalım Sevgi teyzemizin ruhuna isteyen tabiki arapça bilmeyen Türkçe de okuyabilir dua grubuna yeni topik açmak yerine burda bizler aylardır beraberiz arkadaş öldük dost öldük kendi kendimize okuyalım istedim

Bir kaç arkadasimi aklıma gelen ekledim inşallah ruhuna okuyup bağışlayalım ALLAH razı olsun 🤲🤲🤲
Okurum tabiki kuzum🤲 Rabbim geride kalanlara sabir guc kuvvet versin🤲

Cookiie Cookiie
Cemoos Cemoos
Y yagmurdansonra
coconatt coconatt
Jou Jou
D u t D u t
bir mucizee bir mucizee
Fatmazell Fatmazell
Saliha40 Saliha40
Lna16 Lna16
N NesNa
Noisy Girl Noisy Girl
M MaviMabellee
M Mavi Menekse
Ballikabak Ballikabak
Madammor Madammor
Meral01 Meral01
M Mutluuu06
Simurgp Simurgp
Black Light Black Light
Seridina Seridina
Nosking Nosking
Queen Teyze Queen Teyze
Wilma11 Wilma11
HALLEYS HALLEYS
penyez83 penyez83
G gunces
Feminas Feminas
UcanSupurge UcanSupurge

Istedim ki yaşın okuyalım Sevgi teyzemizin ruhuna isteyen tabiki arapça bilmeyen Türkçe de okuyabilir dua grubuna yeni topik açmak yerine burda bizler aylardır beraberiz arkadaş öldük dost öldük kendi kendimize okuyalım istedim

Bir kaç arkadasimi aklıma gelen ekledim inşallah ruhuna okuyup bağışlayalım ALLAH razı olsun 🤲🤲🤲
1 yasin aldim

Back