Kuzum ben bitane aliyim sular kesik burda ne zaman gelecegi belli degil abdest durumundan bisey diyemiyorum duruma gore tekrar alirimMabel 41 yasin okuyalım inşallah sayıyı tamamlayalım ne kadar okursun ona göre ineyim sayıdan bitanem
Parem cok isterdim dualarda bulusalım inşallah hem kv'deyim hem musait değilim@ASSOSyal
@-Cookie
@Minnosprenses
@Kimyonsu
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Jou
D u t
@bir mucizee
@Fatmazell
@Tiniminimavihanim
@Saliha40
@Lna16
@NesNa
@ozo1907
M MaviMabellee
@My_Moonlight06
M Mavi Menekse
@karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
@Meral01
Bal0ncuk
@Biblolitanin annesi
@Simurgp
@Black Light
@Seridina
@Nosking
@Semra12345
Wilma11
@_HALLEY_
penyez83
Artemissisipi
@gunces
@Feminas
@C A N O
@deynepnaz
@UcanSupurge
@Sadelikherseydir
@selennn
Günaydın kizlar❣⚘ ❤
Kızlar biliyorsunuz @Lna16 Selin annesini kaybetti iyi olması için dualar okuduk ama Raabim ne dersen o oluyor ömrü nefesi bu dünyada yeri bu kadarmış allah arkada kalanlara sabır versin
Istedim ki Yasin okuyalım Sevgi teyzemizin ruhuna isteyen tabiki arapça bilmeyen Türkçe de okuyabilir 41 yasin okunur vefat edenin arkasından inşallah burda okuyalım ..dua grubuna yeni topik açmak yerine burda bizler aylardır beraberiz arkadaş öldük dost öldük kendi kendimize okuyalım istedim
Bir kaç arkadasimi aklıma gelen ekledim isizlerinde eklemek istedikleri varsa ekleyin 41 yasin okumasıni tatmamlitalim kızlar nşallah ruhuna okuyup bağışlayalım ALLAH razı olsun
Bitanem ALLAHrazı olsun canım benimCanım cok üzgünüm
Ben sabah namazından sonra 1 yasin okuyup bağışlamasıni yapmıştım
öğlen namazdan sonrada 2 yasin okurum
KALAN 38
Canım mekanı cennet olsun inşallah . Şu sıra müsait değilim malesef .@ASSOSyal
@-Cookie
@Minnosprenses
@Kimyonsu
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Jou
D u t
@bir mucizee
@Fatmazell
@Tiniminimavihanim
@Saliha40
@Lna16
@NesNa
@ozo1907
M MaviMabellee
@My_Moonlight06
M Mavi Menekse
@karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
@Meral01
Bal0ncuk
@Biblolitanin annesi
@Simurgp
@Black Light
@Seridina
@Nosking
@Semra12345
Wilma11
@_HALLEY_
penyez83
Artemissisipi
@gunces
@Feminas
@C A N O
@deynepnaz
@UcanSupurge
@Sadelikherseydir
@selennn
Günaydın kizlar❣⚘ ❤
Kızlar biliyorsunuz @Lna16 Selin annesini kaybetti iyi olması için dualar okuduk ama Raabim ne dersen o oluyor ömrü nefesi bu dünyada yeri bu kadarmış allah arkada kalanlara sabır versin
Istedim ki Yasin okuyalım Sevgi teyzemizin ruhuna isteyen tabiki arapça bilmeyen Türkçe de okuyabilir 41 yasin okunur vefat edenin arkasından inşallah burda okuyalım ..dua grubuna yeni topik açmak yerine burda bizler aylardır beraberiz arkadaş öldük dost öldük kendi kendimize okuyalım istedim
Bir kaç arkadasimi aklıma gelen ekledim isizlerinde eklemek istedikleri varsa ekleyin 41 yasin okumasıni tatmamlitalim kızlar nşallah ruhuna okuyup bağışlayalım ALLAH razı olsun
Allah rahmet eylesin. Şimdilik bir tane alayım kuzum, daha fazla okuyabilirsem haber veririm.@ASSOSyal
@-Cookie
@Minnosprenses
@Kimyonsu
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Jou
D u t
@bir mucizee
@Fatmazell
@Tiniminimavihanim
@Saliha40
@Lna16
@NesNa
@ozo1907
M MaviMabellee
@My_Moonlight06
M Mavi Menekse
@karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
@Meral01
Bal0ncuk
@Biblolitanin annesi
@Simurgp
@Black Light
@Seridina
@Nosking
@Semra12345
Wilma11
@_HALLEY_
penyez83
Artemissisipi
@gunces
@Feminas
@C A N O
@deynepnaz
@UcanSupurge
@Sadelikherseydir
@selennn
Günaydın kizlar❣⚘ ❤
Canım kafam dağınık sen yine bi bakarsınBende 2 aldım
Kalan 36
Tamam bitanem Allah razı olsunAllah rahmet eylesin. Şimdilik bir tane alayım kuzum, daha fazla okuyabilirsem haber veririm.
Allah rahmet eylesin. Şimdilik bir tane alayım kuzum, daha fazla okuyabilirsem haber veririm.
Kalan 35
Benim kafa hiç yerinde değil penyem ya vallahiKalan 34 şimdi sanırım
Allah rahmet eylesin@ASSOSyal
@-Cookie
@Minnosprenses
@Kimyonsu
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Jou
D u t
@bir mucizee
@Fatmazell
@Tiniminimavihanim
@Saliha40
@Lna16
@NesNa
@ozo1907
M MaviMabellee
@My_Moonlight06
M Mavi Menekse
@karamel Latte
@Ballikabak
@madammor
@Meral01
Bal0ncuk
@Biblolitanin annesi
@Simurgp
@Black Light
@Seridina
@Nosking
@Semra12345
Wilma11
@_HALLEY_
penyez83
Artemissisipi
@gunces
@Feminas
@C A N O
@deynepnaz
@UcanSupurge
@Sadelikherseydir
@selennn
Günaydın kizlar❣⚘ ❤
Tamam bitanem Allah razı olsunAllah rahmet eylesin
sabah kk'ya girince çok şaşırıp üzüldüm
sözcükler anlamsız
bende 1 tane alıyorum parem
Saliha yi saydimm kuzum da seni unutmusumSalihayla benimkini saymadiniz galiba
Saydık canım yine sakın kafayla tekrar bakıcam müsaitseniz birde siz bakarmısınız Kalan sayıyaSalihayla benimkini saymadiniz galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?