- 19 Mart 2010
- 12.489
- 13.624
Doyar miyim sence ne diyonAhh kıyamam
Sol kalça but da senin olsun o vakit
Ben göğüste yerim
Senin tarifi görünce acligim 2 kat arttı
Kukrim e verme o doyar hemencecik onun hakkinida ben yiyeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doyar miyim sence ne diyonAhh kıyamam
Sol kalça but da senin olsun o vakit
Ben göğüste yerim
Doymasanda tadına bakmış olursun. Yanına pilavından da yersinDoyar miyim sence ne diyon
Canımsın ya ye gülüm ye feda olsun sana bütün butlar güzellikDoyar miyim sence ne diyon
Vaaay supper gözlerime bile fer geldi yanınada kola oluyomus düşünsene offfDoymasanda tadına bakmış olursun. Yanına pilavından da yersin
Yaaa ne tatlisiniz keşke suan soylediklerimizin hepsi gerçek olsa 2 but ta benim olsaCanımsın ya ye gülüm ye feda olsun sana bütün butlar güzellik
Ayran vereyim daha bi güzel olurVaaay supper gözlerime bile fer geldi yanınada kola oluyomus düşünsene offf
Canımsın yaa ❤❤❤Ayran vereyim daha bi güzel olur
Keşke canım :)Yaaa ne tatlisiniz keşke suan soylediklerimizin hepsi gerçek olsa 2 but ta benim olsa
Ya yerim seni daha nelerKeşke canım :)
Hakkını helal et
Teşekkür ederim canımEllerine sağlık cano çoğsel olmuş
Beğendiğine sevindim canım. Çok teşekkür ediyorum güzel yorumun içinWaaaooww sanki bir masterchef yapmış gibi acayip güzel gözüküyor canım, eminim tadı da çok güzeldir iç pilava bayılırım zaten başarılar dilerim ellerine sağlık canım
Çok teşekkür ederim canımOoo ellerine sağlık yaa superrr olmuşşş Bol şans diliyorum afiyet olsunnnn
Çok teşekkür ederimEllerine sağlık çok güzel gözüküyor ☺
Çok teşekkür ederim perimOf offff ellerine sağlık canoo alirim bir budunu