Afiyet olsun kuzucumKahveler nerdde kaldıbneimki hazır buyrun Eki Görüntüle 2988287
@coconatt
Minnosprenses
@ASSOSyal
@Buralardutluuugdu
Cookiie
Cemoos
Tiniminimavihanim
@mavikelebek34
@bir mucizee
Fatmazell
@Mavera4268
@cevizli tarcinli kek
Afiyet olsun tatlım kuşlarda harika
Benimde 6 gömlek var ama hiç hevesim yokŞanslıymışsın perim
Canım benim
Afiyet olsun minnoşum benim iş bitmedi bitse idi yapacaktım ama ütü yapcam hevesim gelirse
Di mi sağlık olsunda gerisi oluyor bir şekilde
Rabbim ordan vermiş şansıŞanslıymışsın perim
Canım benim
Afiyet olsun minnoşum benim iş bitmedi bitse idi yapacaktım ama ütü yapcam hevesim gelirse
Di mi sağlık olsunda gerisi oluyor bir şekilde
MaşallahMerhaba kızçelerim hepinizi sevgiyle selamlıyorum ve kucaklıyorumbende maalum yeni uyandım ve tavanı izliyorum ayılamadım
Kahveler nerdde kaldıbneimki hazır buyrun Eki Görüntüle 2988287
@coconatt
Minnosprenses
@ASSOSyal
@Buralardutluuugdu
Cookiie
Cemoos
Tiniminimavihanim
@mavikelebek34
@bir mucizee
Fatmazell
@Mavera4268
@cevizli tarcinli kek
Kızlar ya. Birkaç gündür sol kürek kemiğimde bir noktada aşırı ağrı vardı hareket ettikce aşıro batıyordu. Bugünde koltukaltıma geçti. Ben yatış şeklimden kaynaklandığını şüpheleniyorum. Cünkü bir gece sol tarafıma nasıl yattıysam sabah öyle kalktım hiç kıpırdamamışım. Ondan sonra başladı. Başka birşey değildir değilmi ondandırkas gevşetici sürücektim dün ama sol taraf olunca cesaret edemedim tam kalp hizası
Ohhh afiyet olsun ellerine sağlık
Teşekkür ederim parwmmmOoo süper güzel ellerine sağlık hellamm
Kas gevşetici iş dune göre nasıl ağrısı
Aynen yarışla da ilgili olabilir bir şey almak için zorladıysan mesela.dolaba falan uzandıysan ondan da oLur ağır bir şeyi ansızın kaldırdiysan
Hafif hanifi masaj yap üstüne yatma bu gece perim
Nasılsın timimicikMerhaba kızçelerim hepinizi sevgiyle selamlıyorum ve kucaklıyorumbende maalum yeni uyandım ve tavanı izliyorum ayılamadım
O gece üstüne yattım ondan sonra oldu kuzum. Sol taraf oluncada korkmAdım değil ama kas ağrısı büyük olAsılık. Akşam kas gevşetici krem sürcemOoo süper güzel ellerine sağlık hellamm
Kas gevşetici iş dune göre nasıl ağrısı
Aynen yarışla da ilgili olabilir bir şey almak için zorladıysan mesela.dolaba falan uzandıysan ondan da oLur ağır bir şeyi ansızın kaldırdiysan
Hafif hanifi masaj yap üstüne yatma bu gece perim
Tamam canim dikkat et kendine geçmiş olsunO gece üstüne yattım ondan sonra oldu kuzum. Sol taraf oluncada korkmAdım değil ama kas ağrısı büyük olAsılık. Akşam kas gevşetici krem sürcem
Gel beraber olsun memleket kokuluuumOhhh afiyet olsun ellerine sağlık
Canım ben yayına yurtdışından bağlanıyorum +8 saat var aramızda ondan herkes diyo ne çok yatıyon diye ondan demek istedimMaşallah
Parişimm aynenn öyleee hep bir geç kaldım hissi oluyor bir kedi gifi vardı bulursam atayımNasılsın timimicik
Bizde akşam.olmak.uzere sen güne başlıyorsun ne değişik dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?