- 6 Mayıs 2020
- 2.836
- 14.714
- 158
Kendi yazmıstı canım,ben de okudum.Küçük oglunu biliyorum,büyüğü koca adammış,sanırım ya baba onlara,ya da oglu babaya birşey yapar diye korkuyor=/Ya oğlu 30 yaşında olamaz kadın zaten 38-39 yaşlarında bildiğim kadariyla ...
Ben de bağlantı kuramadım. Destekse destek üzmeden kırmadan yapabilirizBilmiyorum bence artık bu durumu gizemden kurtarıp her yönüyle anlatsa millet yorum yapacak. Çok hassas bir insan acaba diyorum eleştiri almaktan korktuğu için mi dökmüyor herşeyi
Bu da ihtimal tabi, netlik yok calci olmamaya devam ederse artık insanlar görmeden geçecekBöyle de farklı olmuyor ki
Detay hiç yokkiHannazın konularına artık lütfen 10 sayfa boyunca "allah yardımcın olsun." "ahh vah" "çok üzüldüm bla bla" yazmayın artık. Bu şekilde yardımcı olmuyorsunuz arkadaşlar. Mümkünse konularını hatta meselesini hiç bilmeyenlere bırakında ELEŞTRİ ALSIN BİRAZ. belki o zaman silkenir ve sürekli imkansız, olamaz, boşanamam dediği şeylerin aslında o kadar imkansız olmadığının farkına varır!
Sizler böyle her konusunda 5 sayfa polyanacılık yaptığınız için insanların düşüncelerinide etkiliyorsunuz. Bakın ben bir kaç konusuna denk geldim bir çoğunda burdaki diğer konularda sürekli yaptığım dozda eleştiricekken bakıyorum 5 sayfa övgü, sevgi mesajı... Dur lexa belki yanlış anlamışsındır bunca insan böyle yazıyorsa vardır bişey diyip yazmadan geçiyorum. Eminim böyle etkilenen tonla insan vardır.
Anlıyorum tanıdığınız, sohbetiniz muhabbetiniz olduğu üyelere karşı daha ılıman olmanızı ama ortada yanlış bir düşünce yanlış bir konu varsada eleştirmesini bilmek karşıdakine daha çok yardımcı olur.
Şahsen benim burda gerçekten sevdiğim sohbetini mubabbetini sevdiğim arkadaşların bile bana ters bir yorumunu görünce basıyorum eksiyi sırf arkadaşım, seviyorum diye iltimas geçmiyorum onlarında bana öyle davranmasını tercih ederim!
Bu da ihtimal tabi, netlik yok calci olmamaya devam ederse artık insanlar görmeden geçecek
Bence böyle böyle gizem çözülecekKendi yazmıstı canım,ben de okudum.Küçük oglunu biliyorum,büyüğü koca adammış,sanırım ya baba onlara,ya da oglu babaya birşey yapar diye korkuyor=/
Çok katılıyorum. Normalde başkası yazsa neler yazılırdı sayfalarca. Derdini de tam bilen kimse yok okuduğum kadarıyla. Niye böyle sarıp sarmalayıp korumaya alınmış anlamadım.Hannazın konularına artık lütfen 10 sayfa boyunca "allah yardımcın olsun." "ahh vah" "çok üzüldüm bla bla" yazmayın artık. Bu şekilde yardımcı olmuyorsunuz arkadaşlar. Mümkünse konularını hatta meselesini hiç bilmeyenlere bırakında ELEŞTRİ ALSIN BİRAZ. belki o zaman silkenir ve sürekli imkansız, olamaz, boşanamam dediği şeylerin aslında o kadar imkansız olmadığının farkına varır!
Sizler böyle her konusunda 5 sayfa polyanacılık yaptığınız için insanların düşüncelerinide etkiliyorsunuz. Bakın ben bir kaç konusuna denk geldim bir çoğunda burdaki diğer konularda sürekli yaptığım dozda eleştiricekken bakıyorum 5 sayfa övgü, sevgi mesajı... Dur lexa belki yanlış anlamışsındır bunca insan böyle yazıyorsa vardır bişey diyip yazmadan geçiyorum. Eminim böyle etkilenen tonla insan vardır.
