İç dökmedir " Boşan " demeyin boşanamıyorum deşmeyin içimi .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hannazın konularına artık lütfen 10 sayfa boyunca "allah yardımcın olsun." "ahh vah" "çok üzüldüm bla bla" yazmayın artık. Bu şekilde yardımcı olmuyorsunuz arkadaşlar. Mümkünse konularını hatta meselesini hiç bilmeyenlere bırakında ELEŞTRİ ALSIN BİRAZ. belki o zaman silkenir ve sürekli imkansız, olamaz, boşanamam dediği şeylerin aslında o kadar imkansız olmadığının farkına varır!
Sizler böyle her konusunda 5 sayfa polyanacılık yaptığınız için insanların düşüncelerinide etkiliyorsunuz. Bakın ben bir kaç konusuna denk geldim bir çoğunda burdaki diğer konularda sürekli yaptığım dozda eleştiricekken bakıyorum 5 sayfa övgü, sevgi mesajı... Dur lexa belki yanlış anlamışsındır bunca insan böyle yazıyorsa vardır bişey diyip yazmadan geçiyorum. Eminim böyle etkilenen tonla insan vardır.
Anlıyorum tanıdığınız, sohbetiniz muhabbetiniz olduğu üyelere karşı daha ılıman olmanızı ama ortada yanlış bir düşünce yanlış bir konu varsada eleştirmesini bilmek karşıdakine daha çok yardımcı olur.
Şahsen benim burda gerçekten sevdiğim sohbetini mubabbetini sevdiğim arkadaşların bile bana ters bir yorumunu görünce basıyorum eksiyi sırf arkadaşım, seviyorum diye iltimas geçmiyorum onlarında bana öyle davranmasını tercih ederim!

Ya oğlu 30 yaşında olamaz kadın zaten 38-39 yaşlarında bildiğim kadariyla ...
Kendi yazmıstı canım,ben de okudum.Küçük oglunu biliyorum,büyüğü koca adammış,sanırım ya baba onlara,ya da oglu babaya birşey yapar diye korkuyor=/

Bilmiyorum bence artık bu durumu gizemden kurtarıp her yönüyle anlatsa millet yorum yapacak. Çok hassas bir insan acaba diyorum eleştiri almaktan korktuğu için mi dökmüyor herşeyi
Ben de bağlantı kuramadım. Destekse destek üzmeden kırmadan yapabiliriz Konuyu anlamadığım için ilk mesajımı editledim bende

Detay hiç yokki

Hannaz abla, biz yanınızdayız. Siz yazın ayrıntılarıyla, biz yardımcı olmaya çalışalım. Böyle yüzeysel yazınca yardımcı olunamıyor ki. Ben durumunuza çok üzüldüm

Çok katılıyorum. Normalde başkası yazsa neler yazılırdı sayfalarca. Derdini de tam bilen kimse yok okuduğum kadarıyla. Niye böyle sarıp sarmalayıp korumaya alınmış anlamadım.

Kaç yaşında koca insanmış. Canına tak etsin de kurtulsun yıllarca çektiği çileden artık. Kaç kere gelecek hayata?

Peki.

Bir sürü örnek verebilirim bu konu üzerinden ama gerek yok.

Evladınız 28 yaş civarındaysa, eli ekmek tutabilir. Oğlunuzla ve varsa diğer çocuklarınızla yepyeni bir hayat kurabilirsiniz. Onlar nasıl izin veriyorlar bu sıkıntıyı çekmenize . Çocukları da mı tehdit ediyor bu adam??? Ailenizden kimse görmüyor mu bu adamın yaptıklarını? Sizin önceki konularınızı da biliyorum. Benim de çocuklarım var, onlardan birinin böyle acı çektiğini göreyim, hiç düşünmeden çeker alırım onu o cehennemden... İnşallah etrafınızdaki insanlar da görür sizi de; tez zamanda kurtulursunuz bu adamdan...

Detay hiç yokki
Her konusu sürekli övgü, üzüntü ve allah yardımcın olsun mesajlarıyla sabote edildiği için konu sahibi ablamızda bu kadar insan bile benim durumumu imkansız olarak görüyor sanıp iyice umutsuzluğa kapılıyor ve sadece dua etmekle yetiniyor! Yardımcı olmak yerine aslında ne kadar kötü bişey yaptıklarını bir bilseler keşke

Peki gözünü açmak isteyen kişilere tepkisi ne oldu ? Aylarca sürekli aynı konuyu mu açtı ? Aslında buradaki kadınların çoğusu insanı kendine getiriyor. Benim için öyle oldu diyeyim. Yapıp yapmaması konu sahibesine kalan bir durum.

İmkansız bir şeymiş gibi anlatıyor zaten. Keşke ayrıntılarıyla anlatsa da bilsek boşanmasına engel olan şeyin ne olduğunu.

Gayet iyi niyetli tatlı bir insan...
Ben bir konusunda eleştirdim gayet güzel cevap verdi hak verdi ama işte anlam veremediğim bir karamsarlık, ümitsizlik ve 40 küsür yaşında olmasına rağmen hayat sanki onun için bitmiş ve diğer tarafa hesabını bırakmış tavrında olduğu için üzülüyoruz.

Geçmiş konularına baktım ama ben yine bir şey bulamadım. Hatta gizli gözükmüyor. Dök içini canım dök rahatla

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…