Kişi kendine ettiğini 9 köy toplansa edemezmişO kadar nahif ve içten ki hiç kıyamıyorumAllah yardımcısı olsun
Ya dimi bide nerdeyse benim yasimda oğlu varElimizi kolumuzu bağlıyorsunuz böyle yazınca.
30 yaşına yakın oğlun var, çocukların küçük desem değil, ne bileyim nedir bu kadar ümitsiz olan
Hastalık kapma ihtimaline karşı kontrollerinizi aksatmayin.
Ummadığıniz kapılae açılır inşallah ne diyelim.
Evet, ben daha genç, çocukları daha küçük bir üye gibi düşünüyordum açıkçası.Ya dimi bide nerdeyse benim yasimda oğlu var
Biraz yavaş.Neden boşanamıyorsunuz?Bu göbek bağı nereden geliyor?Sizin bazı dertli yazılarınıza denk geliyorum bence siz bu derdi seviyorsunuz.Sizin kopamadığınız eşiniz değil derdiniz.Mazoşist mi deniyordu böyle kişilere tam hatırlayamadım.
Başkasına yazılsa bu mesaj boyle bi tepki vericek miydin merve hiç sanmiyorum muhtemelen beğenirdikBiraz yavaş.
Yok artık ya.Neden boşanamıyorsunuz?Bu göbek bağı nereden geliyor?Sizin bazı dertli yazılarınıza denk geliyorum bence siz bu derdi seviyorsunuz.Sizin kopamadığınız eşiniz değil derdiniz.Mazoşist mi deniyordu böyle kişilere tam hatırlayamadım.
Yok çok yavaş yazdım.Hakaret etmedim aşağılamadım ben kendi yazılarını biliyorum daha önce defalarca da yazdım hatta bir tanesinde evladını kaybetti ya da amansız bir hastalığı var sanmıştım.Sadece merak ediyorum neden bir insan bunu kendine yapar.Gördüğüm kadarıyla naif çok hisli emektar bi kadın.Niye bu hayatı kendine reva görür.Bizler onun konusunu bilmeden önceden beri onun için üzülüp dua ediyoruz ama kendine bunu yapmasın artık.Biraz yavaş.
Pro olunca kalp gözün acılmısKonuda şuan 73 ziyaretçi var herkes eli kolu bağlı kim ne diyecek diye beklemede. Başkası olsa gerçekten yanlış yaptığı onlarca farklı şekilde anlatılırdı.
Neden mervis, kizin yazdığı bir yerde doğru değil mi? Başka üyelere neler neler yazılıyorBiraz yavaş.
Eş şizofren,ve canlarına kast edebilecek bir canlı=/allah yardımcınız olsun
Ama şunu söylemek istiyorum
Biz kadınlar çok güçlüyüz
Siz de bu ahlaksız adamdan ayrılmama sebepleriniz neyse onları ortadan kaldırabilirsiniz.
Keşke ayrılamama sebebini de yazsaydınız.
Allah yardım etsin demek dışında belki kurtuluş için bir fikir verirdik size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?