Anlıyorum tanıdığınız, sohbetiniz muhabbetiniz olduğu üyelere karşı daha ılıman olmanızı ama ortada yanlış bir düşünce yanlış bir konu varsada eleştirmesini bilmek karşıdakine daha çok yardımcı olur.
Şahsen benim burda gerçekten sevdiğim sohbetini mubabbetini sevdiğim arkadaşların bile bana ters bir yorumunu görünce basıyorum eksiyi sırf arkadaşım, seviyorum diye iltimas geçmiyorum onlarında bana öyle davranmasını tercih ederim!
Peki.Çoğunluk yapmıyor bunu yaban elma sen yaptın o bu yaptı da ben yapmayan tonla insan biliyorum.Yeni üyeler de de genelde inandırıcı bulmadığım için ben yorum yapmadan geçiyorum. Mahmut abi dediğim 2-3 kişi vardı onlarda sağolsun haksız çıkarmadı ana avrat küfredip banlandılar.Ben genelde tanıdığım eski konularını bildiğim kişilere sertim. Kendi üzerimden yapıyorum bu yorumu. Ve tanıdığım arkadaşlar üzerinden. Yapan çok tabi yok demiyorum da belli kişiler
AynenLexacommander yazdığı çok doğru aslında
Her konusu sürekli övgü, üzüntü ve allah yardımcın olsun mesajlarıyla sabote edildiği için konu sahibi ablamızda bu kadar insan bile benim durumumu imkansız olarak görüyor sanıp iyice umutsuzluğa kapılıyor ve sadece dua etmekle yetiniyor! Yardımcı olmak yerine aslında ne kadar kötü bişey yaptıklarını bir bilseler keşkeDetay hiç yokki
Peki gözünü açmak isteyen kişilere tepkisi ne oldu ? Aylarca sürekli aynı konuyu mu açtı ? Aslında buradaki kadınların çoğusu insanı kendine getiriyor. Benim için öyle oldu diyeyim. Yapıp yapmaması konu sahibesine kalan bir durum.Her konusu sürekli övgü, üzüntü ve allah yardımcın olsun mesajlarıyla sabote edildiği için konu sahibi ablamızda bu kadar insan bile benim durumumu imkansız olarak görüyor sanıp iyice umutsuzluğa kapılıyor ve sadece dua etmekle yetiniyor! Yardımcı olmak yerine aslında ne kadar kötü bişey yaptıklarını bir bilseler keşke
İmkansız bir şeymiş gibi anlatıyor zaten. Keşke ayrıntılarıyla anlatsa da bilsek boşanmasına engel olan şeyin ne olduğunu.Her konusu sürekli övgü, üzüntü ve allah yardımcın olsun mesajlarıyla sabote edildiği için konu sahibi ablamızda bu kadar insan bile benim durumumu imkansız olarak görüyor sanıp iyice umutsuzluğa kapılıyor ve sadece dua etmekle yetiniyor! Yardımcı olmak yerine aslında ne kadar kötü bişey yaptıklarını bir bilseler keşke
Yok biz de onu öğrenmeye çalışıyoruz.Keşke konuşsa hepimiz yardımcı olmak istiyoruz.Derdini biliyorsunuz sanırım. Anlatın da biz de bilelim
Bir sürü örnek ne konuda verebilirsin onu tam olarak anlamadım. ?Peki.
Bir sürü örnek verebilirim bu konu üzerinden ama gerek yok.
Gayet iyi niyetli tatlı bir insan...Peki gözünü açmak isteyen kişilere tepkisi ne oldu ? Aylarca sürekli aynı konuyu mu açtı ? Aslında buradaki kadınların çoğusu insanı kendine getiriyor. Benim için öyle oldu diyeyim. Yapıp yapmaması konu sahibesine kalan bir durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?