İç giyim için internetten alışveriş..

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kaety
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Kaety

Çok Şükür, Bin Şükür..
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2012
4.121
753
248
kızlar şöyle uygun fiyatlı, çok çeşitli iç giyim sitesi arıyorum, çok fazla bilgim yok benim.

bir kaç site var çok pahalı, kuş kadar hatta avucunu doldurmayacak şeyler sırf dantelli falan diye dünya para..

duyduğunuz, aldığınız güvenilir siteler var mı? önerirseniz sevinirim.

canım merhaba :3::3:

markafoni ve trendyolda kampanyaya giren markalar oluyor. takip edip uyguna alabilirsin. :34::34: ben uygun oldugumda alıyorum sorun yaşamadım şimdiye dek

markafoni ve trendyolda kampanyaya giren markalar oluyor. takip edip uyguna alabilirsin. :34::34: ben uygun oldugumda alıyorum sorun yaşamadım şimdiye dek

merhaba pudracım :3:

yaa baktım kaç kere onlara pahalı denk geldi herhalde bana.. dediğin gibi sık takip etmek gerek..her dakika takip edemiyorum iş yerinde olunca, biri görür falan :10:
bu gün fırsatım varken tekrar bakayım bari..

merhaba pudracım :3:

yaa baktım kaç kere onlara pahalı denk geldi herhalde bana.. dediğin gibi sık takip etmek gerek..her dakika takip edemiyorum iş yerinde olunca, biri görür falan :10:
bu gün fırsatım varken tekrar bakayım bari..

:1::1: evet sabahın köründe bakmak gerek. uygun fiyatlıları kapıyorlar hemen

markafoni trendyol limango 1v1y bir sürü alışveriş sitesine üyeydim çeyiz döneminde ama inan unuttum şimdi :S

bir de klasik şeyleri eminönünde bulabilirsin, ama dediğim gibi orda çok çeşit yok daha çok pierre cardin ağırlıklı eminönü.

nette hemen her marka oluyor ben suwen aldım bilmediğim bi markaydı hoşuma gitti diye almıştım ama memnun kaldım. başka 1v1y'de miss claire zeki triko kom reflections gibi baya ünlü markalar var. hemen hepsini kullandım hepsi baya kaliteli

markafoni trendyol limango 1v1y bir sürü alışveriş sitesine üyeydim çeyiz döneminde ama inan unuttum şimdi :S

bir de klasik şeyleri eminönünde bulabilirsin, ama dediğim gibi orda çok çeşit yok daha çok pierre cardin ağırlıklı eminönü.

nette hemen her marka oluyor ben suwen aldım bilmediğim bi markaydı hoşuma gitti diye almıştım ama memnun kaldım. başka 1v1y'de miss claire zeki triko kom reflections gibi baya ünlü markalar var. hemen hepsini kullandım hepsi baya kaliteli

istanbul'da değilim mağlesef.. teşekkür ediyorumm yinede :)

kızlar şöyle uygun fiyatlı, çok çeşitli iç giyim sitesi arıyorum, çok fazla bilgim yok benim.

bir kaç site var çok pahalı, kuş kadar hatta avucunu doldurmayacak şeyler sırf dantelli falan diye dünya para..

duyduğunuz, aldığınız güvenilir siteler var mı? önerirseniz sevinirim.

moryildiz , içgiyims , çamaşarım, bayansepeti sitelerinede baktnmı cnm ?

kızlar hepsiburada.com' da birşey beğendim ama kredi kartı numaramı girmem güvenli olur mu bilemedim.. daha önce hiç internetten alışveriş yapmadım çünkü

ben de bunları tercih ediyorum.onun dısında diğer siteler bana da pahalı geliyor

benim en çok sevdiğim marka Reflections gördüğünüz yerde alın derim :) şu sitede var Modagram site güvenilir ben aldım 2 gün sürmüyor bile teslimat :)

kızlar hepsiburada.com' da birşey beğendim ama kredi kartı numaramı girmem güvenli olur mu bilemedim.. daha önce hiç internetten alışveriş yapmadım çünkü

ben ve arkadaslarım ordan alışveriş yapıyoruz canım :) güvenli bi site iadede zorluk çıkarmıyorlar

hangi sitede karar verdin :1::1: ßende bikaç bişi alıyımm :37:

Teee bir ay önce yazmışssın ama görmedim :)
Gittigidiyor ve hepsiburada.com'dan
Güzel sevimli şeyler var, fiyatlarda uçuk değil.. tavsiye ederim..

Kargo ücreti falan nasıl?
Çabuk geliyor mu

Kargo ücreti falan nasıl?
Çabuk geliyor mu

25 tl üzeri olursaa kargo ücreti yok canım ayırca kapıda ödemeli en fazla 3 güne geliyor :) kapıda açıp bakarsın beğenmezsen geri gönder :1:
ama kampanyalı ürünlerede bakta kampanya bitince geliyor:) oda 10 günü bulabiliyor

Son düzenleme:
Back