• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İç sıkıntısı daralma

Durummleyla

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2018
2.692
2.425
83
Merhaba hanımlar 5 ay önce babamı kaybettim aniden inanılmaz bosluktayım oda yetmez gibi şimdide eşim kamudan ihraç oldu tüm geleceğimiz hayatımız mahvoldu alt üst olduk inanılmaz daralıyorum nefes alamıyorum sanki sürekli uyumak istiyorum hiç halim yok kıyamet kopsada ölsek artık modundaym en cokta iç sıkıntısı içimdeki Ateş mahvediyo beni kafamı toplayamıyorum cok güçsüz çaresiz hissediyorum 😭😭😭

9 haftadir diyetteyim
-11 kg ile devam
78 ile basladim 67kg suan
Soyle kenardan sizleri izleyim :)

Merhaba arkadaşlar 5 ay önce aniden babamı kaybettim..Hala onun etkisi ve yoklugu ile çabalerken bi kaç gün önce eşim ihraç oldu görevden ne iş yapar ne yapabiliriz nasıl geleceğimizi kazanırız cocuklar var pandemi dönemi iş bulmak cok zorr.Artı ne yiyebiliyorm ne uyuyabiliyorm sürekli nefes darlığı iç sıkıntısı gelecek kaygısı ne ararsanız var o kadar kötüyüm ki belki biri bi akıl fikir verir diye yazdım cok çaresizim,😭😭😭
Oncelikle basiniz sagolsun rabbim sabir versin
Skntli bir donemden geciyosunuz, ama olum haric herseyin caresi vardir. Bol bol dua edin. Bide bukadar skmayin kendinizi panik atak belirtileri baslamis
Basin sag olsun öcelikle. Allah sana sabir versin..babanin mekani cennet olsun insallah. Acin cok taze, o sürecler cok zordur bilirim. Is konusunda Türkiyede sistem nasil bilmiyorum, onun icin bir fikrim yok. Insallah en yakinda hayirli bir kapi acilir
Turkiyede sistem mistem yok maalesef :KK43:

Oncelikle basiniz sagolsun rabbim sabir versin
Skntli bir donemden geciyosunuz, ama olum haric herseyin caresi vardir. Bol bol dua edin. Bide bukadar skmayin kendinizi panik atak belirtileri baslamis

Turkiyede sistem mistem yok maalesef :KK43:
Bu arada sorun olmus sanirim ekstradan bi alinti girmis yanlislikla
Alakasiz olmus

İc sıkıntısı daralmanin sebebi anksiyete.Yasadiklsriniz ağır gelmis dogal olarak bunlarda anksiyeteyi tetiklemis.Bende de anksiyete var o iç sıkıntısını bilirim aldigin nefes yetmez kabuguna sigmazsin daralirsin.Psikiyatriden randevu alin.Sizevuygun verecekleri bir antidepresanla bu süreci daha rahat atlatirsiniz.Basiniz sagolsun Allah rahmet eylesin

Merhaba hanımlar 5 ay önce babamı kaybettim aniden inanılmaz bosluktayım oda yetmez gibi şimdide eşim kamudan ihraç oldu tüm geleceğimiz hayatımız mahvoldu alt üst olduk inanılmaz daralıyorum nefes alamıyorum sanki sürekli uyumak istiyorum hiç halim yok kıyamet kopsada ölsek artık modundaym en cokta iç sıkıntısı içimdeki Ateş mahvediyo beni kafamı toplayamıyorum cok güçsüz çaresiz hissediyorum 😭😭😭
Rabbım yardım eder..gonlunu ferah tut..
herseyden cok sevdıgım bırıcık esım 23 kasımda hakkın rahmetıne kavustu..kanser yuzunden..ben hep ona yasıycaksın dedım yalan soyledım..oglumda var 10 yasında sımdı ıkımız varız sadece:(

Allah İnşirah ferahlığı versin inşallah. Dünde konu açmıştınız ordan hatırladım. Rabbim bir kapı açar elbet . İman etmeyenler aç kalmadı , şirk koşanlar aç kalmadı elbette Rabbim size de bir rızık kapısı açar 🍀

Allah İnşirah ferahlığı versin inşallah. Dünde konu açmıştınız ordan hatırladım. Rabbim bir kapı açar elbet . İman etmeyenler aç kalmadı , şirk koşanlar aç kalmadı elbette Rabbim size de bir rızık kapısı açar 🍀
İnşallah kapı açar rabbim belirsizlik cok zorr ne yapacağını bilememek

Rabbım yardım eder..gonlunu ferah tut..
herseyden cok sevdıgım bırıcık esım 23 kasımda hakkın rahmetıne kavustu..kanser yuzunden..ben hep ona yasıycaksın dedım yalan soyledım..oglumda var 10 yasında sımdı ıkımız varız sadece:KK43:
Allah sabır versin size. Eşinizin mekanı cennet olsun 🙏🏻
Size bir kitap önereceğim. Şermin Yaşar Göçüp Gidenler Koleksiyoncusu. Eşini kaybettikten sonra yazdıkları var. Muhakkak okumalısınız.

Allah sabır versin size. Eşinizin mekanı cennet olsun 🙏🏻
Size bir kitap önereceğim. Şermin Yaşar Göçüp Gidenler Koleksiyoncusu. Eşini kaybettikten sonra yazdıkları var. Muhakkak okumalısınız.
Tamam arkadasım mutkaka bakıcam saolun

Back