İç döküş :((

Acaba eşinizde asperger sendromu falan mi var? Şöyle sorayım mecazi şeyleri anlayabiliyor mu örtük konuşunca falan? Ya da kendisinin böyle üstü kapalı imali konuşabilir mi? Başkalarının duygularını kolay fark edebiliyor mu?

Aslında devam eder miyim bilmiyorum ilk seans karışık geçti ben net anlatamadım doktor da karışık oldu biraz dedi fazla memnun kalmadım yani. Ama ilk deneyimim belki ilk böyle oluyordur bilemiyorum. İyi olacaksam devam ederim kendim tükendim çünkü.

İşine gelince herşeyi anlar anlatır farkeder. Bencil kısa tabirle. Kendine bakmaz çünkü doğru olan onun yaptığı. O ne yaparsa benim anlayış göstermemi bekler benim uyum sağlamamı benim kabullenmemi. Bıktım.

Enerjinizin tutması önemli
Bu olmazsa başkası
İlk seans birikmiş bir sürü şey var aklınız karışık çok normal öyle geçmesi yavaş yavaş oturur
Enerjinizin tuttuğu kendinizi rahat hissedip güvenebileceğiniz biri olursa güzel sonuçları olur
Karşıdakine sizin ne hissettiğiniz önemli
Kendinizi açıcaksınız çünkü

Bulunduğum yerde çok seçenek yok maalesef. Ama çıktığımda bi daha gelmem dedim kendime ne bileyim rahatsız hissettim anlaşılmamış gibi. Bi arkadaşım üç dört seansa açlırsın normal devam et dedi psikolog da 15 gün sonraya randevu verdi aöa hala gitmekte kararsızım. Ona bahsederken şöyle bi his uyandı bende anlatacak bişeyim yok gibi derdim dert değilmiş gibi bi de bana olmuyorsa vazgeç dedi boşananilirsin koy önüne kağıdı bak nasıl tutuşuyor dedi. Bilemedim.

O neymiş yahu
Bu şekilde söylemezler ki etik değil bi kere
Mahalle arkadaşınızla konuşur gibi
Çok laçka

Ay bu ne biçim terapist benim lisansim da masterım da psikoloji ama etik kaygilarimdan terapist olmayı secmedim millet maşallah günde konusur gibi seans yapıyor hahsh

Ay bu ne biçim terapist benim lisansim da masterım da psikoloji ama etik kaygilarimdan terapist olmayı secmedim millet maşallah günde konusur gibi seans yapıyor hahsh
O zaman tekrar gitmeyeyim bana da garip geldi oysa bi arkadaşım tavsiye etmişti iyi filan diye. Kötünün iyisi galiba küçük bi ildeyim öyle aman aman psikologlar yok yani sayıları da az internetten de baktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…