Kaçta kalkıyorsun mavişimkız anlamıyorum uykum olmasada araba sağ sola gidiyor ya bir uykum geliyor bıraksalar uyurum yani
6.50 de canımKaçta kalkıyorsun mavişim
Günaydın paremm iyiyim çok şükür sen nasılsınGünaydın perim nasılsın bugün erken mi kalktin
Ooo mavişim allah kolaylık versin6.50 de canım
Ya bende koca yok gece geç uyuyorum bazen uyku problemi yaşıyorum sonra bi uyku saat 10 11 olmuşGünaydın paremm iyiyim çok şükür sen nasılsınben her sabah 7.30da kalkıyprum aslında ama sonra geri yatıyorum soğukta o yatak mıklatıs gibi çekiyor içine sonra 9da alarm çalıyor kapatıp geri uyuyorım. 10da eşim arıyor kapatıuprım kalkmaya uğraşıyorum saati 10 30 11 yapıyorumresmen ya
ne utanıyorsun kız haftasonu o arayı kapatıyorum benOoo mavişim allah kolaylık versin
Bak şimdi utandım şu saatte kalktık diyoruz ya
Günaydın güzeliiim
Maviş çalışıyor ama napsın ondan erken kalkıyordurYa bende koca yok gece geç uyuyorum bazen uyku problemi yaşıyorum sonra bi uyku saat 10 11 olmuş
Ban maviş 6 30 da.kalkiyormus
Gönaydın paris hayırlı cumalar
Günaydın canımlar, hayırlı cumalar
Aminnn Aminn cümlemizin dualarını hayırla kabul etsin RabbimGünaydın kizlar herkes iyimi
Herkesin gönlündeki neyse o olsun mübarek gün hürmetine
Hayırlı cumalar canım benim
Sağol, sağlık olsun nolcakD iyi bari kıvır hali yukarı çekerHayatta başarılar
Ben sabırsızım saç konusunda ya
Nasılsın canım iyimisinizGünaydın kizlarrr
Hayırlı cumalar
Kolay gelsin canımAminnn Aminn cümlemizin dualarını hayırla kabul etsin Rabbim
İyiyim çok şükür canım ama yoğun temizliğime devam bugünde. Bu hafta sonu bitecek İnşaAllah diye teselli ediyorum kendimi
Aynen bahanemiz o olsunMaviş çalışıyor ama napsın ondan erken kalkıyordur
Kendimizi öyle kandıralım paree
Allah razı olsun canım benimNasılsın canım iyimisiniz
Kolay gelsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?