İç dökmedir " Boşan " demeyin boşanamıyorum deşmeyin içimi .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya dimi bide nerdeyse benim yasimda oğlu var

Sizi tanımıyorum önceki konularınızı da bilmiyorum ama içim acıdı resmen.. Nasıl bir çaresizliğiniz olabilir ki diye düşündüm.. Üstelik yukarıda okudum 30 yaşında evladınız varmış.. Sizin başka kimseye ihtiyacınız yok ki??? Yapmayın artık beş para etmez adamlar için kendinize şu eziyeti.. Ben sizin sadece cesaretiniz, kendinize güveniniz yok diye düşündüm açıkçası .. Yaşınız da küçük olmamalı diye düşünüyorum.. Cahilce düşünme yaşını da geçmişsiniz..ama tabi yine de bilemiyorum çalışmıyor musunuz?? Ya da boşanırsanız çalışacak durumunuz mu yok..?? Ailenizden kimse yanınınızda mı olmaz diye korkuyorsunuz..?? Bence anlatın daha da rahatlarsınız..

Biraz yavaş.

Ben çocuklar lise - ortaokul cagında diye hatırlıyorum.
Boşanmama sebebini bende merak ediyorum tehdit mi ediyor nedir?

En fazla ne yapabilir ki?siz sevmiyorsanız istemiyorsanız bitmiştir.

Bosanıp bosanmamak size kalmış ama dikkat edin hastalık vs.kapmayın.bir de saglıgınızdan olmayın

Yok artık ya.

allah yardımcınız olsun

Ama şunu söylemek istiyorum

Biz kadınlar çok güçlüyüz

Siz de bu ahlaksız adamdan ayrılmama sebepleriniz neyse onları ortadan kaldırabilirsiniz.

Keşke ayrılamama sebebini de yazsaydınız.

Allah yardım etsin demek dışında belki kurtuluş için bir fikir verirdik size

Yok çok yavaş yazdım.Hakaret etmedim aşağılamadım ben kendi yazılarını biliyorum daha önce defalarca da yazdım hatta bir tanesinde evladını kaybetti ya da amansız bir hastalığı var sanmıştım.Sadece merak ediyorum neden bir insan bunu kendine yapar.Gördüğüm kadarıyla naif çok hisli emektar bi kadın.Niye bu hayatı kendine reva görür.Bizler onun konusunu bilmeden önceden beri onun için üzülüp dua ediyoruz ama kendine bunu yapmasın artık.

Konuda şuan 73 ziyaretçi var herkes eli kolu bağlı kim ne diyecek diye beklemede. Başkası olsa gerçekten yanlış yaptığı onlarca farklı şekilde anlatılırdı.
Pro olunca kalp gözün acılmıs merve 73 zıyaretci falan
Hayırlı olsun kırmızılar
Hannazın işi çok zor.
Allah ummadıgı yerden kapı acsın,insan gercekten diyecek birşey bulamıyor,hele ki kadına bunca siddet varken=/

Eş şizofren,ve canlarına kast edebilecek bir canlı=/

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…