- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 38
Oh oh harika. Kim bilir daha neler varGünaydınnnbak balonları buldum
Aynen öyleOh oh harika. Kim bilir daha neler var
Kaçtı mıBende hala uyuyamadım
Günaydın kuzum nasılsınGünaydın kızlar
Yoktu kiKaçtı mı
Gece uyuduysan almissindir . 8-10 saat yeter sana .ben kızım 2 yaşına gelene kadar ortalamam 3-4 saat her gün. Oğlum da gelince, 2-3 saate indi.Kızımda 2 seneyi geçti hâlâ ne gece,ne gündüz verimli uyku yok. Oğlum gece uyuyor genelde maşallah ama kızım zar zor uyuyor , gece sürekli uyanıyor ve sabah da erkenden kalkıyor. Sabaha karşı uyuyayım, o zaman da oğlum uyumuyor. Her bebek böyle değil tabi, daha 3-4 aylıkken çok düzenli verimli uyumaya başlayanlar var. Ama benimkiler öyle değilGünaydın kuzum nasılsın
Yoktu kiuyusam falan deidm tam gözümü kapatıyorum aklıma bir şey geliyor
Günaydın hayırlı günler tatlımGünaydın kızlar
Günaydın tatlım hayırlı günlerGünaydın
İyiyim kurabisim sen nasılsınGünaydın kuzum nasılsın
Nasılsın canımGünaydın hayırlı günler tatlım
Çok şükür iyiyim tatlım koşturmaca içinde hayata yetişmeye çalışıyoruzNasılsın canım
Yok canım evdeyim bugün ama sabahın köründe hortladımÇok şükür iyiyim tatlım koşturmaca içinde hayata yetişmeye çalışıyoruz
Sen nasılsın çalışıyor musun bugün
TeşekkürlerGünaydın tatlım hayırlı günler
Yaaa bende çalışırken haftasonu uyku hayali kurardım ama hiç uzun uzun yatamazdımYok canım evdeyim bugün ama sabahın köründe hortladım
Günaydın tatlım iyiyim ben çok şükür sen nasılsıngünaydın kızlar herkes iyimi
Yok canım ya aşı oldum uyuyamadım sol tarafıma dönük yatarım hep yatamadımYaaa bende çalışırken haftasonu uyku hayali kurardım ama hiç uzun uzun yatamazdımErken kalkmaya alışınca öyle oluyor dinlen canım sende bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?