- 14 Haziran 2019
- 13.293
- 47.029
Aynen afaşım gecen sene sendeydı zevkler bir tesekkür ederimmEllerine emeğine sağlık adaşım
Bunu geçen yıl ben yapmıştım
Çok güzel görünüyor. Yarışmada başarılar diliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen afaşım gecen sene sendeydı zevkler bir tesekkür ederimmEllerine emeğine sağlık adaşım
Bunu geçen yıl ben yapmıştım
Çok güzel görünüyor. Yarışmada başarılar diliyorum
Süpürgeem teşekkür ederim sende alsan yine cok guzel yapardın emınımDemek benim yapmak istediğim tarifi sen aldın karşiiimmm iyi ki sen almışsın harika görünüyor ben senin gibi muhteşem sunamazdım eline emeğine sağlık
Ay istedıgın but olsun perimm feda olsun sana tesekkür ederim kuzucumBudunun biri benim orişim ona göre
Nasıl lezzetli olmuş sunumda
Ellerine sağlık kuzumm
Begendıgıne sevındım cenna kuşuuum tesekkür ederimKuzum sürpriz oldu bana Ellerine sağlık,çok güzel olmuş Yarismada bol şanslar
Cemoşcumm tesekkür ederimm hepimize basarılarGerçekten müthiş görünüyor yaaa eline emeğine sağlık
Bol şanslar canım
Teşekkür ederim iki kademeli pişiyor ya hıc sorun olmadı o yüzden cevırme tavuklar varya tadı onları andırıyordu begenmene sevınfımEllerine sağlık ön pişirme olmadan bütün tavuk pişirmek risk
Tebrikler
Teşekkür ederim bittercimBayılırım
Ellerine sağlık
Berrecım sagol canım benimEllerine sağlık canım çok güzel olmuş
Yasomm teşekkürler kuzum hepimize basarılar olsunEllerine, emeğine sağlık canım benim. Yarışmada başarılar diliyorum.
Beğenmem mi hiç Rica ederim canımBegendıgıne sevındım cenna kuşuuum tesekkür ederim
Naif cennam benımmmBeğenmem mi hiç Rica ederim canım
Kuzum.❤❤❤❤❤Naif cennam benımmm
Teşekkür ederim firdevscimm beğenmene sevindimEllerine sağlık Çok güzel görünüyor Bol şans diliyorum
Joucummö merci cagnımm 2 bebeyle zor oldu ama olduAboovvv hemde iki bebeyleee
Sunumun efsane olmuş
Ellerine sağlik oriimmmm bol sans
Ooyyyy anası pek bi güçlü maşaallahhh naptı neettii ettii yemeğiJoucummö merci cagnımm 2 bebeyle zor oldu ama oldu
Rica ederimTeşekkür ederim firdevscimm beğenmene sevindim
Uykusuzluk bunyeme yapıstı ya kuzum surekli bıseylerle mesgul olası gelıyor insanın tavukta nasibini aldı bundanOoyyyy anası pek bi güçlü maşaallahhh naptı neettii ettii yemeği
Hahahaha uykusuzz hepimizin en sevdiği şey uyku uyku muyku yok artıkUykusuzluk bunyeme yapıstı ya kuzum surekli bıseylerle mesgul olası gelıyor insanın tavukta nasibini aldı bundan
Yok kuzum sende kendını hazırlıyosun dimi az kaldı cunku yaşamayaHahahaha uykusuzz hepimizin en sevdiği şey uyku uyku muyku yok artık
Ayyy ben bolbol uyumak istiyorum daa mala dönüyorum gündüzz uyumuyorumm ama buara hazırlıklar devamm gece zaten bizimki yaramazz 11 den sonra başlıyo geceye şiniden hazırlık yapıyoruzYok kuzum sende kendını hazırlıyosun dimi az kaldı cunku yaşamaya